Letni horoskop Devica 2022 za vas

By | 01/06/2021

Za vas sem pripravila letni horoskop Devica 2022

Preberite letni horoskop Devica 2022, malo pomeditirajte na prebrano, potem pa me pokličite ali mi pošljite sms in vprašajte še vse tisto kar vas zanima ta trenutek v vašem življenju. za vse vaše ljubezenske težave, za vsa vprašanja okoli službe, denarja ali počutja pokličete ali mi pošljete sms. Tukaj najdete vedeževanje za vas in vašo prihodnost.

letni horoskop devica

Letni horoskop Devica 2022 SPLOŠNO

Od vseh številnih talentov bodo sposobnosti Device leto 2022 na najbolj častnem mestu. Vso leto se bo v njej redno zbujala želja po poveljevanju in vodenju drugih skozi vse leto. In to ni slabo, saj lahko Devica leta 2022 doseže največji uspeh točno tam, kjer se zahteva talent organizatorja.

Druga stvar je, da je bolje, da drugim zapoveduje neopazno, ne da bi ravnali neposredno, temveč s pohvalo in moralno spodbudo. Ali želite, da vam oseba pomaga pri katerem koli poslu? Pohvalite ga in poudarite, da tega nihče ne more razumeti bolje kot on – po tem, bodite prepričani, vam bo premaknil gore.

Toda tiste zadeve, ko ne bo nikogar nadzorovala, Devica tvega, da se spusti tako daleč, da bodo do konca leta nastali nedokončana dela in projekti. No, to je pač tako leto in edino upanje je, da vam bo dobrodošla  pomoč prijateljev.

Vaša barva bo v tem letu BELA. Zelo intenziven in produktiven mesec bo za vas Avgust.

Letni horoskop Devica 2022 LJUBEZEN

Toda v ljubezni leta 2022 je za Device bolje, da gre nekoliko bolj počasi, glede odnosa do nekoga. Ker je perfekcionizem seveda dober, vendar je lahko zelo poln prepirov. Še posebej leta 2022, ko bodo zvezde pri ljudeh izzvale eksplozivno impulzivnost in zamero. Zato lahko vsaka kritika sproži nevihto.

To ne pomeni, da bi morala Devica vse leto molčati o svojem nezadovoljstvu. Nasprotno! Zvezde kategorično ne priporočajo, da si v duši nabira negativnost. Samo, da bi morala Devica namesto obračuna in razjasnitve razmerja upoštevati, da če človek počne kaj drugače, kot bi si Devica želela, to sploh ne pomeni, da to počne, da nagaja njej.

To se seveda dogaja tudi v odnosih, vendar zelo redko. Ljudje pogosteje delujejo tako in ne drugače, preprosto zato, ker so se tega že navadili in v odnosu do Device nimajo nič žaljivega. In če je tako, zakaj potem Devica ne bi zatiskala oči pred takšnimi malenkostmi? Navsezadnje ljubiti pomeni odpuščati.

Poglejmo kaj se bo dogajalo z Devicami na področju kariere v 2022

Leta 2022 zvezde  priporočajo, da se Devica vzdrži pomembnih odločitev v resnih zadevah – obstaja nevarnost, da bo kaj pomembnega zamudila. Veliko bolj pravilno bo, če se bo Devica to leto posvetila mirnemu in brez naglice reševanju aktualnih vprašanj, ki ne zahtevajo odgovornih odločitev.

In, seveda, leta 2022 zvezde Devici svetujejo, naj pogosteje poišče pomoč pri prijateljih, pomagali ji bodo.

Povejmo še kako na počutje Devic v letu 2022

Horoskop Devici v letu 2022 priporoča, naj bo bolj previdna glede svojega zdravja. Pazite se predvsem vnetnih in nalezljivih bolezni. In velja se spomniti, da samozdravljenje ne prinaša nič dobrega, ker niste zdravnik. Poleg tega lahko prekomerno delo povzroči nevrološke bolezni. 

Zvezde priporočajo iskanje časa za počitek in preventivne preglede.  Z nastopom pomladi so možne nalezljive bolezni  in poškodbe, praktično iz nič. Horoskop svetuje skrbno ravnanje tudi z majhnimi praskami in urezninami, zahvaljujoč temu se je mogoče izogniti vnetnim procesom. Da bi se izognili poškodbam, je vredno biti zelo previden pri delu.

Nazaj na seznam za letni horoskop