Tedenski horoskop od 03.05.2021 do 09.05.2021

By | 01/05/2021

Preberite tedenski horoskop za vsa astrološka znamenja. Preberite ga in malo pomeditirajte na prebrano. S tedenskim horoskopom si lahko pomagate, lahko usmerite vaša delovanja in se lahko tako izognete slabim stvarem in obenem usmerite k tistim pozitivnim za vas.

Tedenski horoskop Oven od 03.05.2021

tedenski horoskop oven

Obstajajo pomembni cilji, ki jih lahko dosežete v različnih fazah ali na kakšen drug način. Skrbite za odločitve dobre poslovne strategije, na podlagi katere lahko uspešno uresničite skoraj vse, kar ste si zamislili. Bodite previdni pri ocenjevanju resničnih vrednosti. Čaka vas pozitiven preobrat v ljubezenskem življenju, partner vas bo presenetil na poseben in lep način. Prepustite se svojim občutkom, naj vas vodi ljubezen. 

Ugodni dnevi: 3.maj in 4.maj

Bodite previdni: 2.maj in 5.maj

Ljubezen: +++

Delo: ++

Finance: +

Tedenski horoskop Bik od 03.05.2021

tedenski horoskop bik

Poskusite uspešno uresničiti vse svoje ideje in načrte. Pomembno je, da imate zaupanja vredno osebo in skupino zaupanja vrednih sodelavcev, s katerimi imate skupne interese. Poskušate se uveljaviti kot odločna oseba z izvirnim slogom izražanjem. V ljubezni ne poskušajte zaman spremeniti partnerjevega vedenja ali spremeniti poteka stvari, ki niso odvisne od vaše volje. Včasih ni enostavno doseči čustvene harmonije, imate občutek, da se počasi odmika ljubljena oseba od vas. To je samo občutek.

Ugodni dnevi: 2.maj in 3.maj

Bodite previdni : 4.maj in 6.maj 

Ljubezen: ++

Delo: +++

Finance: ++

Za vsa vaša vprašanja v zvezi z vašo prihodnostjo, za vedeževanje, me lahko pokličete ali pošljete sms.

Tedenski horoskop Dvojčka od 03.05.2021

horoskop dvojček

V službi delajte energično in postavljajte nove zahteve, čakate, da bo vse potekalo po vaših standardih. Na začetku tedna se potrudite, da ne pridete v konfliktne situacije, ne dovolite si napetosti. Prevelike osebne zahteve pa lahko med sodelavci in prijatelji izzovejo različne komentarje in nezadovoljstvo. V vseh pogledih morate imeti “omejitve in umirjenost”. Mnogi se lahko lotite popravila stanovanja, notranjih sprememb, novih pridobitev, zamenjave starih stvari in večjih nakupov. 

Ugodni dnevi: 2.maj in 4.maj

Bodite previdni. 3.maj in 9.maj 

Ljubezen:+++

Delo: +++

Finance: +

Tedenski horoskop Rak od 03.05.2021

horoskop rak

V svojem okolju delujete zelo energično in vam uspe združiti različne posle in poslovne interese. Ste v odlični formi in imate zanimive ideje. Potrebujete dobro spodbudo ali nekoga, ki vas bo podpiral v odločilnih situacijah. Zaradi oklevanja lahko naredite napačno čustveno izbiro. Ljubezenska sreča je dosegljiva, če verjamete v možnost medsebojnega vpliva in prilagajanja. Pravila ljubezni se spreminjajo, dovoljeno je vse, kar vodi v medsebojno srečo in zadovoljstvo.  

Ugodni dnevi: 5.maj in 8.maj

Bodite previdni: 2.maj in 3.maj

Ljubezen: ++

Delo: +++

Finance: ++

Tedenski horoskop Lev od 03.05.2021

horoskop lev

Verjetno boste med tednom dobili zeleno luč za nadaljevanje projekta, ki je zamujal. Nagnjeni ste k pogostim spremembam v vedenju in razpoloženju. V razmerju z ljubezenskim partnerjem greste skozi spremenljivo fazo, vendar vam ni treba odnehati. Pomembno je, da v svetu in okoli sebe delujete pozitivno. Težko uskladite svoj ljubezenski ritem in v odnosu do bližnje osebe. Želite si več čustvene svobode ali priložnosti za uresničitev svojih ljubezenskih namenov, a dogodki še ne gredo v želeni smeri.  

Ugodni dnevi: 8.maj in 9.maj

Bodite previdni: 2.maj in 7.maj 

Ljubezen: +

Delo: ++

Finance: –

Tedenski horoskop Devica od 03.05.2021

horoskop devica

Zanašate se na svoje pogajalske manire, saj brez dobre priprave, načrta ali ocene ni večjega poslovnega uspeha. S sodelavci se morate dogovoriti, da bodo spoštovali različne interese, tako da bodo vsi okoli vas občutili moralno in materialno zadovoljstvo. Pozornost in razumevanje, ki ste ga deležni od družine, je zelo spodbudna. Poskusite ugajati vsem svojim najdražjim na nek nenavaden način. 

Ugodni dnevi: 4.maj in 5. maj

Bodite previdni: 3.maj in 6.maj 

Ljubezen: ++

Delo: +

Finance: ++

Vaša prihodnost še nikoli ni bila tako blizu. Dobra vedeževalka vas pričakujem. Za vedeževanje kliknite sem

Tedenski horoskop Tehtnica od 03.05.2021

horoskop tehtnica

Bodite pozorni na nove poklicne priložnosti, da razširite svoje znanje in izboljšate svoj splošni položaj. Če pustite, da se stvari odvijajo po svoje, vas lahko kdo drug nenadoma prehiti. Svet okoli sebe opazujete z drugimi očmi, počutite se zadovoljni in srečni s svojo ljubljeno osebo. Dogodki v vašem ljubezenskem življenju ne bi smeli pritegniti pozornosti javnosti, bodite pri svojem vedenju bolj diskretni kot običajno. 

Ugodni dnevi: 5.maj in 8.maj

Bodite previdni: 3.maj in 6.maj 

Ljubezen: +

Delo: +++

Finance: ++

Tedenski horoskop Škorpijon od 03.05.2021

horoskop škorpijon

Novo znanje pozitivno vpliva na vašo motivacijo in poklicno usmerjenost. Zdaj imate dobro voljo in energijo, da se lotite nekaterih nalog, ki jih lahko rešite v dogovoru s sodelavci ali vodilnimi. Ni vam treba skrbeti zaradi težav z denarjem, ker boste to dilemo kmalu rešili. Ljubezenski navdih vas spremlja. Nočete preveč analizirati svojega ljubezenskega življenja, ne marate, ko vas kdo zadržuje ali omejuje pa ne dovolite, da se kdo spotika v vašo izbiro.  

Ugodni dnevi: 6.maj in 9.maj

Bodite previdni: 2.maj in 8.maj 

Ljubezen: ++

Delo: +

Finance: +

Tedenski horoskop Strelec od 03.05.2021

horoskop strelec

Delujete zelo previdno in ne želite preveč tvegati v poslovnih in finančnih pogajanjih. Vendar se boste morali soočiti z nekaterimi izzivi, ki vam niso všeč. Pravočasno poiščite nasvet pri odrasli resni osebi. Na koncu se bo vse rešilo na dober način ali v vašo korist. V ljubezenskih odnosih želite več razumevanja in nežnosti. Vaš partner ima včasih kakšne nenavadne ideje, zato s svojim vedenjem spodbuja občutek čustvene negotovosti v vas. 

Ugodni dnevi: 7.maj in 8.maj

Bodite previdni. 4.maj in 6.maj 

Ljubezen: ++

Delo: +++

Finance: +

Pravijo, da sem dobra vedeževalka. Tudi vam lahko napovem vašo prihodnost. Kliknite in me kontaktirajte

Tedenski horoskop Kozorog od 03.05.2021

tedenski horoskop kozorog

Ta teden vas čakajo številni načrti in novosti v delovnem okolju. Bodite pozorni na predloge, ki vam jih daje neka izkušena oseba, ni razloga, da bi nekatere ideje zavrnili samo zato, ker zvenijo preveč abstraktno. Če želite spremeniti ali izboljšati odnos s svojo ljubljeno osebo, potem pokažite več razumevanja, ki jih uporablja druga stran. Razlike v mnenjih vas ne bi smele čustveno odtujiti. 

Ugodni dnevi: 3.maj in 4.maj

Bodite previdni: 5.maj in 7.maj 

Ljubezen: +

Delo: +

Finance: ++

Tedenski horoskop Vodnar od 03.05.2021

tedenski horoskop vodnar

Ta teden poskušajte biti bolj samokritični, saj to neizogibno vodi k napredku za vas, kot človeka. Vsega, kar slišite, ne vodi dobrim nameram, zato bodite pozorni na vir takšnih zgodb in jih poskušajte ignorirati. V odnosu z ljubljeno osebo, obstajajo različne potrebe in interesi, vendar poskušajte premagati ljubezenske razlike in doseči novo harmonijo. 

Ugodni dnevi. 6.maj in 7.maj

Bodite previdni. 2.maj in 5.maj 

Ljubezen: +

Delo: ++

Finance: +++

Tedenski horoskop Ribi od 03.05.2021

horoskop riba

Zelo ambiciozno se obnašate pred okolico in vsem jasno dajete vedeti, da nočete, da vam kdo iz kakršnega koli razloga nasprotuje. Previdno preučite situacije, ki zahtevajo nekaj tveganja ali večje naložbe. Za boljše psihološko ravnovesje in dotok ustvarjalne energije potrebujete harmonijo v družini in prisotnost nekoga. Vaš partner vas spodbuja k pozitivnemu odzivu in izražanju čustev z lahkoto. 

Ugodni dnevi. 1.maj in 2.maj

Bodite previdni. 8.maj in 9.maj  

Ljubezen: ++

Delo: +++

Finance: +

Nazaj na seznam tedenski horoskop