Letni horoskop Lev 2022 za vas

By | 01/06/2021

Za vas sem pripravila letni horoskop Lev 2022

Preberite letni horoskop Lev 2022, malo pomeditirajte na prebrano, potem pa me pokličite ali mi pošljite sms in vprašajte še vse tisto kar vas zanima ta trenutek v vašem življenju. za vse vaše ljubezenske težave, za vsa vprašanja okoli službe, denarja ali počutja pokličete ali mi pošljete sms. Tukaj najdete vedeževanje za vas in vašo prihodnost.

letni horoskop lev

Letni horoskop Lev 2022 SPLOŠNO

Leta 2022 zvezde  priporočajo, da se Lev naj ne boji porabiti več denarja za prijatelje in lastno podobo. To ne pomeni, da bi moral Lev vse leto metati denar v levo in desno stran – vse to je povsem pametno narediti, vendar mora biti lepo!

Ne pozabite, vse, kar Lev zapravi leta 2022, da bi pritegnil sočutje drugih, se mu bo vrnilo dvojno! In ne gre le za denar, pozitivna čustva, ki jih bo Lev radodarno delil z ljudmi, mu ne bodo nekoristna, ampak celo zelo koristna. Leta 2022 zvezde Levom svetujejo, naj pogosteje prirejajo vse mogoče prijetne dogodke, kot so skupni odhod v kino, organizacija zabave ali odhod iz mesta na piknik. Hkrati si sploh ni treba zastaviti cilja, da si mizo pripravite z najrazličnejšimi priboljški in jedmi, tudi če je priboljškov malo, vendar morajo biti izvrstni in nujno lepo postreženi.

To je zelo pomembno, kajti glavna skrivnost Levovega uspeha leta 2022 bodo ravno prijatelji – pomagali mu bodo tako poslovno, kot osebno in morda samo z nasveti. Toda tisti primeri, v katerih se bo Lev zanašal le nase in na svoje moči, žal ne bodo končali ničesar.

Vaša barva bo v tem letu zlata. Zelo intenziven in produktiven mesec bo za vas Februar.

Letni horoskop Lev 2022 LJUBEZEN

Vse, kar se leta 2022 od Leva zahteva za uspeh v ljubezni, je, da partnerja ne motite in mu postavljate pogoje, naj se loti lastnega posla, ljubljena oseba bo vse naredila sama – pripravila prijetno presenečenje, naredila zanimivo večerjo ali darilo. Lev bo moral te znake pozornosti sprejeti le s hvaležnostjo, ljubljeni osebi se raje  radodarno oddolžite, tako, da s svojim neustavljivim nasmehom in hvaležnim razpoloženjem.

Enako pravilo za leto 2022 velja tudi za tiste Leve, ki še vedno iščejo svojo sorodno dušo. Verjemite mi, da v novem letu ne bodo  Levi čutili pomanjkanja pozornosti nasprotnega spola.

Tukaj je glavno, da teh znakov ne spregledate in jih ne pozabite sprejeti z lahkotno hvaležnostjo, kot to lahko storijo kralji in kraljice.

Poglejmo kaj se bo dogajalo z Levom na področju kariere v 2022

Leta 2022 bo glavna skrivnost Levovega poslovnega uspeha njegova neustavljiva energija. Ni vam treba stremeti k temu, da bi vse naredili sami – v novem letu zvezde Levu močno priporočajo, naj v svoje zadeve vključuje druge, ki jih zanima skupnost v delu, očara s svojimi idejami in načrti.

S tem pristopom Leva čaka uspeh na skoraj vseh področjih.

Tudi v najbolj dolgočasnih in na videz sivih dneh bo Lev lahko našel način, kako z živahnim zanimanjem prižgati energijo ljudi. In potem naprej je pa stvar tehnologije.

Povejmo še kako na počutje Levov v letu 2022

Zmerna telesna aktivnost vam bo vedno omogočila, da boste občutili porast moči in lahkotno v gibanju. Toda pri ekstremnih športih bodite previdni: na začetku in sredi leta se lahko Levi poškodujejo. Da bi se temu izognili, boste morali nenehno spremljati svojo varnost in ne tvegati po nepotrebnem.  Prav tako je vredno skrbeti za polnopravno prehrano: preprosto je potrebna za močne dejavnosti. Tistim, ki bodo šli na dieto, svetujem, da se najprej posvetujejo s strokovnjakom, da vam to ne bi škodovalo.

Nazaj na seznam za letni horoskop