Letni horoskop Dvojčka 2019

By | 26/11/2018

Letni horoskop Dvojčka 2019 SPLOŠNO

V letu 2019 bo pri vas zelo prišla do izraza ta vaša dvojnost. Predvsem se vidi da boste v letu, ki je pred vami zelo spretni in se boste zanimali za več stvari istočasno. In ravno zaradi tega se potem vidi, da ne bodo končane. Ampak ne boste se obremenjevali. Kajti zaradi vaših govornih sposobnosti se vidi, da boste potem upravičili in razložili vse skupaj. In vsak, ki bo z vami sodeloval bo zadovoljen. Se pa vidi, da boste v tem letu potrebovali več spanja kot ostala znamenja. Nekako bo to leto tako intenzivno za vas, da boste posledično potrebovali tudi počitek. 

Glejte v tem letu se vam vidi, da bodo vam zelo všeč nekako površinske zadeve in da boste gledali, da boste čim bolj na lahkotno prišli skozi. Ne boste se preveč poglabljali vase ampak se vidi, da vam bodo všeč vidne stvari ki bodo na enostavni način razumljive. V družbi boste zaželeni in vidi se da boste imeli vedno veliko ljudi okoli sebe. Čeprav se boste na trenutke počutili osamljene sploh v pomladanskem času. 

Vaša barva je v tem letu rumena, ki bo varovala vaš pleksusni predel. Najmočnejši mesec bo MAJ. 

Za vpogled v vašo prihodnost, svetovanje, vedeževanje, pošljite sms ali pa me pokličite … Kliknite sem

Letni horoskop Dvojčka 2019 LJUBEZEN

Veliko se vam bo dogajalo na čustvenem področju. Samski boste kar nekako v znamenju avantur in vam ne bo do neke resne veze. Predvsem se vidi, da boste na neki način bežali pred odgovornostjo in se boste bali navezat na koga. Kajti v preteklosti so vas razočaranja zelo prizadela. Ampak ena oseba vam bo le ukradla srce in to na poletje. Čeprav se vidi, da si boste bali to priznati ampak glejte se vidi, da nekako ne boste mogli preko tega. Kajti čisto tihoma se vam bo prikradla v vašo podzavest. 

Vezani boste iskali samoto. Vsaj na začetku leta se vidi, da boste imeli občutek, da vas partner ne razume in se vam bo na trenutke zdelo, da govorite različne jezike. Potem pa se vam vidi, da je v vas moč in pogum, ki vam bo na neki način pomagal preko te ovire in s partnerjem se bosta ponovno povezala. V poletnih mesecih se vidi, da si boste vzeli veliko oddiha in predvsem boste odklopili od vseh obveznosti.  

Letni horoskop Dvojčka 2019 KARIERA

Leto 2019 se vidi, da bo za vas v znamenju pogodb. Predvsem se vidi, da na neki način bodo se vam stare zadeve zaključevale in prostor se vam bo naredil za nove. Veliko se vas bo podalo v pisateljske vode ali pa v snemanje prispevkov. Veliko vas bo zanimala umetnost in želeli se boste izobraziti na tem področju. V vas je moč in pogum in vidi se, da lahko pridete do novosti in večjega zaslužka. Predvsem pa se vidi da vas bodo ljudje, ki so želite vas podprli in vam dali še dodatni zagon za naprej.

Za vpogled v vašo prihodnost, svetovanje, vedeževanje, pošljite sms ali pa me pokličite … Kliknite sem

Letni horoskop Dvojčka 2019 POČUTJE

Paziti morate na srčni predel. Ker boste zelo podvrženi stresu na trenutke se vam vidi, da vas lahko vse skupaj ohromi in boste lahko večkrat občutili tesnobo. Svetujem vam uživanje zelenih kašastih sokov. Glejte avokadi, jabolko in liste ohrovta daste v mešalnih. Dodate vodo in zmešate. Vse skupaj še sveže popijete. In vidi se vam, da se vam bo takoj poznalo na boljšem počutju. 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja