Tedenski horoskop od 17.05.2021 do 23.05.2021

By | 16/05/2021
tedenski horoskop od 17.05.2021

Preberite tedenski horoskop za vsa astrološka znamenja. Preberite ga in malo pomeditirajte na prebrano. S tedenskim horoskopom si lahko pomagate, lahko usmerite vaša delovanja in se lahko tako izognete slabim stvarem in obenem usmerite k tistim pozitivnim za vas.

Tedenski horoskop Oven od 17.05.2021

tedenski horoskop oven

Čaka vas dinamičen, a zahteven teden. Vaše izkušnje bodo odvisne predvsem od tega, koliko ste se naučili postavljati meje v odnosu in ali ste dovolj iskreni – do sebe in drugih. Te lekcije so bile na sporedu februarja in marca, zdaj pa vas bodo dogodki vrnili nazaj k njim. Če so dogodki v januarskem času bili, da ste se pogosto žrtvovali za tuje obveznosti ali poskušali rešiti težave sorodnikov in prijateljev, se je ta teden mogoče počutiti se napeto, jezno ali izčrpano. Skrb za druge je super, vendar ne smete pozabiti nase. 

Ugodni dnevi: 17.maj in 23.maj

Bodite previdni: 19.maj in 21.maj

Ljubezen: ++

Delo: +

Finance: ++

Tedenski horoskop Bik od 17.05.2021

tedenski horoskop bik

Ta teden bo za vas stresen, še posebej, če je v vašem neposrednem okolju oseba, s katero ste v konfliktu, ali nekdo, ki po vašem ne razume svojega dela. Ne glede na to, kako močno si želite, da bi bilo vse dobro, boste verjetno naleteli na odpor in postali živčni. Razumljivo je, da ste pod stresom, vendar pa še vedno ni vse končano – problem bo  možno rešiti le z dialogom, vendar nikoli ne sme priti zaradi svoje nepripravljenosti poslušati mnenja drugih. Nadzirajte svojo jezo in ne bodite sebični, saj trenutno ne boste daleč prišli in lahko postavite sebe in svoje najdražje v težavno situacijo.

Ugodni dnevi: 18.maj in 19.maj

Bodite previdni : 20.maj in 22.maj 

Ljubezen: +++

Delo: +

Finance: +

Za vsa vaša vprašanja v zvezi z vašo prihodnostjo, za vedeževanje, me lahko pokličete ali pošljete sms.

Tedenski horoskop Dvojčka od 17.05.2021

horoskop dvojček

Ta teden je izziv za vas, da se bo treba odločiti, kje bo stanje bolj stabilno in kateri  obrat bo v vašo korist . Če se vaša služba na določenem področju dobro razvija in vaša prizadevanja prinašajo rezultate, potem ste verjetno na pravi poti in lahko nadaljujete v istem tempu. Če pa boste trčili v kamen, je morda čas, da razmislite, ali je vaša strategija pravilna, in jo pač na nek način spremenite. Dobro je zgraditi močna prepričanja in jim slediti, zdaj bo dobro, da pogledate na situacijo in ste bolj prilagodljivi, ter ne stojte na enem mestu.

Ugodni dnevi: 17.maj in 20.maj

Bodite previdni. 19.maj in 20.maj 

Ljubezen:+

Delo: +++

Finance: ++

Tedenski horoskop Rak od 17.05.2021

horoskop rak

Ta teden vam bo izziv ostati zvest sebi in biti iskren do drugih. Na prvi pogled se ne zdi to posebnost, vendar je lažje reči kot storiti – mnoge od vas bo strah, da se bi pokazali v slabi luči, v drugih pa bo stiska. Prva stvar je , da lahko zadenete  z svojo ljubljeno osebo, druga pa je  neiskrenost, ki lahko povzroči prepir s šefom ali sodelavci. Po eni strani boste morali biti potrpežljivi, po drugi pa boste bojeviti . Ni prav gotovo, kaj bo prevladalo in, kam se bo tehtnica nagnila. Bodite iskreni do osebe poleg sebe in stojte za svojimi prepričanji.  

Ugodni dnevi: 22.maj in 23.maj

Bodite previdni: 17.maj in 20.maj

Ljubezen: +++

Delo: +

Finance: +

Tedenski horoskop Lev od 17.05.2021

lev horoskop

Ta teden ne boste nič zgrešili, če boste namesto, da bi se lotili drame in dopustili, da vas prevzame tesnoba. Prihranite svojo energijo za pomembne stvari, ki so v vaših mislih. Toliko, kot si ne želite, da bi imeli te skrbi, morate najti način, da se jim ne posvečate , kaj veliko pozornosti potrebujete, da se osredotočiti na sedanjost,  to je priložnost, da greste lažje skozi teden. Dobro vam bo šlo, če boste nekoliko bolj skrbeli za svoje zdravje,  obstaja tveganje močnih čustvenih izkušenj ali delovne obremenitve, ki bo negativno vplivalo na vas. Konec tedna si vzemite več časa, za sprostitev in poiščite družbo pozitivnih ljudi.

Ugodni dnevi: 18.maj in 19.maj

Bodite previdni: 22.maj in 23.maj 

Ljubezen: +++

Delo: +

Finance: +

Tedenski horoskop Devica od 17.05.2021

devica horoskop

Glavno priporočilo za vas ta teden je, da poskusite najti skupni jezik z ljudmi okoli sebe. Tudi, če kaj ne razumete, zakaj nekdo ravna na določen način, sprejmite, da so preprosto drugačni in jih ne obsojajte preveč. Trudite se za razumevanje, kajti vaš uspeh bo prišel iz timskega dela in ne samo z svojim delovanjem. V tem tednu lahko pričakujete boljši razvoj v poslovnih in finančnih zadevah. Tudi, če še težave niso popolnoma rešene, boste imeli občutek, da ste na pravi poti. Ni se vam treba preveč naprezati ali vlagati veliko truda – ko boste  z svojim delo in nekaj zaslužili, boste dobili, kar želite, čeprav z nekaj zamude.

Ugodni dnevi: 19.maj in 21. maj

Bodite previdni: 17.maj in 22.maj 

Ljubezen: +++

Delo: ++

Finance: +

Vaša prihodnost še nikoli ni bila tako blizu. Dobra vedeževalka vas pričakujem. Za vedeževanje kliknite sem

Tedenski horoskop Tehtnica od 17.05.2021

horoskop tehtnica

Ta teden bodo tako trenutki, ko se boste lahko sprostili in uživali v miru, kot tudi bolj intenzivni dnevi, ko bo vaše potrpljenje na preizkušnji. Na delu se boste  malo prepirali, ko se pa bo delo končalo in vse pospravilo do najmanjše podrobnosti pa bo bolje. V dneh do sredine tedna, lahko uspešno rešite nekatere stare probleme, ki so na čakanju, nekateri pa boste imeli novo priložnost – za razvoj ali dodaten zaslužek. Kar zadeva odnose z drugimi – tako osebnimi kot uradnimi, bodo tam razmere še bolj pereče, zlasti v drugi polovici tedna. Razlogi so lahko različni – vaš partner bo bolj živčen in to bo vplivalo na vas.

Ugodni dnevi: 17.maj in 19.maj

Bodite previdni: 18.maj in 22.maj 

Ljubezen: ++

Delo: +

Finance: +

Tedenski horoskop Škorpijon od 17.05.2021

škorpijon horoskop

V tem tednu boste morali izboljšati svojo sposobnost za pogajanja in iskati rešitve na podlagi medsebojnega kompromisa. Morda boste to veščino morali uporabiti tako v osebnem življenju kot v službi. Naj vas ne zavede, da bo to enostavno – vsi bodo mislili, da imajo prav in se ne bodo hoteli postaviti na mesto drugega, kar bo močno otežilo trud vašega poslanstva, da zadeve uravnotežite. Če pa vas vprašanje zadeva osebno, boste imeli priložnost deliti svoje mnenje in zagovarjati svoje stališče. To vam lahko povzroči nekaj neprijetnosti, vendar to vse prenašati v nedogled in pustiti, da nekdo drug nadzoruje vašo usodo, prav tako ni dobro.  

Ugodni dnevi: 18.maj in 19.maj

Bodite previdni: 22.maj in 23.maj 

Ljubezen: +++

Delo: ++

Finance: +

Tedenski horoskop Strelec od 17.05.2021

horoskop strelec

Ta teden bo v središču vaše pozornosti tema denarja in materialnih dobrin. Če vas pestijo finančne težave, ne pozabite, da so globoko zakoreninjene v vas in verjetno ne gre le za denar. To bo v vašem interesu, da se analizira te probleme v globino in poiskati vzroke. Namesto, da verjame v svoje sposobnosti in trdo delate, bi morda  bilo dobro, se ne preveč zanašati na tujo pomoč (npr partnerico / partnerja, starše ali bančna posojila). Morda boste tudi to ugotovili sami. Denar porabite pogosto za stvari, ki jih ne potrebujete,ali ga ne vložite pravilno. Na splošno so finančne težave znak, da z denarjem ravnate nepravilno in, da morate spremeniti svoj pristop.

Ugodni dnevi: 17.maj in 18.maj

Bodite previdni. 22.maj in 23.maj 

Ljubezen: +

Delo: +++

Finance: ++

Pravijo, da sem dobra vedeževalka. Tudi vam lahko napovem vašo prihodnost. Kliknite in me kontaktirajte

Tedenski horoskop Kozorog od 17.05.2021

tedenski horoskop kozorog

V tem tednu ne obremenjujte sebe ali ljudi okoli sebe s pretiranimi zahtevami in pričakovanji. To je dobro, da imate ambicije in si prizadevate nekaj doseči, če pa precenjujete svoje sposobnosti, je verjetno, da je  za svoje pravilne načrte in odločitve potreba opaziti  nekaj pomembnih podrobnosti. Trajne rezultate boste dosegli, če boste ravnali v skladu z okoliščinami – ko se nekaj zgodi, ste na pravi poti in lahko delate na tem; če pa se soočate s težavami in ovirami, upočasnite in bodite malo bolj potrpežljivi. Niso vedno ovire pred zunanjim sveto, znak, da ste na pravi poti – lahko pomeni, da je za njih potrebno, več časa in truda. Pomeni, da morate bolje razmisliti o svojem pristopu.  

Ugodni dnevi: 18.maj in 23.maj

Bodite previdni: 20.maj in 21.maj 

Ljubezen: ++

Delo: +++

Finance: +

Tedenski horoskop Vodnar od 17.05.2021

vodnar tedenski horoskop

Ta teden boste živeli lažje in mirneje, če boste pozabili na stroga pravila in besedo “moraš”. To vam bo zelo težko, kot da bi vse obrnili za sto osemdeset stopinj, vendar ni slabo poskusiti, tudi majhni dosežki so uspeh. Razlog za poskuse je vedno. Če nekaj načrtujete na silo, je velika verjetnost, da se ne bo uresničilo. Več pravil, kot boste naložili drugim, bolj verjetno je, da ne boste svojih navodil upoštevali. To, da imate svojo logiko, še ne pomeni, da je pravilna. Če tudi za vas nekaj drži, še ne pomeni, da jo morajo tudi drugi upoštevati. Usoda pa ima tudi svojo logiko, po kateri se dogajajo dogodki.

Ugodni dnevi. 18.maj in 20.maj

Bodite previdni: 22.maj in 23.maj 

Ljubezen: +++

Delo: +

Finance: +

Tedenski horoskop Ribi od 17.05.2021

riba horoskop

Ta teden se boste morali spoprijeti s situacijo, v kateri bo prišlo do močnih konfliktov. Ni treba, da ste vpleteni sami.  Nekateri vaši prijatelji so lahko v  tem konfliktu ali je delovno okolje lahko zelo napeto. Vaša sposobnost naj bo, da poskrbite, da se zadeve ohladijo naj bo to posebej dragoceno, saj bo to omogočilo, da poslušate vse po pameti in ne smete biti pod vplivom čustev. Če se ljudje v vaši skupini ne razumejo ali so se vaši prijatelji sprli, boste morali poznati dejstva . Ne sklepajte, dokler ne poslušate obeh strani. Uporabite  v vsem tem dober odmerek diplomacije.

Ugodni dnevi. 21.maj in 22.maj

Bodite previdni. 18.maj in 19.maj  

Ljubezen: +++

Delo: +++

Finance: ++

Nazaj na seznam tedenski horoskop