Letni horoskop Škorpijon 2019

By | 26/11/2018

Letni horoskop Škorpijon 2019 SPLOŠNO

V letu 2019 boste zelo skrivnostni in zapleteni. Vidi se da tisti, ki na vas ne bo znal iz pravega zornega kota gledati se bo kar umaknil od kakršnega sodelovanja z vami. Privlačilo vas bo skrivnostno, skrito in prepovedano. Od ljudi ne boste potrebovali odgovorov ker boste imeli šesti čut, ki bo že mejil na jasnovidnost. Cilje, ki si jih boste zadali boste znali uresničiti. In vidi se da ne boste odstopali od svojih prepričanj. Vidi se, da boste zelo ljubeznivi, realistični in odkriti. Kar pa bo nekatere motilo. 

Vidi se, da boste hrepeneli še bolj kot do sedaj po čustveni stabilnosti. In predvsem se vidi, da boste na neki način želeli tudi svojim bližnjim tako močno varnost. Glejte v vas je moč in pogum. Predvsem se vidi da na neki način tudi hrepenenje po izpolnitvi in prevladovati nad okolico. Veli boste se ukvarjali z raziskovanjem in razmišljali o bistvu obstoja. 

Vaša barva bo v tem letu črna. Noben mesec ne bo v tem letu prevladoval. Vsi bodo nekako enako energetsko napolnjeni. 

Za vpogled v vašo prihodnost, svetovanje, vedeževanje, pošljite sms ali pa me pokličite … Kliknite sem

Letni horoskop Škorpijon 2019 LJUBEZEN

Samski  se boste podajali v ljubezenske avanture in nekako iskali tisto pravo. Predvsem se vidi, da na neki način bo v vas neki nagon po iskanju pravega partnerja in najboljšega. Ampak se morate zavedati, da na takšen način ga ne boste našli. Ampak vašemu seksualnemu nagonu se ne bo dalo upreti in bo marsikatera oseba vam podlegla. Lahko da jo boste pustili na koncu tudi s strtim srcem. 

Vezani boste skrbeli v partnerstvu za dinamiko. In predvsem se predajali novostim. Vidi se, da boste na trenutke na partnerje zelo ljubosumni. In svetujem vam da se poskušate zadržati, da vse skupaj ne pripelje do nekih večjih prepirov. Drugače se vidi, da boste imeli umirjen odnos v drugi polovici leta. Takrat se kaže, da se bodo nekako vaša čustva pomirila in, da boste na neki način zaplavali v mirne čustvene vode. Tako nekako. 

Letni horoskop Škorpijon 2019 KARIERA

Raziskovanje in pogajanje bo pri vas na prvem mestu. Želeli boste priti do neke rešitve ali pa zaključka. In ker boste imeli izredno zalogo energije se vidi, da jo boste uporabili in seveda posledično bili deležni ob uspehu tudi pohvale. Ukvarjali se boste z dediščino, katere še niste prijeli. Na pomlad se vidi, da bo zadeva rešena in bo dobila epilog. 

Za vpogled v vašo prihodnost, svetovanje, vedeževanje, pošljite sms ali pa me pokličite … Kliknite sem

Letni horoskop Škorpijon 2019 POČUTJE

Vitalni boste in poskrbeli boste, da vam bo ok. Veliko se boste ukvarjali s športom.. Kar nekaj vas bo šlo na tečaj masaže, kajti želeli boste pridobiti še dodatno znanje. Tudi druge boste spodbujali k temu. Mogoče pa si le vzemite malo za počitek in da boste malo odklopili od vsega skupaj. Mogoče greste samo do reke in tam si naberete novih zalog energije. Misli boste morali sprostiti, kajti preveč je vračanja v preteklost in potem postanete razdražljivi in ljubosumni. Kar pa je seveda posledično moteče za okolico. 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja