Letni horoskop Rak 2019

By | 26/11/2018

Letni horoskop Rak 2019 SPLOŠNO

Vidi se vam da boste v letu 2019 malo majn muhasti. Predvsem pa vaša občutljivost bo bolj zavita v celofan in se boste na neki način bolj pustili približati ljudem in boste bolj jim zaupali. Vedeti morate, da posledično se vam bo več dogajalo in tudi ljudje vam bodo več zaupali. Glejte nikar pa ne pozabite na dejstvo, če vam nekaj na začetku ne bo uspelo, da vam ob ponovnem poskusu uspe. Glejte nikar ne pozabite, da imate izjemen pripomoček za uresničitev želenega in to so vaše misli. 

Mogoče se vam vidi, da boste na trenutke omahljivi. Ampak glejte se vidi, da to ne pomeni, da ne boste dosegli želenega kar si boste zadali. Ampak vse skupaj se vidi, da boste delovali v ozadju in nevidno delovali. Vaši uspehi bodo dejanja in ne besede. 

Vaša barva bo v tem letu modra. In najmočnejši mesec za doseganje želenega je AVGUST. 

Za vpogled v vašo prihodnost, svetovanje, vedeževanje, pošljite sms ali pa me pokličite … Kliknite sem

Letni horoskop Rak 2019 LJUBEZEN

Samski boste iskali svojega partnerja. V sebi boste imeli neke ideale. In ne boste odstopali od tega. Ampak glejte vidi se, da nekako boste morali malo popustiti, kajti v nasprotnem primeru boste ponovno samski preživeli leto 2019. Nekako se morate zavedati, da idealov ni. In vsak ima določeno napako. Ampak tukaj gre za sklepanje kompromisov in na neki način boste le tako izkusili ljubezen po kateri hrepenite. 

Vezani boste zelo kritični in nikoli vam ne bo dovolj dobro. Glejte če boste preveč imeli zahteve in nekako boste prepričani samo v svoj prav boste imeli v odnosu zelo težavno leto. Je pa tako, da se vidi da se boste na pomlad privoščili nekaj oddiha in da boste imeli možnost poglobitve svojega odnosa. Ali pa da se opravičite za dejanja, ki ste jih naredili. Tako se vidi. Vidi se da boste svojo boljšo polovico obdarovali in s tem jo boste zelo presenetili. Ampak glejte to naj ne pomeni, da potem lahko počnete kar želite. Ampak vzdržujete svoj odnos.   

Letni horoskop Rak 2019 KARIERA

Prevzeti boste morali odgovornost za svoja dejanja kajti le tako se vam bo premaknilo naprej. Glejte vidi se, da v vas je vedno kanček dvoma. In tudi v letu 2019 bo tako. Da boste nenehno potrebovali potrditev mnenje drugih. Ampak glejte vedeti morate, da je tukaj tako, življenje je vaše in le vi veste kaj je za vas najboljše. Vidi se, da se vas bo veliko odločilo za nakup nepremičnine in posledično za kredit. Ne sprejmite prve ponudbe ampak premislite katera obrestna mera se vam splača. Kajti vidi se da bo letos se glede tega kar veliko spreminjalo. 

Za vpogled v vašo prihodnost, svetovanje, vedeževanje, pošljite sms ali pa me pokličite … Kliknite sem

Letni horoskop Rak 2019 POČUTJE

Počutje bo v letu 2019 spremenljivo. Glejte vidi se, da bo vaše počutje zelo odvisno od drugih. In na neki način se boste veliko obremenjevali. Svetujem vam uživanje zeliščnih čajev in da si enkrat mesečno privoščite masažo. Kajti to vam bo dalo energije v ravnovesje in da vse skupaj ne bo vplivalo na vaše fizično telo. 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja