Tedenski horoskop od 24.05.2021 do 30.05.2021

By | 22/05/2021

Preberite tedenski horoskop za vsa astrološka znamenja. Preberite ga in malo pomeditirajte na prebrano. S tedenskim horoskopom si lahko pomagate, lahko usmerite vaša delovanja in se lahko tako izognete slabim stvarem in obenem usmerite k tistim pozitivnim za vas.

Tedenski horoskop Oven od 24.05.2021

tedenski horoskop oven od 24.05.2021

Ta teden vam zvezde svetujejo, da več pozornosti namenite svojemu zdravju. Poveča se verjetnost napak pri odmerjanju ali predpisovanju zdravil. Niso izključene poškodbe pri uporabi vozil in zaradi neprevidnega ravnanja z električnimi napravami. Vmes se boste v teh dneh lahko pohvalili z dobro fizično formo. Imeli boste dovolj energije, zato je priporočljivo povečati telesno aktivnost. Na delovnem mestu so možni zapleti v odnosih vodilnih. 

Ugodni dnevi: 24.maj in 25.maj

Bodite previdni: 27.maj in 28.maj

Ljubezen: +++

Delo: ++

Finance: +

Tedenski horoskop Bik od 24.05.2021

tedenski horoskop bik od 24.05.2021

Zvezde vam ne svetujejo, da se z ljubljeno osebo udeležujete prijateljskih zabav. To lahko negativno vpliva na vaš zakonski odnos. Izogibajte se situacijam, ki vključujejo spletke, ogovarjanje, govorice. Medtem je to dober teden za reševanje finančnih težav, iskanje dodatnega ali neformalnega dela s krajšim delovnim časom. Osredotočite se na stvari, ki vam nalagajo pozitivizem. Na primer nakup lepih in sodobnih stvari ali okušanje izvrstnih jedi.

Ugodni dnevi: 28.maj in 29.maj

Bodite previdni : 26.maj in 27.maj 

Ljubezen: +

Delo: ++

Finance: ++

Za vsa vaša vprašanja v zvezi z vašo prihodnostjo, za vedeževanje, me lahko pokličete ali pošljete sms.

Tedenski horoskop Dvojčka od 24.05.2021

horoskop dvojček

Dvojčki potrebujejo obnovitev,  saj se iskanje novih izkušenj  ta teden povečuje. Morda se vas utrujenost od vsakodnevnih zadev in skrbi dotakne, kronične bolezni vas lahko spomnijo nase. Dobro je upoštevati vsakodnevno rutino in voditi zdrav življenjski slog. S temi ukrepi lahko znatno izboljšate svoje zdravje. Zdaj je priporočljivo več pozornosti nameniti komunikaciji s prijatelji. Sestanite  se z njimi v kavarni ali baru, to vam bo pomagalo, da se sprostite. Zdaj je pravi čas za družabne dejavnosti, komunikacijo po internetu (na primer na forumih, v skupnostih in družabnih omrežjih).

Ugodni dnevi: 27.maj in 30.maj

Bodite previdni. 25.maj in 28.maj 

Ljubezen:++

Delo: +

Finance: +

Tedenski horoskop Rak od 24.05.2021

horoskop rak

Družinski odnosi bodo zahtevali več pozornosti, še posebej, če živite s starejšimi bližnjimi sorodniki in starši. Razprave o občutljivih in spornih vprašanjih, kot so dedovanje, oporoke in zavarovanja, se ne bi smele začeti, posebej ta teden. Raki se lahko v prvi polovici tedna počutijo slabše. To še posebej velja za tiste, ki trpijo za kroničnimi boleznimi sklepov in hrbtenice. Telesna aktivnost v tem obdobju mora biti zmerna.

Ugodni dnevi: 24.maj in 28.maj

Bodite previdni: 25.maj in 29.maj

Ljubezen: ++

Delo: ++

Finance: ++

Tedenski horoskop Lev od 24.05.2021

lev horoskop

Ta teden vam zvezde svetujejo, da svoj prosti čas izkoristite za širjenje obzorij. Morda čutite povečano željo po znanju in boste na splošno aktivni in radovedni. To je primeren čas za potovanje, učenje tujih jezikov, stike s tujci in urejanje pravnih vprašanj. Pri komunikaciji s prijatelji in znanci lahko doživite nelagodje. Morda imate razlog, da dvomite v iskrenost namenov nekoga okoli vas.

Ugodni dnevi: 28.maj in 29.maj

Bodite previdni: 26.maj in 29.maj 

Ljubezen: +

Delo: +++

Finance: ++

Tedenski horoskop Devica od 24.05.2021

devica horoskop

V prvi polovici tedna lahko pride do nesoglasij v zakonskih odnosih. Da bi ohranili mir in harmonijo v svoji družini, se poskusite vzdržati kritiziranja partnerja. Ne smete se dotikati občutljivih tem, ki bodo zagotovo povzročile burne razprave in reakcije. Tudi pri urejanju odnosa s partnerjem ne sodelujte kot samo vi vse veste, ne nasedajte na nasvete sorodnikov in sosedov. To bo samo poslabšalo položaj. Druga polovica tedna je ugodnejša.

Ugodni dnevi: 29.maj in 30. maj

Bodite previdni: 27.maj in 28.maj 

Ljubezen: +

Delo: +++

Finance: ++

Vaša prihodnost še nikoli ni bila tako blizu. Dobra vedeževalka vas pričakujem. Za vedeževanje kliknite sem

Tedenski horoskop Tehtnica od 24.05.2021

horoskop tehtnica

V prvi polovici tedna se lahko povečajo nesoglasja z ljubljeno osebo. Če ste že dlje časa v vezi , bo to prvi klic k temu, da morate nekaj spremeniti v svoji zvezi, da jo bosta dvignila na novo raven. Poskusite se vzdržati kritiziranja ljubljene osebe in bodite bolj empatični in skrbni. Tisti, ki imajo otroke, se lahko soočajo s  njihovim  slabim vedenjem. Otroka ne smete kaznovati, če stori kaj narobe. Poskusite se z njim mirno pogovoriti in na zgledu pokazati, kako ravnati.

Ugodni dnevi: 27.maj in 29.maj

Bodite previdni: 28.maj in 30.maj 

Ljubezen: +++

Delo: ++

Finance: +++

Tedenski horoskop Škorpijon od 24.05.2021

škorpijon horoskop

Pri komunikaciji s prijatelji, sodelavci, sosedi ali sorodniki lahko doživite nelagodje. Poskusite biti z njimi bolj potrpežljivi in ​​jih ne kritizirajte. Ne pozabite, da so odnosi z drugimi pogosto odraz našega notranjega stanja. Možno je, da boste morali ta teden poskrbeti za bližnje sorodnike. Druga polovica tedna je ugodna za razvoj romantičnih odnosov. V tem obdobju lahko načrtujete obiske kinodvoran, koncertov, klubov ali drugih krajev zabave. Lahko se imate lepo in izboljšate svoje razpoloženje. 

Ugodni dnevi: 25.maj in 27.maj

Bodite previdni: 26.maj in 29.maj 

Ljubezen: +

Delo: +++

Finance: ++

Tedenski horoskop Strelec od 24.05.2021

horoskop strelec

Strelci v prvi polovici tedna morda nimajo dovolj denarja za izpolnitev določenih potreb. Morda bo razlog v zmanjšanju dohodka ali nezmožnosti varčevanja. Morda boste morali odložiti nakup nekaterih stvari. Pri premičninah morate biti previdnejši.  Možna je poškodba kake opreme v domu in takoj bodo dodatni stroški. Druga polovica tedna je naklonjena aktivnim stikom z ljudmi in intelektualni dejavnosti.

Ugodni dnevi: 27.maj in 28.maj

Bodite previdni. 24.maj in 26.maj 

Ljubezen: ++

Delo: +

Finance: +++

Pravijo, da sem dobra vedeževalka. Tudi vam lahko napovem vašo prihodnost. Kliknite in me kontaktirajte

Tedenski horoskop Kozorog od 24.05.2021

tedenski horoskop kozorog

Teden bo lažji, če mu boste na začetku dali zagon. Vzdržite se kakršne koli oblike tajnosti in neformalnih dejavnosti, zlasti če gre za kršitev zakona. Ne pozabite, da bodo lahko vse skrivnosti postale  jasne in odkrite. Lahko naletite na kakšne težave na poti. Preudarno je, da ne greste v skrajnosti in, da enakomerno izmenjujete delo in počitek. Niso izključeni prepiri s prijatelji, začasna prekinitev odnosov z nekaterimi.   

Ugodni dnevi: 28.maj in 29.maj

Bodite previdni: 25.maj in 30.maj 

Ljubezen: +++

Delo: ++

Finance: +++

Tedenski horoskop Vodnar od 24.05.2021

vodnar tedenski horoskop

Obstaja možnost spremembe kariere. Če zavzamete aktiven položaj in ste pripravljeni na spremembe, potem lahko spremenite ne samo delo, ampak tudi smer dejavnosti. Za tiste, ki cenijo varnost in stabilnost svojega položaja, je priporočljivo, da so disciplinirani in naredijo vse, kar se od njih zahteva. Dober čas za polepšanje doma, popravila v stanovanju. Bodite previdni pri sprejemanju finančnih odločitev. Zaželeno je, da velike nakupe opravljate z gotovino.  Obstaja pa nevarnost nakupa nepotrebnega ali pokvarjenega izdelka.

Ugodni dnevi. 25.maj in 26.maj

Bodite previdni: 24.maj in 28.maj 

Ljubezen: ++

Delo: +++

Finance: ++

Tedenski horoskop Ribi od 24.05.2021

riba horoskop

V prvi polovici tedna se bodo številne Ribe soočale s težavami. Morda si boste zastavili nalogo, ki jo je za vas pretežko izpolniti. Priporočljivo je, da težavo razdelite na več majhnih nalog in jih poskušate rešiti eno za drugo, tako da prehajate iz enostavnejših na bolj zapletene. Na kakršno koli omejitev se lahko odzovete ostro in boleče in vaše vedenje bo postalo ostrejše. Ločiti morate med resničnimi omejitvami svobode in obveznostmi do družine in službe. 

Ugodni dnevi. 25.maj in 26.maj

Bodite previdni. 28.maj in 30.maj  

Ljubezen: +

Delo: +++

Finance: +

Nazaj na seznam tedenski horoskop