Tedenski horoskop od 06.11.2017

By | 03/11/2017

Tedenski horoskop za vas za obdobje od 06.11.2017 do 12.11.2017

Vabljeni k branju. Verjamem, da vam bo ta horoskop prišel zelo zelo prav.

Tedenski horoskop Oven

Čaka vas potovanje v samega sebe. Videti je, da vas bodo v tem tednu zelo begale misli in da se ne boste vedeli kam obrniti. Sploh ko boste slišali določeno novico, vas bo ta še dodatno spravila iz tira. Ta teden se boste izogibali partnerja in dobivali vse možne izgovore zakaj si ne želite njegove bližine. Pazite le, da ne nastane zaradi tega kakšen večji problem. Raje mu razložite, da z njim ni nič narobe, le da imate samo z seboj probleme. V nedeljo se bo vse uredilo in boste ponovno zaplavali s tokom.

Tedenski horoskop Bik

Obljuba dela dolg in v tem tednu se je boste morali držati. Kajti v nasprotnem primeru, vas ne bo nihče več jemal resno. Veliko boste nakupovali in se družili. Konec tedna boste prejeli nepričakovan obisk, ki vam bo plane postavil na glavo. Prepustili se boste in se imeli zelo lepo. Nekaterim se v službi obeta podpis pogodbe. Čas je da se pričenjate zavedati svojih kvalitet in da se ne dajte v nič. Kajti le tako, vas bodo tudi drugi cenili. V nedeljo si privoščite kopel z eteričnimi olji. Blagodejno bo vplivala na vaše telo.

Tedenski horoskop Dvojčka

Ta teden bo namenjen izobraževanju. Obisk raznih delavnic ali tečajev. Dobili boste znanje po katerem ste hrepeneli kar nekaj časa. Posledično boste obujali spomine na osnovnošolske klopi. Vzeli boste slike in jih z domačimi skupaj gledali. Zdelo se vam bo kot, da je bilo vse skupaj včeraj. Poklicali boste bivše sošolce in jim predlagali srečanje oziroma druženje na pijači. Veliko jih bo prisotnost potrdilo. Ne pozabite poklicati serviserja, kajti lahko da bo prišlo pri stroju do resnejše okvare. Konec tedna boste srečni in zadovoljni kajti vse bo šlo po načrtih. Ponosni boste nase.

Tedenski horoskop Rak

V tem tednu odprite srce in dovolite, da se vam ljudje približajo. Kajti v svojem oklepu ne boste dobili, kar si želite. Zavedati se morate, da veliko ljudi ne zna brati med vrsticami. In že želite doseči ljubezen ali službo, boste morali malo interesa pokazati. In prvi dnevi v tednu so odlična priložnost za to. Kajti energije za vas bodo na vrhuncu. Konec tedna vam za pomiritev, predvsem starejšim generacijam svetuje, da uživate blage zeliščne čaje. In se odpoveste toliko uživanju tablet. Kajti včasih gre za namišljeno bolezen. Veliko lahko naredite sami na sebi.

Tedenski horoskop Lev

Pogrešali boste osebo, ki je že nekaj let niste videli. In v tem tednu se vam bo spomin še bolj globoko vrnil nanjo, kot do sedaj. Ampak da ne pozabite, da ste jo vi prvi zavrnili. In to ne samo enkrat in ta oseba je odšla svojo pot. Tako da vam svetujem, da jo pozabite in si dovolite, da vstopijo nove osebe v vaše življenje. Resnično je čas, da izpustite preteklost za seboj. Raje pojdite na čokoladno tortico in si postavite cilje ki bi jih radi v prihodnosti dosegli. Preteklosti ne morete spremeniti.

Tedenski horoskop Devica

Spregledali boste dejstva, ki jih do sedaj niste. Utrditi si boste želeli odnos. Ampak pozabili boste na malenkosti. Kajti besede ne bodo dovolj prepričljive. V tem tednu vam besede ne bodo šle dobro od rok. Mogoče poglejte kakšen posnetek, kako uspeti preko komunikacije in občutkov do dobrega odnosa. Glejte tudi najboljši berejo in se izobražujejo. Tako da naredite v tem spremembo. Koristila vam bom. Glede na to, da vam komunikacija ne bo šla dobro od rok, vam bo zato bolj šlo kuhanje. V tem boste super. In tisti, ki bodo okušali vašo hrano vas bodo hvalili. Vidite tudi s kuhanjem se človek lahko prikupi 😉

Tedenski horoskop Tehtnica

Strah vas bo, da ne boste uspešni. Glejte zavedati se morate, da vaša neodločnost nekaterim že pošteno preseda. Predvsem, ker imajo občutek, da bolj verjamejo v vas kot vi sami. Odstranite ta dvom in jim pokažite, da tudi vi verjamete. To si zaslužijo, saj so v preteklem letu veliko naredili za vas. Konec tedna boste imeli za urejati veliko uradnih zadev kot so to zavarovanje in podobne zadeve. Naj vas opozorim da v četrtek niso uradni dnevi. Samo, da ne pozabite in pojdite v petek. Kajti v petek boste sigurno uredili.

Tedenski horoskop Škorpijon

Vaš optimizem bo v tem tednu vplival na vse, s katerimi se boste družili. Imeli boste  veliko pozitivne energije in veliko se vam bo dogajalo. Vsega kar se boste lotili boste dosegli. Epilog bodo dobile tudi zadeve na katere niste sploh čakali. Konec tedna, si le vzemite čas zase in si privoščite vašo najboljšo glasbo in pijačo. Tako da se malo umaknete od drugih in si nabere moči za naslednji teden. Telefon vam bo veliko zvonil. Tako, da če ga konec tedna za kakšen da sklopite ne bo nič narobe. Hitro bo ponovno ponedeljek. Privoščite si limetin sok, koristil vam bo.

Tedenski horoskop Strelec

V tem tednu je veliko nejasnosti. Predvsem na področju zaupanja vase in ali ste se pravilno odločili. Glejte pri ženskah bodo tudi razlog hormoni, kajti pri veliko osebah se bo pojavila zanositev. Kajti za strelce je ta teden zelo ploden, na vseh področjih. V primeru da vam oseba ne kaže naklonjenosti in da jo morate prositi za družbo. Potem je bolje, da se sami. Konec tedna se bo vaša negotovost izboljšala in prevzeli boste odgovornost nad vso zadevo. In s to potezo so vam premiki zagotovljeni.

Tedenski horoskop Kozorog

V tem tednu se bo pri vas zadeva odvijala okoli financ. Vse bo povezano z dobičkom. Veliko nerešenih zadev se bo rešilo. In prejeli boste tudi odločbo katero ste čakali že nekaj časa. Vezano je na štipendijo in odobritev le te. Tudi vračilo za nazaj. Končno se vam bo oddahnilo saj ste to čakali že kar nekaj časa. Zdelo se vam je da vaša poštenost ni bila dovolj cenjena in da so jo spregledali. To so bo v tem tednu izkazalo, da ni bilo res. Konec tedna bo čutiti ljubezen v zraku. Lep vam bo.

Tedenski horoskop Vodnar

Vodnarji bodo v tem tednu zaljubljeni. Povsod kjer se boste pojavili boste videli v ljubezen. In če bo zadeva še tako napeta ali kritična jo boste spremenili v ljubezen. Govorili boste. Da je svet lahko lep in poln ljubezni. Tisi ki bodo v borbah in konfliktih vas bodo dali na ignor. Zavedati se boste morali, da niso vsi pripravljeni odpuščati in pozabiti. Da v veliko ljudeh je prisotno maščevanje in želja po tem. Ker vas bo to žalostilo se boste umaknili v samoto. Tam boste naključno spoznali osebo s katero se bosta zapletla v prijeten pogovor. In ugotovila, da imata veliko skupnega.

Tedenski horoskop Ribi

Ta teden bo pri vas v znamenju viroz in slabega počutja. Preveč ste naprezali svoje telo in v tem tednu vas je nase opozorilo. Je res, da je bilo prisotno veliko stresa in veliko zadev ste si dali na glavo. Glejte vse bas bo počakalo. Privoščite si počitek in poskrbite zase. Razvajajte svoje telo. In se ne obtožujte. Skuhajte si čaj z medom ali pa naredite toplo mleko z medom. To vas bo pogrelo in dam dalo novih moči. V primeru, da se bo kdo želel z vami prepirati mu lepo na miren način povejte, da vam ni do tega. V nedeljo vam bo bolje. Vendar ne pričnite z delom hitro ampak počasi.

Nazaj na tedenski horoskop

Na kazalo spletne strani

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja