Tedenski horoskop od 23.10.2017

By | 23/10/2017

Tedenski horoskop za vas za obdobje od 23.10.2017 do 29.10.2017

Vabljeni k branju. Verjamem, da vam bo ta horoskop prišel zelo zelo prav.

Tedenski horoskop Oven

Teden, ki je pred vami boste zelo razdvojeni. Vaša notranjost bo eno. Zunanjost bo drugo. Predvsem boste govorili eno, da bi ustregli, čeprav mislili si boste drugo. V tem tednu boste poskrbeli za bolnega sorodnika. Zelo ga boste razveselili, kajti ni pričakoval vaše pomoči. Preglejte, da imate urejeno vso papirologijo, da niste kaj spregledali. Vaš dan nabit z energijo je četrtek. Kar nekaj samskih ovnic se bo v tem tednu zaljubilo.

Tedenski horoskop Bik

Bikci boste ta teden zaljubljeni. Predvsem vas bo kar nekaj na novo stopilo v vezo. Ali pa boste obnovili staro. Lahko boste tudi planirali poroko. Vidim namigovanja med vrsticami. Pričeli se boste zanimati za ples. Ampak tudi če se boste udeležili tečajev boste hitro odnehali, kajti dobili boste drugo strast. Konec tedna boste imeli generalno čiščenje doma. Ves teden boste zelo natančni.

Tedenski horoskop Dvojčka

V tem tednu ne boste preveč zadovoljni. Kajti ne bo vam šlo po načrtu, kar ste imeli v planu. In videti je da boste vso zadevo dali na stran, kajti ne bo se vam dalo reševati zadev. Svetujem vam potrpljenje. Ampak tudi pri prijateljstvu je videti, da vas bodo osebe, ki so vam bile do sedaj blizu pustile na cedilu. Ne gre jim zamerit, kajti resnično boste sitni in brezvoljni. Svetujem vam, da ne bo še večjih zamer, da se umaknete v gozd in pod drevesom ob zvokih narave meditirate. Zadnji dan v tednu se prijatelji vrnejo.

Tedenski horoskop Rak

V teh dneh boste imeli dar govora. In tisti, ki niso navajeni vašega karakterja bodo mislili, da ste pod vplivom določenih substanc. Ampak glejte dajte si duška. Kajti resnično ste bili čemerni do sedaj. Predvsem samski moški boste ugotovili, da ste v rutini in boste na vsak način iskali, da bi vam katera ogrela srce. Ampak zaradi vaše kritičnosti je ta teden še ne bo. Pospravljali boste predle in pogled na sliko vam bo vzbudil spomine iz preteklosti.

Tedenski horoskop Lev

Levi boste v tem tednu zelo priljubljeni v družbi. Predvsem vas bo sitnost minila in na vse skupaj boste gledali zelo sproščeno. Povabil bo že preveč, zato glejte da ob zavrnitvi ne boste koga prizadeli. Delajte to na nežen način. Nikoli ne veste, kdaj boste to osebo potrebovali. Ob jutrih vam bo teknila bela kava ali kakav. Poleg pa boste brali zanimive članke, nekateri bodo imeli tudi poučno vsebino. O tej boste razglabljali v družbi, zaradi katerega boste še bolj modri.

Tedenski horoskop Devica

V tem tednu je na vašem seznamu veliko prepirov. Predvsem z domačimi. Kajti zdelo se vam bo, da vas dušijo. Naveličani boste rutine in želeli si boste spremembe. Ta teden bo kar nekaj predstavnikov nasprotnega spola skočilo čez plot. Ne bo šlo za ljubezen. Ampak bolj želja po spremembi. Želeli si boste palačinke s čokoladnim  namazom. Ampak kar ne boste dobili priložnosti, da bi si jih privoščili. Predvidno z besedami, kajti lahko prizadenete koga ki vam je zelo blizu.

Tedenski horoskop Tehtnica

Ta teden je vaš teden. Končno ne boste tehtali ampak se boste prepustili.  Veliko boste sanjarili o svojem poslanstvu in če je to kar v tem trenutku počnete resnično primerno za vas. Večina vas bo potegnila črto, da s tem kar v tem trenutku počne, da je čisto ok. Konec tedna je možen obisk zdravnika. Odločili se boste za prečiščevanje telesa. Vaša shramba bo v vikendu polna ananasa ali jabolk. Ne pozabite prebrati pisma, ki ga boste prejeli.

Tedenski horoskop Škorpijon

Strasti še vedno ne bo konca. Nadaljevali boste, tam kjer ste zaključili prejšnji teden. Le, da boste tukaj skrivno osebo povabili v gozd in ji razkazovali lepote narave. Privoščila si bosta tudi pozno kosilo v naravi. Predvidno z denarjem. Kajti konec tedna, vas bo čakala poravnava dolga na katero ste pozabili. Premišljevali boste o ekstremnih športih, adrenalinski park ali pa skok s padalom. Ves teden boste polni energije.

Tedenski horoskop Strelec

Za strelce bo ta teden zelo politično obarvan. Tisti ki vas bodo poslušali si bodo mislili da boste vstopili v parlament. Vsako zadevo iz medijev boste komentirali in to zelo glasno. Svetujem vam da se malo umirite, kajti v nasprotnem primeru boste konec tedna ostali brez družbe, s katerimi bi lahko šli na pijačo. Teknila vam bo hrana iz otroštva kar boste doma tudi naznanili in seveda bodo ustregli vašim željam.

Tedenski horoskop Kozorog

V službi se vam bo veliko dogajalo in dobili boste priložnost za napredovanje. V dilemi boste. Pri sprejemanju odločitev vam bodo pomagali vaši najbližji. Veliko se boste poglabljali v svojo notranjost. V tem tednu vas bo zanimala duhovnost. In predvsem boste analizirali ali ste srečni ali ne. Partnerjevi starši vam bodo šli na živce. V tem tednu je doziranje z zeliščnimi čaji primerno za vas. Pozor naj bodo blagi.

Tedenski horoskop Vodnar

Občutek boste imeli, da se želi določena oseba z vami zbližati tudi če je ne poznate na videz. Ampak  zdelo se vam bo da ste nekje že govorili z njo in da sta bila v kontaktu. Zaradi nje boste imeli moten spanec. Nekje v sredini tedna boste premišljevali da bi šli v hribe ali h morju.  Želeli boste zamenjati okolje, da o vsem kar se vam je nabralo do sedaj dobro premislite. Zelo vam bo teknila hitra prehrana. Vaš dan bo sreda.

Tedenski horoskop Ribi

Ribice boste odprte za nova poznanstva in znanja. Predvsem se vam bodo zdeli zanimivi ljudje, ki drugače mislijo kot vi. Ne boste se ozirali na obrekovanja. Ampak jim boste z veseljem prisluhniti in se tudi kaj naučili. Doma se ne boste zadrževali veliko, kajti dom vas bo v tem tednu utesnjeval. Konec tedna boste vabljeni na degustacijo in vi boste vabili z veseljem sprejeli. Vaša dneva bosta petek in sobota. V nedeljo boste ležerni. Privoščite si zeleni kašasti sok.

Nazaj na tedenski horoskop

Na kazalo spletne strani