Letni horoskop Vodnar 2019

By | 26/11/2018

Letni horoskop Vodnar 2019 SPLOŠNO

V letu 2019 bodo zadeve katere boste pričakovali premikale zelo počasi. Tiste ki jih ne boste pričakovali pa se bodo premaknile z zelo veliko hitrostjo. In spoznali boste, da je najbolje da spustite in, da nič ne pričakujete. Zelo boste inteligentni zato vas nekaj kar bo v prihodnosti še bolj motivira in vam daje moč za naprej. 

Svetujem vam da niste tako direktni in da nekatere zadeve poveste malo bolj obzirni. Kajti le tako ne boste omajali nekih prijateljstev. Ampak jih lahko še poglobite. Vidi se, da boste na trenutke imeli premalo zaupanja. In se vam bo dozdevalo da vas želi vsak nekako ogoljufati. Ampak to ne bo držali. Morate dovoliti da ti priložnost. Kajti vse skupaj je med seboj povezano OBILJE, POČUTJE in ODNOS.

Vaša barva bo v letošnjem letu rumena. In vidi se, da bo najbolj intenziven mesec v letu 2019 APRIL.

Za vpogled v vašo prihodnost, svetovanje, vedeževanje, pošljite sms ali pa me pokličite … Kliknite sem

Letni horoskop Vodnar 2019 LJUBEZEN

Samski boste iskalo ljubezen in si želeli nekega globokega odnosa. Iskali boste neki ideal. Predvsem ti ki ste ločeni ali pa imate od prej dolgoletno partnersko razmerje se vidi, da se boste v detajle še bolj poglabljali. Vidi se, da ravno zaradi tega vam bo oteženo iskanje. Kajti veste kako je rek, najprej spremeni sebe in potem lahko dobiš »ustvariš« pravega partnerja.  In ja vse preveč se boste vračali v preteklost in posledično se bose vrteli v začaranem krogu. To se vidi predvsem v pomladnih mesecih.

Vezano boste iskali še dodatno prijateljstvo, zdelo se vam bo da ste v rutini in a ne zmorete preko tega. Vidi se, da boste bežali pred problemi ki so vezano na odnos z osebo s katero ste. Glejte lahko bežite kolikor želite ampak se morate zavedati, da problemi bodo šli z vami.

Tako, da svetujem vam, da začnete na začetku. Najprej seveda pogovor in potem korak za korakom. Če želite pozabiti je potrebno spremeniti razmišljanje in pri sebi sprejeti sklep ali odločitev, da ste pripravljeni. 

Letni horoskop Vodnar 2019 KARIERA

Finance vam bodo veliko pomenite. Kjer boste vohali denar boste poleg. Pričeli se boste ukvarjati z prodajo vrednostnih papirjev ali pa boste šli v prodajo nepremičnini. Kajti vidi se da vam bo neka oseba ponudila zalo dober posel. Potem je tukaj plačilo ali najem kredita. Vidi se, da boste menjali banke kjer ste imeli odprte račune. Vidi se, da boste nekateri šli celo v tujino ali pa se boste povezali z osebo, ki živi v tujini. Če vam bo kdo ponudil delo in da se vam bo zdelo premalo plačano, ga boste gladko zavrnili. 

Za vpogled v vašo prihodnost, svetovanje, vedeževanje, pošljite sms ali pa me pokličite … Kliknite sem

Letni horoskop Vodnar 2019 POČUTJE

Vidi se da boste morali v življenje vpeljati več vitaminov in mineralov. Kajti lahko vas kar na hitrem v februarju potipa kakšna viroza. In potem boste potrebovali nekaj časa, da se vam postavi organizem v ravnovesje. Mogoče vas bo na trenutke bolela leva roka in boste potrebovali kakšno fizioterapijo ali pa razgibavanje.  Glejte tako da previdno pri dvigovanju bremen ki bi bile pretežka za vas. Ali gre to za v fizični obliki ali pa tako na splošno.  

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja