Letni horoskop Bik 2022 za vas

By | 01/06/2021

Za vas sem pripravila letni horoskop Bik 2022

Preberite letni horoskop Bik 2022, malo pomeditirajte na prebrano, potem pa me pokličite ali mi pošljite sms in vprašajte še vse tisto kar vas zanima ta trenutek v vašem življenju. za vse vaše ljubezenske težave, za vsa vprašanja okoli službe, denarja ali počutja pokličete ali mi pošljete sms. Tukaj najdete vedeževanje za vas in vašo prihodnost.

letni horoskop bik

Letni horoskop Bik 2022 SPLOŠNO

Biku  zvezde leta 2022 obljubljajo, da bodo v duši odprli novi talent (na dober način). Skozi vse leto mu bo notranji glas šepetal, da mora narediti več rezerv za prihodnost, prihraniti denar, si prihraniti nekaj nujnega (ne glede na vse) in na splošno – manj zapraviti in prihraniti več. Objektivnih razlogov za takšno gospodarstvo ne bo imel, zgolj zvezde ga bodo prepričale, naj se tako obnaša. In to ni slabo.

Veliko huje je, če se Bik nenadoma spremeni in začne nenadzorovano trošiti. In to je zelo mogoče, ker se leta 2022 v Biku lahko zbudi  želja ne le v kopičenju denarja, ampak tudi v zapravljanju. In če se to zgodi, lahko Bik nenadoma začne trošiti denar s tako orkansko hitrostjo, da bo zapravil vse svoje skrite zaloge.

Skratka, z občutkom in mero.  Bik leta 2022 ne bo imel veliko prijateljstva, zato bo težko ohranil ravnovesje med kopičenjem in zapravljivostjo. Izbrati bo morali eno stvar: bodisi zbirati kamne (v smislu denarja) bodisi jih razmetavati. Dobro bo potreba premisliti, kam ga bo potegnilo. Vendar je tudi druga možnost včasih smiselna, saj z kroženjem denarja pogosto pridobimo kaj več – nepozabne spomine. In svobodo. In to je veliko!

Čeprav ne bo škodilo, da bi leta 2022 Biki naredili kakšno nujno rezervo in se tega v nobenem primeru ne dotaknili …

Ne glede, kaj mu zvezde šepetajo na uho … Vaša barva bo v tem letu oranžna. Zelo intenziven in produktiven mesec bo za vas Marec.

Letni horoskop Bik 2022 LJUBEZEN

Leta 2022 Bik ne bo imel časa za vzdihe in vzvišene zadeve – v ljubezni bo odločen, da bo svoj cilj dosegel na najbolj preproste in naravne načine. K vragu trpljenje in dvom! Če bik želi ljubezen in naklonjenost, zakaj potem ne bi skušal dobiti vsega tako, da bi tej svoji simpatiji to preprosto ponudil, da preživijo čas skupaj? Navsezadnje, kaj bi lahko bilo narobe ali slabo, če nekomu samo prizna svoje občutke?

Z drugimi besedami, zvezde  leta 2022 Bikom priporočajo, naj bodo manj sramežljivi in ​​delujejo bolj odprto. Bikova čutnost bo letos na nenavadno visoki ravni, kar mu zagotavlja veliko dogodivščin.

Toda poročeni ali v zvezi Biki naj bo njihovo  vedenja bolj zadržano, saj takšne pustolovščine lahko ogrozijo družinsko srečo Bika. Ali to potrebujejo? Bolje je pokazati domišljijo in uporabiti povečano čutnost v odnosu ne samo s svojim ljubljenim, temveč tudi z zakonito sorodno dušo.

Verjemite mi, ne bo obžaloval …

Poglejmo kaj se bo dogajalo z Biki na področju kariere v 2022

Leta 2022 bodo v Bikovi glavi –  veliko misli in načrtov, povezani s tem, kako enostavno in hitro zaslužiti vrečo denarja. Če pa Bik ne želi bankrotirati, teh načrtov ni treba delati. Sploh ni potrebno.

Najboljša strategija Bika v letu 2022 bo “ohlapnost” in “način kopičenja”. To je leto, ko je kakršno koli tveganje in naglica za Bika izjemno  slabo produktivno. S počasnim sledenjem znanih poti in uporabo preizkušenih strategij bo Bik dosegel zelo dobre rezultate.

Tudi, če jih ne bo dosegel, jih vsaj ne bo izgubil, kar je zelo pomembno v letu 2022.

Povejmo še kako na počutje Bikov v letu 2022

Najboljša stvar, da ne bo nekih zares velikih težav, je pa potreba imeti pod nadzorom stres. Poleg tega pa dobro paziti na prehrano, da ne nastanejo težave  z želodcem ali žolčem. Ne  pozabiti nase in si privoščiti kako dobro masažo.

Nazaj na seznam za letni horoskop