Tedenski horoskop od 11.12.2017

By | 11/12/2017

Tedenski horoskop za vas za obdobje od 11.12.2017 do 17.12.2017

Vabljeni k branju. Verjamem, da vam bo ta horoskop prišel zelo zelo prav.

Tedenski horoskop Oven

Nekdo vam bo odprl nova vrata glede službe in nove zaposlitve. Dovolite, da vam svoj projekt predstavi in da razloži kaj pričakuje od vas. Predvsem je čas, da pričnete bolj verjeti vase in v svoje zmožnosti. Kajti na svoji samozavesti lahko delate le vi in nihče drug. In ravno tako je s spremembami. Dovolite, da se vam zgodijo. Predvsem pa pred vami je lep teden poln pričakovanj in uspehov. 

Tedenski horoskop Bik

V tem tednu boste dobili nepričakovano povabilo na večerjo od osebe, ki je ne poznate. Sprejmite kajti ta oseba ni nevarna za vas. Lahko pa vam kaj lepega pove. Konec tedna se boste odpravili na smučanje. Lepo vam bo. Tisti, ki imate v tem tednu seminar in predstavitev, ne skrbite dobro vam bo šlo od rok. Vaš dan je vsekakor petek. Takrat boste sprejeli kar nekaj odločitev. Pijete veliko tekočine in vitamina c. Da ne boste podlegli virozi. 

Tedenski horoskop Dvojčka

V tem tednu boste dobili sporočilo, ki ste ga že nekaj časa čakali. Dal vam bo odgovore na vprašanja. Predvsem pa razjasnil marsikatere nejasnosti. Tako, da boste lažje zadihali. Nekje v sredo četrtek boste v podjetju predstavili vašo idejo. Vašim nadrejenim se bo zdelo, da je potrebno še nekaj popraviti. Vi pa boste verjeli, da je genialna. Glejte zavedati se morate, da je problem v financah, tako da popustite. Nedelja bo ležerna in sproščujoča ob dobrem čaju ali kavi. 

Tedenski horoskop Rak

Ta teden boste tihi in v svojem svetu. Kajti kar boste rekli, se vam bo zdelo, da je narobe. Glejte ne smete biti tako občutljivi. Kajti lahko, da bodo šle priložnosti mimo vas in vi še vedeli ne boste. Odločili se boste za zdrav način prehranjevanja, kajti zdelo se vam bo da je prenasičeno  z vsem. Po večjih spremembah ne posegajte, da ne bo prevelik šok. In se boste na koncu le slabše počutili. Posezite po medu, kajti lahko, da vas konec tedna izda malo grlo. 

Tedenski horoskop Lev

V tem tednu boste zelo glasni. In povsod kjer se boste pojavili boste želeli biti v središču pozornosti. In uspelo vam bo. Kajti vaše šale in pripovedi, bodo res zanimive. In kakšen večer se bo zavlekel do poznega jutra. Glejte le vezani, da boste sporočili domov da boste pozni, da ne bo potem huda ura pri hiši. Če boste podpisovali kakšno pogodbo, jo raje dvakrat preberite, da ne bo kakšnih nevšečnosti. Zelo vam bo prijala kava in temna čokolada. Privoščite si jo. 

Tedenski horoskop Devica

Device boste v tem tednu zaljubljene. Vse se bo vrtelo okoli ljubljene osebe. Vezanim in samskim. Samski boste osebo, ki vam je na prvi pogled ogrela srce povabili na pijačo in ogled prazničnih lučk. Vezani boste svojo boljšo polovico povabili na večerjo. In s tem utrdili svoj odnos. Za darilo ji boste kupili nekaj dišečega. Če boste v tem tednu pustili staro delavno mesto, delajte to v miru in brez prepirov. Tudi, če se bo želela nasprotna stran prepirati. To je zato ker jim boste v podjetju manjkali. Privoščite si zeliščne čaje. 

Tedenski horoskop Tehtnica

V tem tednu boste zelo dojemljivi za novosti. Nič vas ne bo spravilo s tira. In tudi, če vas bo kdo namerno žalil se boste le nasmehnili. Prav je tako. Odpravili se boste v naravo in uživali v jasnem mrzlem jutru. Zdelo se vam bo, da se polnite z energijo. V primeru da imate izpitne obveznosti, vam le ti ne bodo delali problema in boste vse opravili. Vpisali se boste h pevskemu zboru ali h plesnim. Super vam bo šlo. V nedeljo vam svetujem, da počivate. 

Tedenski horoskop Škorpijon

V tem tednu boste imeli opravka z zelo lenimi ljudmi. Vse boste morali narediti namesto njih. Se pravi, da bodo sedeli in čakali. Potrpljenja boste imeli veliko. Ampak, v petek vam ga bo pričelo primanjkovati in izbruhnili boste za naprej in nazaj. Svetujem vam, da ne reagirate tako burno, kajti če verjamete ali ne vi boste izpadli kot grešni kozel. Čustveno boste na dnu, kajti zdelo se vam bo, da vas partner ne razume. Pogrešali boste intimo. Nekateri boste skočili čez plot. 

Tedenski horoskop Strelec

Opravka boste imeli z zelo razdvojenim človekom. Se pravi, da govoril bo eno in delal drugo. Zmedel vas bo. Zavedati se morate, da to počne, ker se okorišča na vaš račun in to zaradi tega, ker ste mu pustili zelo blizu. V soboto boste pripravili kosilo za svojo družino. Zelo jih boste razvajali. Za sladico jim boste postregli z jabolčnim zavitkom.  Počutje telesno bo pri vas v tem tednu zelo dobro. V primeru, da se boste odpravili na izlet poglejte če ste vzeli denarnico. 

Tedenski horoskop Kozorog

Ta teden vam bo teklo vse kot po maslu. Najraje bi ustavili čas in bi radi, da bi za vedno tako ostalo. Z družino boste zelo povezani. Otroci bodo domov nosili same dobre ocene. In vaš partner vas bo razumel in razvajal. V primeru, da pričakujete finančni priliv, ga boste v tem tednu dobili. Svetujem vam le, da posežete po vitaminih in mineralih, da vas konec tedna ne bo izdala viroza. Lahko si naredite svežo limonado z medom in ingverjem. 

Tedenski horoskop Vodnar

Ni čas, da bi igrali neko užaljenost ampak se poglobite vase. Videli boste, da ste delno tudi sami krivi, da je do tega prišlo. Kajti že dolgo nazaj ste tudi vi tej osebi obrnili hrbet. In sedaj vam je ta oseba samo vrnila. Glejte včasih se je dobro pogovoriti z osebo, ki vsa vstavi na cesti ali pa iti z njo na kavo, tudi če nimate koristi od nje. Tako vzdržujete odnose. In ne pride do tako neprijetne situacije, kot je prišlo sedaj. Verjemite mi naslednji teden vam bo bolje. 

Tedenski horoskop Ribi

 

Teden, ki je pred vami bo zelo duhovno obarvan in zaljubljeni boste. Ampak tukaj ne govorim samo zaljubljeni v osebe, ampak v življenje nasploh. Videli boste lepoto v majhnih zadevah. In vedno bi moralo biti tako…Konec tedna, se boste udeležili predavanja na temo osebne rasti. Veliko boste odnesli in lepo vam. Najlepše od vsega bo ker boste spoznali veliko prijateljev. 

Nazaj na tedenski horoskop

Na kazalo spletne strani

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja