Letni horoskop Devica 2019

By | 26/11/2018

Letni horoskop Devica 2019 SPLOŠNO

V letu 2019 se vidi, da boste imeli nekako v sebi posebne želje. Veliko se boste vračali v preteklost in si boste želeli nekaj spremeniti za nazaj. Ampak glejte preteklosti ne morete spremeniti lahko pa spremenite sedanjost. In na neki način morate vedeti, da je v vas moč in da boste letos to premagali. Pred vami je tudi nekaj nakupov. Ali boste menjali pohištvo ali pa celo stanovanje. Tako, da za to obdobje je za vas najbolj ugodno nekje na pomlad. Tudi cenovno se vidi, da se vam bo tisti čas najbolj splačalo. 

Naučili se boste morali osredotočiti nase in najti svoj notranji mir. Predvsem boste morali biti malo bolj mili pri kritičnosti. Glejte kajti lahko se zgodi, da jo marsikdo ne bo razumel. In, da se vas bodo se začeli izogibati. Se pa vidi, da boste vse skupaj s svojo prisrčnostjo omilili in da potem vse skupaj ne bo izpadlo tako problematično in pikolovsko. 

Vaša barva je v letu 2019 rjava. In zelo intezivni mesec se vidi da je januar. 

Za vpogled v vašo prihodnost, svetovanje, vedeževanje, pošljite sms ali pa me pokličite … Kliknite sem

Letni horoskop Devica 2019 LJUBEZEN

Samski boste nenehno v nekem iskanju. Ampak nihče ne bo ustrezal vašim standardom. Glejte vidi se na neki način, da je v vas neki izdelan karakter in vizualno kakšen ali kakšna mora biti na videz in če ne boste tega dobili ne boste stopili v odnos. Svetujem vam, da si pustite osebo spoznati in ji dati priložnost. Kajti glejte videz vara. 

Vezani boste iskali popestritev in svojo boljšo polovico razvajali s kulinariko in raznimi manjšimi pozornostmi. Vidi se, da boste bolj sproščeni v letu 2019 in da boste za partnerja bolj dostopni. Povezali se boste še dodatno. In v leti 2019 je za vas zelo plodno leto. Najbolj plodni so zimski meseci in pomladni. 

Letni horoskop Devica 2019 KARIERA

Leto 2019 je za vas obdobje novih začetkov in starih zaključkov. Predvsem se vidi, da vse kar je bilo narejeno v letu 2018 na pol se vidi da bo se prekinilo in da bo se naredil prostor za nove projekte. S financami se vidi, da ne boste imeli problemov ampak da na neki način boste uspešno krmarili med dobičkom in stroški. Marsikdo se vidi, da vas bo prosil za nasvet. In vam dal kakšen namig. Ampak ne boste ga poslušali kajti vidi se, da boste prepričani v svoje odločitve. 

Za vpogled v vašo prihodnost, svetovanje, vedeževanje, pošljite sms ali pa me pokličite … Kliknite sem

Letni horoskop Devica 2019 POČUTJE

Po vsem zimskem trudu in delu, ki ste ga imeli bo vaše telo v začetku leta potrebovalo sprostitev. Glejte sploh v začetku leta bo telo hrepenelo po hidraciji in negi. Svetujem vam, da si naredite solni piling. Lahko ga naredite kar doma. Se pravi da uporabite morsko grobo sol, olivno olje, sodo bikarbono in eterično olje. Vse zmešate in nanašate na telo zelo nežno. 

Pozorno bodite tudi na želodec kajti zaradi prevelike obremenitve in sekiranja vas zna boleti. 

Tako, da resnično se osredotočite na prihodnost in zaklenite preteklosti.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja