Letni horoskop Ribi 2019

By | 26/11/2018

Letni horoskop Ribi 2019 SPLOŠNO

Ribe boste v letu 2019 še bolj čustvene in romantične. Ukvarjale se boste z romantiko in popolnostjo. Vse boste želeli imeti popolno ali je to odnos ali čustva ali pa delo. Mogoče boste zardi tega za okolico malo moteči. Glejte mogoče da se umaknete za korak nazaj in pogledate ali bi šla ta oseba res v neki odnos z vami ali si vi samo to predstavljate. Bali se boste samote in boste v nenehnem iskanju družbe. Lahko ste tudi sami s seboj in glejte se posvetite zadevam, ki so vas v preteklosti zanimale. 

Prevladovala bo čustvena plat, ki pa bo za nekatere zelo moteča. Vidi se, da je na neki način boste vi prijaznost od osebe nasproti vas jemali kot interes in naklonjenost. Drugače pa boste zelo družino navdihnjeni in dom vam bo na prvem mestu. V njemu se boste želeli počutiti varno. Kot seveda ljudje, ki bodo prišli do vas. 

Za vpogled v vašo prihodnost, svetovanje, vedeževanje, pošljite sms ali pa me pokličite … Kliknite sem

Letni horoskop Ribi 2019 LJUBEZEN

Vezani boste se priklenili na partnerja in mu na trenutke ne boste pustili dihati. Zdelo se vam bo, da morate biti vedno bo njej ali njemu. Ampak partner vam bo obzirno povedal, da potrebuje nekaj prostora zase. In če ga ne boste razumeli ali pa poskušali razumeti se vidi, da lahko nastane prepir. Tako, da je leto 2019 ko morate nekako biti manj odvisni od partnerja in bolj od sebe. Glejte mogoče se vam zdi vse skupaj nenavadno ampak le tako boste padli ponovno v neki lep in harmoničen odnos. 

Samski ne boste dolgo samski, že v januarju se vam kaže odnos, ki bo kmalu postal nekaj več. Glejte vidi se, da ga že poznate ali na videz ali pa sta bila le bežna znanca. In med vama se bodo rodila globoka čustva. Ampak tukaj se tudi vidi, da bo tudi kar nekaj porok. Kajti po parih mesecih boste videli, da ste spoznali sorodno dušo in zaprosili jo boste za roko. Poroke bodo v manjšem krogu. 

Letni horoskop Ribi 2019 KARIERA

V službi se vidi, da boste imeli opravka z razdvojenimi oseba. Se pravi, da govorijo eno delajo drugo in mislijo pa tretje. Vidi se, da bodo malo ljubosumni na vas in da vam bodo postavljali polena pod noge. Nekako ne bodo prenesli, da ste boljši v nekaterih rečeh. Ampak, ker boste trdni in odločni se vidi, da se ne boste pustili in da boste na neki način postali še močnejši in trdnejši. Le zaupanje se vam bo omajalo. Večji priliv lahko pričakujete v drugi polovici leta. Lahko gre za igre na srečo ali pa dedovanje. Če imate karkoli opraviti s sodiščem se vidi, da boste uredili in zaključili. Seveda bo razplet na vaši strani. 

Za vpogled v vašo prihodnost, svetovanje, vedeževanje, pošljite sms ali pa me pokličite … Kliknite sem

Letni horoskop Ribi 2019 POČUTJE

Negovati boste morali srčni predel. Vezan je na čustva. Ali gre tukaj za izražanje čustev ali pa tlačenje vsega skupaj. Glejte izraziti se boste morali začeti na takšen način kot čutite in ne da ustrežete. Kajti potem se vam lahko pojavi ta notranja bolečina, ki so jo do sedaj niste znali razložiti. Svetujem vam podporo tega predela. Lahko je to tako, da pijete zelene sokove sveže iztisnjene. In potem si omislite kakšen zeleni kristal lahko je zemeljski ali pa zvezdni. In ga imate pri sebi. Pri vsem tem pa ne pozabite na pozitivne misli. 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja