Tedenski horoskop od 13.11.2017

By | 11/11/2017

Tedenski horoskop za vas za obdobje od 13.11.2017 do 19.11.2017

Vabljeni k branju. Verjamem, da vam bo ta horoskop prišel zelo zelo prav.

Tedenski horoskop Oven

Ta teden se boste odločili, da boste menjali garderobo. Želeli boste narediti vtis na partnerja ali pa da bi vas bolj opazil. Kajti zdelo se vam bo, da je vaše partnerstvo obstalo na neki točki. Rutino boste želeli popestriti. Poleg boste pa še nakupili tropsko sadje, katerega boste pripravili zvečer. Samski se boste zaljubili v vezano osebo. Glejte, da ne boste na začetku razočarani. Ampak svoj um prepričajte, da gre le za avanturo. Konec tedna bo namenjen poležavanju in premišljevanju. Ne dovolite, da vas malenkosti spravijo iz tira.

Tedenski horoskop Bik

V tem tednu boste imeli veliko idej, ki bodo vsekakor uresničljive. Ampak glejte komu boste zaupali. V vašem primeru je najbolje, da zaupate samo sebi. In da naredite toliko, kolikor opravite sami. Kajti v nasprotnem primeru boste lahko razočarani. Vezani boste v tem tednu imeli kar pestro. Veliko se vam bo dogajalo. Sploh ker vas bo partner razvajal na vseh področjih. V primeru, da sta ljubimca si bo vzel čas za vas in ves teden posvetil samo vam. Ne navadite se preveč, ker bo lahko v naslednjem tednu drugačna pesem. Tisti, ki imate v tem tednu sodišče se bo vse dobro razpletlo.

Tedenski horoskop Dvojčka

V tem tednu, ki je pred vami vam bo zelo naklonjen. Vsega kar se boste lotili vam bo šlo kot po maslu. Ampak nikar naj vam ne postane samoumevno. Bodite hvaležni za to, kar vam je dano. Samski boste na vsak način želeli dobiti sorodno dušo. In konec tedna je vsekakor primeren za to. Svetujem vam le, da ne greste samo na lepe besede ampak, da do osebe resnično nekaj začutite. Zelo vam bo teknil sladoled ali pa hladna hrana. Nikar je ne pozabite deliti še s kom. Pazite le na desno roko. Kajti lahko da se vam stara rana, ko jo imate ponovno vname. In da bi bil potreben ponovno poseg. Ampak ne skrbite vse bo dobro na koncu.

Tedenski horoskop Rak

Ker bo zelo načeta vaša samozavest, vam svetujem da uporabljate afirmacijo cenim se in spoštujem, pripravljen sem na novosti, nič me ne spravi iz tira. Resnično jo ponavljajte na glas. Boste videli kako bo dobro delovala na vašo notranjost. V primeru, da boste nežnejše polovico se pripravile peke, glejte katero uro to počnete, kajti teden je v znamenju obiskov in srečanj in druženju. Izstopa samo sreda. Tako, da ta dan izkoristite za peko. Ne bojte se uspelo vam bo, tudi če to pečete prvič ☺ Vezani boste veliko časa skupaj. Samski boste hrepeneli po druženju. Ne bojte se poklicati, kajti nekdo nestrpno pričakuje vaš klic.

Tedenski horoskop Lev

Zdelo se vam bo, da vas je oseba izdala in se boste počutili zelo poklapane. Ampak poglejte malo nazaj in se spomnite tudi vi svojih besed, ki ste jih izrekli. Ne igrajte žrtve ampak vsake toliko se opravičite in priznajte krivdo. Res je, da ste lev, ampak tudi vi morate včasih malo spustiti svoj ego in ponos. V primeru zaprtosti posezite po magneziju ali pa si naredite sveži sok iz citrusov. Ko boste urejali določeno dokumentacijo ne pozabite pogledati na splet, kdaj so uradni dnevi in dopusti. Kajti lahko se zgodi da boste šli zaman, tako da vam svetujem da raje pokličete. Tisti ki se odpravljate na potovanje ne pozabite pogledati veljavnost dokumentov.  V tem tednu boste uživali boste in naredili veliko fotografij.

Tedenski horoskop Devica

Ena oseba vas ima zelo rada. Ampak jo je tega sram pokazati. Boji se, da jo boste zavrnili. Čas je, da naredite spremembo in da vi pristopite do nje. Kajti saj veste, da je tudi vam prijetno v njeni družbi. Vezani si poglejte kakšen romantični film. Zelo vama bo koristil in vaju povezal. Poleg pa ne pozabita na čokolado ☺ Na splošno je pred vami zelo lep teden. Brez večjih zapletov ali obveznosti. Tako, da vam svetujem da si v njem naberete novih moči. Ali pa dobite kakšno dobro idejo za naslednje dni. V primeru, da utegnete bi vam svetovala obisk seminarja ali kakšne množične konference.

Tedenski horoskop Tehtnica

V tem tednu boste zelo pozitivno naravnani. Zelo vam bodo šli na živce ljudje, ki bodo negativno naravnani. In na vsak način jih boste želeli prepričati kako je pozitivno razmišljanje lepo in da pripelje do cilja. Glejte vse skupaj je res, ampak do tega ste morali priti sami. Tako, da če ne želite biti osovraženi svoje razmišljanja razložite le tem, ki vas bodo to prosili. In še en dober nasvet, delaj v tišini in naj odmeva le tvoj uspeh. Držite se ga, zelo vam bo koristil. Svetujem vam da poskusite kitajsko prehrano. Posezite po novostih;)Vezani si boste privoščili oddih v termah. Zelo vam bo koristil in vrnili se boste spočiti.

Tedenski horoskop Škorpijon

V ljubezni je vse dovoljeno. To bo glavno vodilo vašega tedna. Predali se boste svojim notranjim željam. In če ne bo partner za to, boste brez slabe vesti iskali drugega, za uresničitev svojih želja. Ampak glejte v primeru, da je vaš partner bik ali škorpijon, se zavedajte da vam lahko vrne. In da boste kratko potegnili vi. Porodila se vam bo nova ideja in delali boste na tem, da jih uresničite. Ampak glejte. Tudi počitek je potreben. In v tem tednu je to četrtek. Pazite na predel grla. Kajti velika večina vas bo imela probleme z izražanjem. Ne govorite tega, kar želijo drugi slišati ampak kar je resnično. To bi bilo zelo dobro za vas.

Tedenski horoskop Strelec

Na delavnem mestu bodite pozorni na osebo, ki bo ljubosumna na vas. Glejte videti je, da bo govorila vam eno, nadrejenim pa drugo. In to samo zaradi tega, da bi pritegnila naklonjenost in pozornost na sebe. Moj nasvet je, da se morate zavedati, da vam nihče nič ne more če tega ne boste dovolili. In da ste vi šef svojega življenja in vedno lahko rečete »dovolj«.  Pozorni bodite na predel želodca, kajti v tem tednu vam lahko ponagaja. Svetujem vam lahko prehrano in dovolj tekočine. Ne pozabite tudi na probiotike. Vaš dan je vsekakor petek, izkoristite ga.

Tedenski horoskop Kozorog

V tem tednu, ki je pred vami bo zelo sproščen. Veliko se boste gibali na svežem zraku in odkrivali lepote narave. Privoščili si boste obisk kakšnega hriba in si privoščili enolončnico. Polni energije se boste vrnili domov. V primeru, da se v tem tednu boste odločili za nakup nepremičnine je teden zelo ugoden. In zadeve bodo stekle kar same od sebe. Nikar ne dvomite v vaše odločitve in ne poslušajte drugih, kajti ste na pravi pot. Le malo potrpljenja imejte. Za samske in tiste v vezi je vikend zelo naklonjen. Tako da izkoristite ga na polno. Ne pozabite na manjšo pozornost za boljšo polovico.

Tedenski horoskop Vodnar

Srečanje s starejšo osebo, vam bo dalo odgovore na vprašanja. Predvsem je videti, da tej osebi lahko zaupate in ker je zelo načelnega značaja in ve kaj v življenju hoče. In tudi se zaveda kako zadeve stojijo. Z mislimi boste tudi pri enemu projektu dva meseca naprej. Svetujem vam da ne prehitevate ampak, da se malo zadržite. Kajti zavedati se morate, da se bo v tem času veliko spremenilo in da bodo v vaše življenje stopile še osebe, ki vam bodo ponudile drugo možnost. Če vam zadiši hitra prehrana si jo privoščite brez slabe vesti, kajti vsake toiko nobenemu ne škoduje. Vaš daj je petek.

Tedenski horoskop Ribi

Ta teden bo pri vas zelo izpostavljen pleksusni predel. Glejte zavedati se morate, da je povezan z močjo. In da je vezan na vaše notranje stanje. Počnete stvari, ki vam niso najbolj všeč. In to samo zaradi tega, da bi ustregli okolici. Zavedati se morate, da je življenje vaše in da bo potrebno narediti spremembo. Ta teden je zelo primeren za prvi korak. Svetujem vam da zjutraj posežete po grenivki ali soku le te in za malico si privoščite banano. Vse skupaj vam bo dalo moč in energijo. Konec tedna pojdite do vode in se prepustite meditaciji zelo vam bo koristila. Vaš dan je sreda. Srečna številka v teme tednu je 15.

Nazaj na tedenski horoskop

Na kazalo spletne strani

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja