Letni horoskop Kozorog 2019

By | 26/11/2018

Letni horoskop Kozorog 2019 SPLOŠNO

V letu 2019 boste zanesljivi močni in odločni. Vedeli boste kaj si želite in to boste tudi dosegli. Ne boste šli z glavo skozi zid ampak boste vse skupaj naredili premišljeno in predvsem realno. Mogoče vas bo malo morila misel pred neuspehom. Ampak se vidi, da potem lahko greste preko tega in dosežete svoje. Imeli boste smisel za humor in na neki način delovali zelo sproščeno. In tudi ko vam bo težko se vidi, da bo to na videz tako kot da vse skupaj delate z levo roko. 

Vidi pa se, da bo v letu 2019 črnogledost vaš kar velik problem. Predvsem se vidi, da na neki način si boste želeli več in če vam ne bo v kratkem času uspelo se vidi, da bo potem vse narobe in da boste takoj imeli v glavi črni scenarij. Ampak končni razplet bo ugoden za vas.

Vaša barva bo v letošnjem letu zelena. In najbolj intenziven mesec bo za vas julij. In takrat se vidi, da se vam bo veliko dogajalo. 

Za vpogled v vašo prihodnost, svetovanje, vedeževanje, pošljite sms ali pa me pokličite … Kliknite sem

Letni horoskop Kozorog 2019 LJUBEZEN

Samski se boste odločili, da boste še naprej samski. Vsaj tako se vam kaže v prvi polovici leta. Nekako se vidi, da boste dali prednost druženju in zabavam. Lahko se boste odločili samo za kakšno avanturo in to bo to. Potem pa nekje v drugi polovici leta se vidi, da boste imeli željo po spremembi. Ampak glejte, vidi se, da bodo prihajale v vaše življenje osebe iz preteklosti. Vidi se, da si vas bodo želele in na neki način preizkušali. To bo pokazatelj, da preteklosti še niste preboleli. Svetujem vam, da te preizkušnje pustite za seboj in si dovolite spremembo. In nekako izstopite iz teh vzorcev. Glejte kajti lahko imate zelo lepo in umirjeno ljubezensko življenje. 

Za vezane bo leto 2019 v ljubezni zelo sproščeno in brez nekih stresnih obdobji. Tudi če bi se pojavili se vidi, da boste sproti vse rešili. Glejte vidi, se da bodo v vas prišla prepričanja o tem, da se vse lahko reši sproti. In da je najbolje se o težavah pogovoriti. Predvsem se vidi, da bo tudi vaša druga polovica vam sledila in da bo se strinjala z vašim delovanjem. Na trenutke se vam bo zdelo kar nenavadno da je vse skupaj lahko na takšen lep način. Privoščili si boste smučanje ali pa morje. In uživali boste kolikor boste le mogli in se vam bo dalo. 

Ljubezen je resnično v letu 2019 na vaši strani. 

Letni horoskop Kozorog 2019 KARIERA

Vidi se da bo v letu 2019 vaša kariera in finance stabilne ampak glejte vseeno ne sprejemajte naglih odločitev. In dobro premislite preden se podate v novosti. Je pa res, da je potrebno prekiniti kar nekaj zadev iz preteklosti. In tako se vam bo naredil prostor za druge in boljše zadeve. Zdi se tudi, da boste ob pravem času na pravem mestu. Vidi se, da imate možnost videti zadetka na hitrih srečkah. 

Za vpogled v vašo prihodnost, svetovanje, vedeževanje, pošljite sms ali pa me pokličite … Kliknite sem

Letni horoskop Kozorog 2019 POČUTJE

Vidi se da vam stres povzroča preglavice in vas pripelje v začaran krog. Vam predlagam, da si nekako vzamete že na začetku leta nekaj prosto. Kajti oddih vam bo dal energijo in potem nekakšen zagon za naprej. Glejte privoščite si kakšno terapijo z eteričnimi olji, lahko kopel ali pa masažo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja