Letni horoskop Kozorog 2022 za vas

By | 01/06/2021

Za vas sem pripravila letni horoskop Kozorog 2022

Preberite letni horoskop Kozorog 2022, malo pomeditirajte na prebrano, potem pa me pokličite ali mi pošljite sms in vprašajte še vse tisto kar vas zanima ta trenutek v vašem življenju. za vse vaše ljubezenske težave, za vsa vprašanja okoli službe, denarja ali počutja pokličete ali mi pošljete sms. Tukaj najdete vedeževanje za vas in vašo prihodnost.

letni horoskop kozorog

Letni horoskop Kozorog 2022 SPLOŠNO

Leta 2022 zvezde  Kozorogu želijo povedati , da se je edini človek, na katerega se ga lahko zanese, sam. Žal, toda leto 2022 zanj ni najboljše leto, med letom ga bo motilo in mučilo, kar nekaj stvari. Gre pa se samo vsakdanje težave. Vendar veliko bolj ga bo razdražilo vedenje drugih, ki jih bo leta 2022 odlikovala neka fantastična sposobnost ustvarjanja kaosa povsod okoli njega. Povsod!

In popolnoma nevzdržno bo, ampak bo metodičen in točen Kozorog to zdržal! Medtem se morate s tem še sprijazniti, ker okolice ne boste mogli predelati in spremeniti. Namesto da bi se  po nepotrebnem utrujali in se pritoževali,  se vam Kozorog svetuje, da naj se osredotočite na tiste zadeve, kjer je vloga drugih čim manjša.

To je dobro leto, da poskrbite za svoje osebne zadeve, čas porabite za študij in samorazvoj. Vse to mu bo nedvomno v prihodnosti prineslo precejšnje koristi.

No, če bo Kozorog še vedno podlegel svojemu draženju in dal duška občutkom, potem žal ne bo nič dobrega, razen seveda pogostega konflikta. Ali ga potrebujete?

Vaša barva bo v tem letu SVETLO ZELENA. Zelo intenziven in produktiven mesec bo za vas  December.

Letni horoskop Kozorog 2022 LJUBEZEN

V novem letu 2022 je Kozorogu bolje, če službo pusti pred pragom svojega doma, kajti ničesar ne more poslabšati njegovega odnosa bolj z ljubljeno osebo, kot razprava o delovnih težavah! Ne res! Delo naj ostane na delovnem mestu, ljubljena oseba, pa je vredna pozornosti Kozoroga, da se osredotoči nanjo.

Zvezde toplo priporočajo, naj več časa preživi v preprosti človeški komunikaciji. Skupni sprehodi, spontani izlet v kino ali kavarno, vse to ne bo le okrepilo in osvežilo njegovih občutkov, temveč mu bo dušo napolnilo s pristnim občutkom sreče.

Druga značilnost leta je povečana globina občutkov. Leta 2022 Kozorog sploh ne bo razpoložen za lahkotno spogledovanje, zato se lahko celo bežno poznanstvo zanj razvije v resen odnos.

No, sam Kozorog  bo tako neustavljiv, da ga bo težko zavrniti.

Poglejmo kaj se bo dogajalo s Kozorogi na področju kariere v 2022

V poslu bi bilo najbolje, da Kozorog tesneje zapre vrata in ušesa in se ogradi od zunanjih hrupov in tudi od razburkanega sveta. V letu 2022 bo težko in nepotrebno računati na podporo nekoga drugega.

Kozorog bo dosegel največji uspeh tam, kjer bo vse odvisno samo od njega in njegove sposobnosti za delo z informacijami. To je dobro leto, da svoje poslovanje in finance mirno uredi.

Naložbe, ki jih bo Kozorog izvede letos, mu obetajo lep dobiček.

Povejmo še kako na počutje Kozorogov v letu 2022

V letu 2022 jim ne grozijo resnih težav, tudi kronične težave se ne bodo pokazale. Da bi okrepili svoje telo, bodo mnogi Kozorogi začeli  pravilen življenjski slog in se ukvarjati s športom.  Na splošno posebnih težav s počutjem v letu 2022 ni za pričakovati, a kljub temu preventivnih pregledov ni mogoče odpraviti.

Od septembra bodo številni izpostavljeni živčnemu stresu. Vse bo krivo trdo delo Kozoroga. Priporoča se iskanje časa za počitek in sprostitev. Morajo razumeti, da bi delo brez odmorov in počitnic negativno vplivalo na njihov delovni potencial.  

Nazaj na seznam za letni horoskop