Letni horoskop Oven 2019

By | 26/11/2018

Letni horoskop Oven 2019 SPLOŠNO

Ovni boste v tem letu zelo odločni. In zdi se, da boste vedeli kam ste namenjeni. Poleg tega, pa tudi kako boste do tega prišli. Vidi se da boste imeli jasno začrtano pot, sploh od pomladi naprej. Morda boste ravno zaradi tega bolj trdni in da boste na trenutke pozabili na svoja čustva. In vas bo kod imela kar malo za grobega. Vidi se da boste imeli tudi nekaj opravka z razdvojenimi karakterji tako, da previdno. Glejte zna se zgoditi to zaradi ljubosumja. Vidi se, da bi govorili eno, delali drugo in mislili pa tretje. Kljub vaši odločnosti, naj vas ne spodnese in verjemite vase. 

Ker pa ste ovni ognjeviti in spontani predvsem pa vedno za akcijo. Se vidi, da vas v letu 2019 ne bo nič presenetilo in da boste vsemu kos. V letu 2019 boste uspešen voditelj in vodja. In, da bodo vaše besede slišane. Ker vam vlada planet Mars bo to še bolj podkrepljeno in dalo vsemu skupaj v letu 2019 še bolj močen pečat. 

Vaša barva bo v tem letu rdeča. Zelo intenziven in produktiven mesec bo za vas MAREC.

Za vpogled v vašo prihodnost, svetovanje, vedeževanje, pošljite sms ali pa me pokličite … Kliknite sem

Letni horoskop Oven 2019 LJUBEZEN

Samski boste v tem letu imeli aktivno in polno življenje. V prvih treh mesecih v letu 2019 ne boste pogrešali družbe v dvoje. Ampak boste sami sebi dovolj. Potem se vam vidi, da boste v drugi polovici leta se zaljubili in ljubezen vam bo dala drugačen pogled na vse skupaj. 

Vezani boste poglobili svoj odnos. Tudi če sta imela do sedaj s partnerjem konflikte se vidi, da se vam bodo zadeve rešile in da bosta lahko ponovno začela skupaj delovati skupaj. 

Za ovne lahko rečem, da bo 2019 leto trdnega družinskega okolja s stabilno sosesko. Ki na prvi pogled bo videti tako, da ste polni obilja in vsega kar je vezano na materialno plat. O čustvih se bo veliko razpravljalo ampak ne v javnosti, vendar za zaprtimi vrati doma. 

Letni horoskop Oven 2019 KARIERA

V letu 2019 bo na začetku leta nekaj skrbi ampak se vidi da se bodo rešile. Kajti dvomi bodo le na začetku, ko ne boste imeli še odgovorov na vprašanja, ki ste jih imeli z nadrejenim. Ali pa z podjetjem pri katerih boste imeli namen delati. Do marca se vidi, da se vam bo rešilo. In imeli boste tudi usposabljanja in izobraževanja. Glejte veliko vas bo menjalo službi. Veliko se vas bo odločilo tudi za šolanje, začetek bo zahteval od vas kar nekaj vztrajnosti in truda. Tisi, ki se vam glede premoženja in dedovanja vleče že nekaj časa, se vidi da boste rešili. In seveda boste dobili kar vam pripada. Nekako ne pozabite na dejstvo, da so finance kreativna energija. 

Za vpogled v vašo prihodnost, svetovanje, vedeževanje, pošljite sms ali pa me pokličite … Kliknite sem

Letni horoskop Oven 2019 POČUTJE

Odstraniti boste morali to obremenjenost, ki se vam vleče že nekaj časa. Kajti lahko da vpliva vse skupaj na vaše fizično telo. To pomeni, da vas lahko prične boleti področje želodca, ker tam boste najbolj občutljivi v letu 2019. V primeru, da imate kakšne posege ali pa lepotne popravke vam ni potrebno skrbeti, kajti vidi se da se vam bo vse skupaj dobro izšlo. Dovolj pitja tekočine. Za boljšo kri pa uživanje sok redeče grenivke ali pa pesin sok. Kajti ne pozabite v letošnjem letu je vaša barva rdeča. 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja