Letni horoskop Dvojčka 2022 za vas

By | 01/06/2021

Za vas sem pripravila letni horoskop Dvojčka 2022

Preberite letni horoskop Dvojčka 2022, malo pomeditirajte na prebrano, potem pa me pokličite ali mi pošljite sms in vprašajte še vse tisto kar vas zanima ta trenutek v vašem življenju. za vse vaše ljubezenske težave, za vsa vprašanja okoli službe, denarja ali počutja pokličete ali mi pošljete sms. Tukaj najdete vedeževanje za vas in vašo prihodnost.

letni horoskop dvojčka

Letni horoskop Dvojčka 2022 SPLOŠNO

V prihajajočem letu 2022 zvezde obljubljajo vzpon in navdušenje brez primere. Toda kako dobro bo vse to, je vprašanje. Dejstvo je, da po začetku velikega posla (in leta 2022 se bodo Dvojčki precej pogosto lotili velikih stvari) sploh ni vprašanje, da jih bodo lahko pripeljali do načrtovanega konca.

In ne gre za lenobo, nasprotno, v prihodnjem letu lahko Dvojčki nehote postanejo žrtev lastne pretirane gorečnosti! Pretirana vnema in nagnjenost, h katerim jih bodo nagnale zvezde, morda dvojčkom ne bo služila najbolje. Iz tega razloga, če želijo Dvojčki doseči pozitivne rezultate leta 2022, jim ne bo škodilo, če bodo nekako obvladali lastno hiperaktivnost.

Bolje je, da se poskušate mirno osredotočiti na eno ali nekaj stvari, pri čemer med njimi izberete najbolj obetavne in jih poskusite početi počasi. V tem primeru zvezde dvojčkom obljubljajo dobre rezultate. Z eno besedo, v poslu jim zvezde svetujejo zmernost, zmernost in se enkrat zmernost – to je ključ do njihovega uspeha v letu 2022.

V nasprotnem primeru je bolje, da se sploh ne lotijo posla. Bolje potem, samo da si uredite počitek zase in okoli sebe – od tega bo veliko več koristi.

Zelo intenziven in produktiven mesec bo za vas Maj. Barva pa siva.

Letni horoskop Dvojčka 2022 LJUBEZEN

Leta 2022 zvezde priporočajo temperamentnim dvojčkom, naj nekoliko upočasnijo svoj ljubezenski tempo, sicer njihov partner morda ne bo mogel prenesti tega čustvenega naleta! Za same Dvojčke se lahko celo leto zdi, da niso pretirano ljubeznivi, ampak ravno nasprotno – partner je preveč čuden. Iz tega razloga se morda ne bodo odpovedali poskusom, da bi kakor koli vznemirjali svojo ljubljeno osebo. To se absolutno ne splača.

Verjemite mi, če vam še uspe vzburiti partnerjeva čustva, učinek lahko preseže vsa pričakovanja, nato pa ga lahko dvojčki nenadoma prosijo za usmiljenje in mir! Torej tukaj je na dvojčkih, da se odločijo: hočejo nevihte čustev, potem pa se naj ne pritožujejo ..In še ena pomembna stvar. Leta 2022 morajo skrbno izbirati besede v razmerju z ljubljeno osebo. V nasprotnem primeru obstaja zelo veliko tveganje, da jih bo partner napačno razumel. To samo po sebi ni strašljivo, saj je vsak nesporazum vedno mogoče rešiti s preprosto razlago.

Toda leta 2022 bo težje razložiti in nadoknaditi pritožbe, kot običajno. Torej, če je mogoče, se izogibajte dvoumnosti besed in namigov. Upoštevajte občutljivo naravo leta. 

Poglejmo kaj se bo dogajalo z Dvojčki na področju kariere v 2022

Leta 2022 bi dvojčkom koristilo, če bi se osredotočili na eno ali drugo. No, projekt ali kvečjemu dva. A to je komaj mogoče. Splošna narava leta je takšna, da se lahko nemirni Dvojčki vedno znova vključujejo v najrazličnejše projekte in podvige, in če so se v običajnem letu s tem nekako spoprijeli, je leta 2022 njihova povečana aktivnost morda prevelika.

Zvezde dvojčkom toplo priporočajo, naj v novem letu kontrolirajo svoje moči in se trudijo, da se ne bodo lotili novih stvari, ne da bi dokončali, kar so začeli. V nasprotnem primeru se bodo zlomili in zapravili toliko energije, da se noben rezultat ne bo obrestoval.

Tako je leta 2022 za Dvojčke bolj primeren znameniti moto: “manj je bolje.” In mirnejši boste.

Povejmo še kako na počutje Dvojčkov v letu 2022

Kar se  počutja tiče … nič kaj posebnega se ne bo dogajalo ali pa da bi bilo ogroženo počutje. Le zaradi hitrih sprememb, lahko pričakujete  glavobole, ki se bodo pojavljali in prepoznajte razlog pa  bodo prenehali. Več sprehodov naravo in odklopa je priporočljivo, da bo stabilno zdravje.

Nazaj na seznam za letni horoskop