Tedenski horoskop od 30.10.2017

By | 29/10/2017

Tedenski horoskop za vas za obdobje od 30.10.2017 do 05.11.2017

Vabljeni k branju. Verjamem, da vam bo ta horoskop prišel zelo zelo prav.

Tedenski horoskop Oven

Zdelo se vam bo,da veliko veste in da ste končno razčistili kar je bilo za razčistiti. Ampak ko boste govorili z drugimi boste obstali z odprtimi usti. Kajti zdelo se vam bo, da ste ponovno na začetku. Mogoče bi bilo dobro da ugotovite zakaj se želite toliko dokazati. Kajti ni potrebno, da ste všeč vsem. Zmanjkalo vam bo najboljšega parfuma. Odločili se boste za nakup. Z prodajalko boste zapadli v zanimiv pogovor in pripravila vas bo do nakupa druge dišave. V petek počivajte.

Tedenski horoskop Bik

Ta teden se boste odločili za nakupa spodnjega perila. Zdelo se vam bo, da je vaše intimno življenje obstalo na točki in želeli ga boste malo popestriti. Samski boste spoznali osebo, ki pa bo vezana in se boste vanjo zaljubili. Ne pričakujte veliko, čeprav se vam bo zdelo, da se ujameta na vseh področjih. Konec tedna boste posvetili učenju, kajti obnoviti boste želeli znanje izpred let. Z surovim mesom ne pretiravajte v tem tednu, kajti lahko vam malo ponagaja želodčni predel.

Tedenski horoskop Dvojčka

Odločili se boste da boste odpirali svoj posel. Kajti to da delate za druge in da ne dobite primernega plačila se vam ne bo dalo več prenašati. Svetujem vam, da ste pri izbiri računovodja previdni. Kajti lahko, da bi vam za svojo storitev preveč zaračunal. Pred vami je teden poslovnih kosil in sestankov. Tako, da si boste konec tedna zaželeli domačo govejo juho in malo miru. Nekateri tega ne bodo razumeli. Ampak v vašem primeru nima pomena, da jim dopovedujete.

Tedenski horoskop Rak

Ta teden boste ponovno zaprti vase in imeli notranje monologe. Nekatere vas bo položila v posteljo viroza. Svetujem vam čim več čajev in limone. Predvsem pa ne premišljujte toliko in ne delajte problemov tam kjer jih ni. Zaželeli si boste ljubezni. In končno se bi nekaterim rakcem ponudila priložnost, da bi poskusili v dvoje. Steklenica dobrega vina in dva kozarca vama bosta dala pogum, da se bosta razgovorila o sebi. Ampak bi boste naslednji dan premišljevali če niste nasprotnemu spoli le preveč povedali.

Tedenski horoskop Lev

Zdelo se vam bo da se vam dogaja krivica. Želeli boste voditi eno zadevo, ampak nekdo se bo odločno uprl in bo proti temu. Nekje v preteklosti ste je tej osebi zamerili in sedaj vam ona vrača. Bodite razsodni in ne reagirajte preveč burno. Obljuba dela dolg in čas je da izpolnite to kar ste obljubili družini. Vaš dan je sobota, ko bo vsa napeta zadeva šla mimo vas in se boste v miru lahko malo oddahnili in popili pijačo v svoji družbi. Poskusite kakšno novo hrano teknila vam bo.

Tedenski horoskop Devica

Vaša radodarnost tokrat ne bo hvaležna. Kajti oseba, ki ste ji zelo pomagali vas ne bo znala ceniti. Še več očitala vam bo, da to kar ste naredili zanjo ni nič in da si zasluži več. V tem tednu ji ne boste mogli ugoditi, zato vam svetujem, da preslišite in to poskusite naslednjič, ko bo boljše volje in vama bodo energije naklonjene. Teden primeren da bolj razvajate sebe kot druge in da si privoščite nekaj, kar si niste že dolgo. Zelo boste uživali kamor se boste odpravili in v šali boste razmišljali, da se sploh ne boste vrnili domov. Nekdo vam bo postregel z odličnim sladoledom.

Tedenski horoskop Tehtnica

Vaša bivša ljubezen se bo vrnila v vaše življenje. In, ker boste zelo osamljeni in predvsem nezadovoljni z trenutnim življenjem boste podlegli njenim besedam in namigovanjem. Spustili se boste v strastno avanturo in nekateri ponovno prebudili čustva, za katere ste mislili da jih nimate več v sebi. Prebolevanje bo ponovno dolgo. Sploh za tiste, ki ste v vezi in ste z bivšim skočili čez plot. Čokolada bo v tem tednu vsakodnevno na jedilniku, tisoč in na en način. Ne boste je želeli deliti zato jo boste jedli na skrivaj.

Tedenski horoskop Škorpijon

V tem tednu se boste zbujali slabe volje in predvsem brez energije. V primeru, da ste imeli kakšno poškodbo v preteklosti bo v tem tednu, ta predel zelo izpostavljen. Svetovala bi vam, da ga v tem tednu ne izpostavljate preveč in da se bolj posvetite meditaciji. Zelo vam bo prijala zelenjava in vse kar je povezano z njo. Veliko ljudi bo mislilo, da ste se podali  v vegetarijanske  vode. Vaš dan bo torek tako, da ga izkoristite na vseh področjih. Malenkosti naj vas ne spravijo iz tira.

Tedenski horoskop Strelec

Odprti boste za novosti in predvsem nova poznanstva. Kajti želeli boste biti bolj razgledani in se dokazati v pogovoru na vseh področjih. Zavedati se morate da je dovolj, če obvladate dve temi, kajti v nasprotnem primeru vas bodo imeli za preveč vsiljive. S sodelavci boste šli konec tedna v kitajsko ali mehiško restavracijo, katero druženje se bo zavleklo pozno v noč. Spogledovali se boste predvsem vezani. Nedeljo boste preživeli na kavču in gledali črno bele filme. Zabavali se boste.

Tedenski horoskop Kozorog

V ponedeljek in torek je pred vami službena pot. Ne pozabite pogledati, da imate vse z seboj in opraviti pomembne telefonske klice. Raje si vse zapišite, kajti nagnjeni boste k pozabljivosti. Šef bo neprestano nekaj zahteval od vas. In vi mu boste želeli ustreči na vsak način. Svetujem vam da ponoči sklopite vse elektronske naprave. Kajti v tem tednu resnično potrebujete veliko spanca. Predvsem kvalitetnega. Konec tedna se posvetite partnerju in pojdita na izlet.

Tedenski horoskop Vodnar

Pred vami je zelo čustven teden. Želeli si boste sprostitve in oddiha. Kajti že nekaj časa niste bili. Zdi se vam da se poleti niste dovolj spočili. Predvsem pa da niste preživeli dovolj časa z bližnjimi. Rezervirali boste gorsko kočo in jih povabili z seboj. Otroci vam bodo oporekali kajti nikakor ne bodo razumeli vašega namena. Svetujem vam da jim razložite na moren način. In polnoletne pustite doma, v primeru da se želite imeti lepo ☺ Nekaj pošte niste pregledali in vam svetujem, da jo pregledate v tem tednu. Jejte med in ingver kajti občutljivi boste na grlu.

Tedenski horoskop Ribi

Ribice boste v tem tednu nagnjene k renoviranju in beljenju stanovanja. Nekatere se boste odločile gojiti česen. Za kar vas bodo imeli bližnji za čudne. Povejte jim da želite s prodajo naknadno zaslužiti. Odprti bodite za spremembe in obrat dogodkov. Da vas ne bo kaj razočaralo. Ne silite otrok k dejavnostim če nočejo. Ne pomeni, da kar je vas v otroštvu veselilo, da mora veseliti tudi njih. Raje jim prisluhnite in se pogovorite z njimi. Vaš dan je četrtek.

Nazaj na tedenski horoskop

Na kazalo spletne strani