Letni horoskop Bik 2019

By | 26/11/2018

Letni horoskop Bik 2019 SPLOŠNO

V letu 2019 vam bo vse teklo gladko. Tudi če na začetku ne bo videti tako, se bo na koncu vam vse skupaj dobro razpletlo. Veliko se vam bo dogajalo na čustvenem področju in na odnosih. Delali boste čistko. Nekaj jih bo odšlo iz vašega življenja in prostor se bo naredil za nove ljudi. Ki bodo bolj pozitivni in energetsko bolj na vašem nivoju. 

2019  je za bik značilno, da se boste selili ali pa kupovali stanovanje ali nepremičnino. Tisti, ki ste na pol poti se vidi, da boste prišli do želenega bivališča in zelo ponosni boste. Seveda, da upravičeno. 

Biki ste vztrajni in trmasti. In te značilnosti bodo v letu 2019 vam prišle še kako prav. Kajti dosegli boste želeno. Ker pa vam vlada Venera, boste to dosegli na prefinjen in ljubek način. 

Vaša zanesljivost in govorništvo bosta pritegnila prave ljudi v vašo bližino in seveda ob pravem času. 

Vaša barva bo v tem letu zelena. Zelo intenziven in produktiven mesec bo za vas FEBRUAR.

Za vpogled v vašo prihodnost, svetovanje, vedeževanje, pošljite sms ali pa me pokličite … Kliknite sem

Letni horoskop Bik 2019 LJUBEZEN

2019 se vam kaže trajno srečno in uspešno obdobje. Biki boste imeli urejeno in stabilno družinsko življenje. Vse bo potekalo v mirnih valovih in brez nekih presenečenj. Lahko malo poskrbite da preženete to rutino. 

Samski boste iskali in boste na koncu tudi našli. Lahko se vam bo zgodilo, da boste na začetku leta dobili partnerja in konec leta bo lahko že poroka. Domači bodo ostali odprtih ust. Kajti imeli so vas že za večne samotarje, katerim ni do družinskega življenja. 

Ampak splošno gledano pa se vidi, da boste svoj družinski in zasebni svet čuvali pred pogledom javnosti. 

Letni horoskop Bik 2019 KARIERA

Ker ste biki zelo karizmatične osebnosti imate posledično vpliv tudi na druge ljudi. Glejte v letu 2019 se vam kažejo vodstveni položaji in vidi se, da boste finančno zelo zadihali. Tisti, ki ste bili so sedaj v rdečih številkah se vidi, da je ta kriza mimo. Vaše delo bo spremljala dobra intuicija upoštevali pa boste tudi zakon privlačnosti in ta vas bo še hitreje pripeljal do cilja ali pa napredka. 

Delo bo letos za vas na prvem mestu. In če vam bo kdo želel ukazovati ali vas preusmeriti se ne boste zmenili za njega. Glejte en dan na teden si le vzemite zase. 

Za vpogled v vašo prihodnost, svetovanje, vedeževanje, pošljite sms ali pa me pokličite … Kliknite sem

Letni horoskop Bik 2019 POČUTJE

Problemi bodo z dihali. Svetujem vam obisk smrekovega gozda ali pa več krajših oddihov na morju. Vidi se, da boste na neki način premalo poskrbeli zase in posledično se vas bodo lotevale viroze. Tako, da vam še preden se vas dotaknejo viroze, vam svetujem čas limone in ingverja.  Pa tudi uživanje sirupa smrekovih vršičkov. Ne pozabite ustvarjate z svojimi mislimi in občutki. In naj bodo vaše misli pozitivne in posledično bo tudi počutje ok. 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja