Letni horoskop Škorpijon 2022 za vas

By | 01/06/2021

Za vas sem pripravila letni horoskop Škorpijon 2022. Preberite ga, malo pomeditirajte na prebrano, potem pa me pokličite ali mi pošljite sms in vprašajte še vse tisto kar vas zanima ta trenutek v vašem življenju. za vse vaše ljubezenske težave, za vsa vprašanja okoli službe, denarja ali počutja pokličete ali mi pošljete sms. Tukaj najdete vedeževanje za vas in vašo prihodnost.

letni horoskop škorpijon

Letni horoskop Škorpijon 2022 SPLOŠNO

Škorpijon bo leta 2022 dobesedno prekipeval od energije in moči, kar je super! Še posebej, če Škorpijonu uspe ves ta mogočni potencial usmeriti v kak uporaben kanal. V nasprotnem primeru bo nadležno, če ga zapravi za kakšno malenkost. Letos bo Škorpijon drugim uspešno pokazal številne talente in vodstvene lastnosti, kar lahko zelo pozitivno vpliva na njegovo kariero.

Toda sporom in nesoglasjem bi se moral kategorično izogibati leta 2022! Žal rek, da se resnica rodi v sporih, milo rečeno ni vedno res – edina resnica, ki se tam lahko rodi, je konflikt. In leta 2022 se konflikti obetajo zelo globoki in boleči. Dejstvo, da bo na koncu Škorpijon lahko drugim dokazal, da ima prav,  ne bo pa preprečil neprijetnih posledic prepirov. 

Dovoli dragi Škorpijon, da vsak naj razmišlja in deluje, kakor mu je volja. Škorpijonu bo dovolj, da bo molče ostal pri svojem mnenju in se osredotočil na svoje zadeve in načrte. V tem primeru bodo vse zvezde na njegovi strani, vse možnosti za uspeh pa v njegovem žepu. Vaša barva bo v tem letu RJAVA.. Zelo intenziven in produktiven mesec bo za vas Julij.

Letni horoskop Škorpijon 2022 LJUBEZEN

Škorpijonu leta 2022 zvezde obljubljajo uspeh v ljubezenskih zadevah. Sklepanje novega poznanstva, prirejanje romantičnega večera z vašo ljubljeno osebo, organiziranje nepozabnega potovanja v dvoje – vse to bo v novem letu za Škorpijona v okviru njegovih moči in sredstev.

Presenečenje – to bo njegovo življenjsko geslo. Sramežljivost in lažno skromnost na stran! Letos mora Škorpijon sijati, zapeljevati, biti kralj ali kraljica! Hkrati zvezde priporočajo, da je Škorpijon v novem letu previden pri besedah. Še posebej, ko se pogovarja z ljubljeno osebo. Žal, ena neprevidna beseda in naključna zamera se lahko razvijeta v velik spopad!

To je takšno leto, ko je bolje še enkrat premisliti ali molčati, kot pa povedati preveč. Čustva so eksplozivna. No, da bi se pa Škorpijon zagotovo izognil morebitnim težavam v novem letu, naj pri sebi prepreči kakršne koli negativne besede, zlasti o ljubljeni osebi. Ker je beseda ključ do prihodnje sreče, vse se vam bo vrnilo, kar boste rekli na glas.

Letni horoskop Škorpijon 2022 KARIERA

Leta 2022 bo ključ do uspeha Škorpijona v poslu in v tišina. Nikoli ne pustite svojim čustvom, da bi divjala, ker so lahko posledice katastrofalne. Kar bi lahko v drugem delu leta minilo neopaženo, ali pa se lahko celo leto 2022 spremeni v katastrofo!

Če torej Škorpijon ne bo svoj lastni sovražnik in želi uspeti, ne bo moral le obvladovati jeze, temveč tudi se ne burno odzivati na negativne besede in kritike. In če odprete usta, potem naj bodo samo za hvaležnost. V tem primeru na uspeh ne bo treba dolgo čakati .

Povejmo še kako na počutje Škorpijonov v letu 2022

Na žalost predstavniki znaka pogosto zanemarjajo svoje zdravje, kar vodi do resnih zapletov. Zvezde toplo priporočajo, da pravočasno opravijo popolne zdravstvene preglede. To bo pomagalo prepoznati resne bolezni v zgodnji fazi, če se pojavijo. 

Škorpijoni bodo energični kot vedno. Nekateri pa imajo lahko težave z delom prebavil. V začetku pomladi se pričakuje upad moči in energije, morda se bodo začele pojavljati kakšne “rane”, ki so se spretno skrivale.

Priporočilo, naj zmanjšajo fizični in psiho-čustveni stres.

Nazaj na seznam za letni horoskop