Letni horoskop Ribi 2022 za vas

By | 01/06/2021

Za vas sem pripravila letni horoskop Ribi 2022

Preberite letni horoskop Ribi 2022, malo pomeditirajte na prebrano, potem pa me pokličite ali mi pošljite sms in vprašajte še vse tisto kar vas zanima ta trenutek v vašem življenju. za vse vaše ljubezenske težave, za vsa vprašanja okoli službe, denarja ali počutja pokličete ali mi pošljete sms. Tukaj najdete vedeževanje za vas in vašo prihodnost.

letni horoskop ribi

Letni horoskop Ribi 2022 SPLOŠNO

Zvezde  obljubljajo, da bo celotno leto 2022  Ribam minilo v znamenju pasivnosti in sproščenosti, tako pa lahko vznemirite nekoga, ki ne stremi k ničemer? Vendar se pasivnost Rib v letu 2022 obrne zelo pozitivno in celo, kar je nenavadno, produktivno. Tam, kjer si bodo drugi lomili kopja in glave, se borili s preobrati usode in uradniki, bodo Ribe raje mirno šle s tokom in počasi delale tisto, kar je v njihovi moči. In posledično bodo imeli več časa.

Ključ do uspeha rib v letu 2022 sta mirnost in počasnost. A, če življenje ali tisti okoli njega še vedno silijo Ribe k večji aktivnosti, potem iz tega ne bo nič dobrega. Nasprotno, bolj ko bodo Ribe aktivne, več kaosa in razočaranj bo v njihovem življenju. Tudi v najpreprostejših stvareh bo pretirana energija rib povzročila majhne in velike težave, ki lahko rastejo kot trava.

Tako, drage Ribe, letos sta za vas predpisana mir in počasnost. Počivajte več, bolj se ukvarjajte z pozitivnimi malenkostmi – tako boste imeli veliko več časa, kot samo poskušati slediti izmuzljivemu času, ki bo še vedno zdrsnil marsikomu.

Vaša barva bo v tem letu SREBRNA. Zelo intenziven in produktiven mesec bo za vas  April.

Letni horoskop Ribi 2022 LJUBEZEN

Najboljše, kar lahko Ribe storijo leta 2022, je, da se usedejo in sprostijo, ter to počnejo s svojo ljubljeno osebo. To seveda ne pomeni, da bi morale Ribe ležati na kavču vse leto. Jasno je, da tekoče zadeve in odgovornosti ne  bodo čakale, jih bo potreba opraviti.

Toda med vsemi vrstami skupnega preživljanja leta 2022 zvezde Ribam priporočajo počitek. Verjemite mi, skupno gledanje televizije ali lagoden, umirjen pogovor ob skodelici čaja vam ne bosta le prinesla užitka, ampak tudi okrepil odnos s partnerjem.

Glavno je, da imate hkrati dušo, mir in tišino. In kar je najpomembneje, ne bojte se sanjati o ljubezni! Leta 2022 bo prav sanjavost Rib tista, ki jim bo dala poseben čar v očeh nasprotnega spola. In ne glede na to, kako se bodo stvari odvijale in kakšni vetrovi bodo pihali , vaše tople sanje v novem letu zagotovo ne bodo ogrele samo vas, ampak tudi nekoga zelo bližnjega in dragega. Ali ni to dovolj za srečo?

Poglejmo kaj se bo dogajalo z Ribami na področju kariere v 2022

Leta 2022 bi morali biti Ribe pri poslovanju čim bolj previdne, saj lahko njihova odsotnost doseže vrhunec! V takem stanju je bolje, da se sploh ne lotijo ​​tistega dela, ki zahteva natančnost in, če to zahtevajo okoliščine, potem je zelo zaželeno, da je ob Ribah oseba, ki bo spodbujala in tako se izognila napakam .

Ribe se morajo v novem letu 2022 izogibati kakršnim koli težkim vprašanjem, povezanim z naložbami in finančnimi transakcijam. Bolje samo mirno in brez naglice, da se lotite svojih običajnih tekočih zadev in pustite sanje na nebu, za primernejše leto.

Povejmo še kako na počutje Rib v letu 2022

Da bi se izognili živčni preobremenjenosti, zvezde Ribam svetujejo, naj  počivajo več, ne predajte se popolnoma samo delu. Poleg tega vam bo sprostitev pomagala obnoviti in povečati vaš delovni potencial.  Na jesen lahko imate  pogostejše glavobole in ti glavoboli so lahko posledica težav z sinusi. Ne bi bilo slabo, da se odločite za posvet z zdravnikom.   

Nazaj na seznam za letni horoskop