Letni horoskop Tehtnica 2019

By | 26/11/2018

Letni horoskop Tehtnica 2019 SPLOŠNO

Tehtnice boste v letošnjem letu doživele neki preobrat. Vidi se vam trdnost v odnosih in z lahkoto se boste izogibali prepirom in konfliktom. Vse skupaj boste reševali z nasmehom na obrazu in v vsaki stvari boste poskušali dobiti nekaj pozitivnega. Mogoče se boste na trenutke preveč vračali v preteklost. In na neki način boste podoživljali težka čustva. Ampak ugotovili boste, da vas to ne bo pripeljalo nikamor in boste na koncu zaklenili vrata preteklosti in vrgli ključ čez rame. Glejte hrepeneli boste le po neki toplini in varnem domu. In lahko vam rečem da boste to tudi dosegli. 

Vidi se, da boste tehtnice v tem letu miroljubne in družabne. Ljubile boste na trenutke samoto, kajti se vidi, da se boste s tem energetsko napolnile. Vidi se, da boste ljubile pravico in imele velik odpor do neprijetnosti in konfliktom. Zato se vidi, da se jih boste tudi izogibale. 

Vaša barva v letošnjem letu je vijolična. Najbolj intenziven mesec za vas v letošnjem letu je AVGUST.

Za vpogled v vašo prihodnost, svetovanje, vedeževanje, pošljite sms ali pa me pokličite … Kliknite sem

Letni horoskop Tehtnica 2019 LJUBEZEN

Samski si boste želeli družbi. Predvsem se vidi da boste na neki način želeli v sebi čutiti neko pripadnost in trdnost. Naveličali se boste samskega življenja. Ampak glejte zavedati se morate, da bo potrebno prevzeti nadzor nad tem kajti želje so eno in potem je realizacija drugo. Naj ponovno ne prevlada vaša neodločnost ampak si dovolite spremembo in poglejte ven iz svojih okvirjev tako bo za vas najbolje. In ko boste prestopili ta mejnik se vidi, da ste lahko srečni v ljubezenskem odnosu. 

Vezano boste morali biti pozorni na dinamiko odnosa. Dati poudarek komunikaciji in poslušati drug drugega. Vidi se, da vas bo veliko izbiralo med dvema možnostma. Veliko vezanih se vas bo odločilo prekiniti odnos in začeti na novo. Glejte tem ki se vam je krhal skozi vse leti potem to lahko naredite. Ampak pri tistih, ki so v ozadju malenkosti je pa vam svetujem, da dobro premislite. Lahko si celo omislite terapevta ali pa nekoga ki vam bo pomagal. 

Letni horoskop Tehtnica 2019 KARIERA

Šli boste v nove vode. Vidi se da vas bodo pričela zanimati nova področja in da boste želeli napredovati. Pri vsem tem vam svetujem, da sprejmete pomoč. Kajti v nasprotnem primeru boste ostali na mesto. Če boste koristili poznanstva in veze ni s tem nič narobe. Kajti konec koncev se boste morali le dokazati z delom. In vidi se, da boste uspešni, malo več zaupanja vase. In samozavesti. Naj vas pretekle kritike ne prizadenejo in vas nekako ne priklenejo na mesto. Vidni so podpisi pogodb. 

Za vpogled v vašo prihodnost, svetovanje, vedeževanje, pošljite sms ali pa me pokličite … Kliknite sem

Letni horoskop Tehtnica 2019 POČUTJE

To leto je za vas leto dobrega počutja. Vidi se, da ste se konec leta odločili za nov življenjski slog. In posledično je leto 2019 obrodilo sadove. In vidi se, da vas bo vse skupaj držalo skozi vse leto. Mogoče le malo omilite premišljevanje od slabih zadevah in si dovolite takšne misli odstraniti. Svetujem vam pitje čaja materine dušice. Ta vas bo pomiril in vam dal energijo za nov dan. Vsak dan vpeljite v življenje pozitivni stavek. In to vam bo posledično pomagal tud na vseh ostalih področjih. 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja