Letni horoskop Strelec 2019

By | 26/11/2018

Letni horoskop Strelec 2019 SPLOŠNO

Vaš odnos in pogled na svet bo v letu 2019 zelo optimističen in pozitiven. Vidi se, da se boste vsak dan znova veselili dni ki so pred vami. Tudi če se bo kje zapletlo se vidi, da boste dobili rešitev ali pa boste z nastale situacije dobili samo pozitivno. Imeli boste dobre intelektualne sposobnosti, ki vam bodo omogočali bistrost in zelo dobro razumevanje zelo kompliciranih zadev. 

Glejte vidi se da boste nagonski in drzni. Na trenutke ne boste mogli obvladovati svojih čustev. In boste preveč direktni na trenutke. Glejte vedno se morate zavedati, da lahko se potegnete malo nazaj. Predvsem če prej malo pomislite, ko kaj izrečete. Nikar ne pozabite, da konec koncev svojo realnost kreirate z svojimi mislimi in občutki. In da vam nihče ne more škodovati če tega ne boste dovolili. 

Vaša barva je v tem letu so vsi odtenki modre. Najbolj intenzivni vaši meseci so poleti. 

Za vpogled v vašo prihodnost, svetovanje, vedeževanje, pošljite sms ali pa me pokličite … Kliknite sem

Letni horoskop Strelec 2019 LJUBEZEN

Samski boste dobili svojega partnerja. Oziroma če je bilo med vama v preteklosti zgolj prijateljstvo se vidi, da bo to preraslo v več. In da boste na neki način šli skozi faze trdnosti in zaupanja. Glejte dovolite si napredovati počasi. Kajti le tako boste dosegli v odnosu to kar si želite. In le tako boste lahko ljubili partnerja in sebe. Ampak resnično si morate najprej dati sebi to ljubezen, da jo boste potem v polni meri dobiti od partnerja. 

Vezani se boste predajali strasti in gradili in delali na svojem odnosu. Tam kjer je do sedaj delovala kriza se vidi, da se bo do pomladi rešila. Nekateri se boste odločili za razhod, kajti ne boste več zdržali v takšnem odnosu, ki temelji na psihičnem nasilju in podrejenosti. Na splošno pa boste srečni in zadovoljni. Mogoče pa morate le pri sebi malo razmisliti in ideje o tem kako bi gradili odnos malo tudi v realizacijo dati. Sploh pride to v poštev za tiste, ki ste že nekaj časa v odnosu. In se vam na trenutke zdi, da ste v rutini. 

Letni horoskop Strelec 2019 KARIERA

Veliko stvari vas bo zanimalo. Nekaj glede premoženja boste urejali na sodišču. Če premišljujete ali najeti odvetnika ali ne, vam svetujem, da ga najamete. Predvsem se na neki način vidi, da lahko v nasprotnem primeru v veliko izgubo. In da vas lahko prinesejo okoli ali pa da ne dobite toliko kot vam pripada. Če ste v iskanju nove službe ali pa da bi radi menjali se vidi, da boste. In da vam bo šlo zelo dobro od rok. Na začetku se boste morali mali dokazati in dobiti nekaj izkušenj. Ampak končni rezultat bo zelo dobre in vidi se vam dobiček. 

Za vpogled v vašo prihodnost, svetovanje, vedeževanje, pošljite sms ali pa me pokličite … Kliknite sem

Letni horoskop Strelec 2019 POČUTJE

Pazite na pleksusni predel. Glejte vidi se da, v preteklem leti niste izrazili preveč resnice in posledično se vidi da potem je ta predel zelo izpostavljen. Skrbeti je potrebno za ta predel in ga negovati. To naredite tako, da lahko greste na sonce in se nastavite sončnim žarkom in dovolite, da vas napolnijo z energijo. Potem pa vam svetujem še uživanje svežega soka grenivke. Glejte odstranite te misli in napolnite se s pozitivo. Kajti pozitivne misli vam gradijo uspešno in zdravo življenje. 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja