Tedenski horoskop od 20.11.2017

By | 17/11/2017

Tedenski horoskop za vas za obdobje od 20.11.2017 do 26.11.2017

Vabljeni k branju. Verjamem, da vam bo ta horoskop prišel zelo zelo prav.

Tedenski horoskop Oven

Nekdo vas bo lepo pozdravil, nekdo vas bo povabil na kavo, nekdo si bo na vsakem koraku želel vaše družbe. V tem tednu boste zelo priljubljeni. In v primeru, da si boste želeli samote raje ostanite doma. Kajti zunaj tega v tem tednu ne boste doživeli. V primeru da boste jemali posojilo vam svetujem, da to počnete v sredo ali petek. Dovolite si raje dvakrat premisliti, da se vam bo splačalo. Odprti bodite tudi za novosti, kajti v tem tednu sigurno bodo. Vaš dan je petek. Izkoristite ga.

Tedenski horoskop Bik

Kar je bilo v prejšnjem tednu pod vprašajem se bo v tem tednu rešilo. Samski boste imeli pred seboj le zabavo in boste vsak prosti trenutek iskali za druženje. Vezani se boste podali v nore dogodivščine. Drznili si boste sanjati in konec tedna se vam bodo sanje tudi uresničile. V primeru, da ste imeli kakšne spore, se bodo konec tedna rešili. S prijatelji se boste družili ob toplem čaju ali kuhanemu vinu. Nekateri boste poskušali prvi narediti sladico s kakiji. Ne bojte se uspelo vam bo. Če se odpravljate nakupovat naj bo to sreda ali sobota. Popusti bodo in veliko boste privarčevali.

Tedenski horoskop Dvojčka

V tem tednu se boste bojevali s svojo notranjostjo. Želeli boste se poenotiti ampak vaš razdvojen karakter vam tega ne bo dovolil. Prevladoval bo vaš nemirni duh. Glejte dovolite mu da pride na površje, kajti okolica ga bo imela rada. V primeru da imate obveznosti s učenjem in izpiti ne odlašajte, kajti konec tedna bo nepričakovano prišel še dodaten preizkus in lahko da vam bo postalo vse skupaj prenatrpano. Konec tedna si privoščite malo sprostitve v svoji družbi. Pojdite na hrib ali v gozd. Imejte pogovor z seboj. Boste videli, da boste dobili odgovore na številna vprašanja.

Tedenski horoskop Rak

Veliko boste premišljevali in iskali pluse in minuse ali je pametno poklicati eno žensko osebo ali ne. Svetujem vam jo da jo pokličete. Kajti v primeru, da imate namen nadaljevati še veliko časa tako, boste ostali samski. Nežnejši spol si bo konec tedna privoščil ženski večer, kar bo povzročilo kar nekaj ljubosumja iz partnerjeve strani. Svetujem vam veliko pogovora v tem tednu. Ne dovolite si zadev pometati pod preprogo, lahko da se nabere preveč zadev. V primeru, da imate pomisleke glede obiska seminarja vam svetujem, da ga obiščete kajti odnesli boste veliko. In dobili boste tudi odgovore na določena vprašanja, ki jih iščete že nekaj časa.

Tedenski horoskop Lev

Nesoglasja na delavnem mestu in prenatrpan urnik bodo terjali svoj davek. Ne dovolite, da bi vse skupaj vplivalo na odnos, kajti v nasprotnem primeru se vam ne piše dobro. Ostanite mirni in ne iščite problemov. Ali pa jih izpostavljajte, svetujem vam da se opredelite na rešitve. Bolje vam bo tako. Predvsem pa boste boje spali. Ko boste že mislili, da nimate več moči boste ugotovili da ste šele na pol poti. Dovolite si spremembo v sebi. Predvsem pa ne pozabite v tem tednu, da kreirate svojo realnost z svojimi mislimi in občutki. Vaš dan je nedelja.

Tedenski horoskop Devica

Ta teden bo za vas v znamenju financ. Posodili boste določeno vsoto denarja osebi, ki vas bo prosila. Zavedati se morate, da vam tega denarja nekaj časa ne bo vrnila. In ji posodite na dolgi rok, da ne bo slabe volje po nepotrebnem. Urejali boste tudi nekaj z nepremičninami. Ali boste prodajali ali pa se boste odločali za nakup. Pozanimajte se še pri drugih in sprejemajte odločitve razsodno. Nekje je pot, ki vodi do vaše nepremičnine ampak glejte, korak po korakih. Konec tedna si privoščite oddih lahko sami ali v dvoje. Vsekakor pa boste morali napolniti baterije. Da boste lahko lažje razmišljali in naredili poteze.

Tedenski horoskop Tehtnica

Pred vam je teden nekih zaključkov in novih začetkov. Zadeve se bodo pričele obračati na drugačno stran kot ste predvidevali in planirali. Glejte usedite se in dvakrat globoko vdihnite in izdihnite. Vse bo na koncu tako kot mora biti in na koncu tedna boste srečni in zadovoljni. Zavedati se morate, da to razčistite pri sebi in ne razlagate naokoli. Kajti okolica vas bo le še bolj zmedene naredila. Konec tedna boste podpisali določeno pogodbo in sprejeli prijateljstvo ali ga obudili. Srečni boste in izpopolnjeni. Privoščite si kakšno pregreho katere niste že dolgo. Koristilo vam bo.

Tedenski horoskop Škorpijon

Tokrat boste po dolgem času dobili košarico in jezni boste na vse okrog vas. Glejte tudi najboljšim se kdaj zgodi zavrnitev. Ampak iz tega se naučite, da morate poraz sprejeti odgovorno in potem iti z dvignjeno glavo naprej. Ne dovolite, da vas prvi poraz spravi na kolena. Najmočnejši se poberejo in poskusijo ponovno. Svetujem vam, da preberete kakšno motivacijsko knjigo o osebni rasti. In da se resnično poglobite vanjo. V tem tednu, ker je prizadet vaš srčni sistem vam svetujem uživanje zelene hrane in pijače. Že zjutraj si naredite zeleni čaj.

Tedenski horoskop Strelec

Pri vas je tako, da boste v tem tednu zelo duhovni. Poglabljali se boste v odnose in pa v nevidne zadeve. Želeli boste razsvetliti svoj um. Vpisali se boste na motivacijski seminar in iz njega šli vsi navdušeni. Lotili se boste novega projekta ali pa v glavi naredili vsaj načrt za njega. Uporabljali boste razne metode in tehnike. Nekateri vas bodo gledali zelo čudno ampak vi se na to ne boste ozirali. Vezani se boste od partnerja v tem tednu odmaknili, kajti zdelo se vam bo, da je zelo nesramen do vas in da vas izkorišča. Ko mu boste poskušali razložiti, vas ne bo poslušal. Svetujem vam, da vse skupaj urejate konec tedna. Privoščite si oddih v naravi ali si privoščite kopel.

Tedenski horoskop Kozorog

Ker ste v prejšnjem tednu veliko delali, vas bo ta teden izdalo počutje. Predvsem boste čutili bolečine v križu. Svetujem vam, da obiščete maserja sploh tisti, ki ga niste še nikoli. Glejte poskrbeti morate najprej zase. Šefi vam bodo nalagali dokler boste mogli. Čas je, da postavite mejo. Nihče vam nič ne more, če tega ne boste dovolili. Pričnite zaupati vase predvsem pa prisluhniti svojemu telesu. To vas je že prejšnji teden opozarjalo, da ni vse tako kot mora biti. Čas je da se postavite na noge. Svetujem vam, da se osredotočite na mediteransko prehrano. Losos in avokado vam bosta v tem tednu dala sestavine ki jih potrebujete.

Tedenski horoskop Vodnar

Imeli boste veliko hrepenenje po napredku. Ampak bali se boste, da vas bo kdo prizadel. Glejte ne smete se obremenjevati za druge. Ampak imate še enega skritega asa tistega, ki ste mislili, da ga ne boste nikoli uporabili. In sedaj je napočil čas da ga. Konec tedna se vam obeta finančni priliv in lažje boste zadihali. Bolje vam bo. Podali se boste tudi na izlet ali potovanje preko agencije. Svetujem vam da preverite ali imate veljavne dokumente. Poskusili boste veliko novih zadev. In uživali v kulinariki. Kar težko se boste vrnili domov.  Naj vam spomini dajo spodbudo in motivacijo za novosti in uresničevanje novih ciljev.

Tedenski horoskop Ribi

 

Na začetku tedna vas čaka veliko dokumentacije. Predvsem pa urejanja za nazaj. Srečevali se boste z dvema vrstama ljudmi. Nekateri se vam bodo želeli prikupiti. Ampak tem ne zaupajte. Kajti videti je, da so zelo razdvojenega karakterja. Govorili bodo eno mislili drugo….Svetujem vam da se povežete s starejšo žensko osebo od vas. Ta vam bo pomagala in dala veliko uporabnih nasvetov. Konec tedna boste preživeli ob gledanju fotografij in obujanju spominov. Zdelo se vam bo, kot da se je vse skupaj dogajalo včeraj. Svetujem vam, da povečate uživanje vitaminov.

Nazaj na tedenski horoskop

Na kazalo spletne strani