Letni horoskop Strelec 2022 za vas

By | 01/06/2021

Za vas sem pripravila letni horoskop Strelec 2022

Preberite letni horoskop Strelec 2022, malo pomeditirajte na prebrano, potem pa me pokličite ali mi pošljite sms in vprašajte še vse tisto kar vas zanima ta trenutek v vašem življenju. za vse vaše ljubezenske težave, za vsa vprašanja okoli službe, denarja ali počutja pokličete ali mi pošljete sms. Tukaj najdete vedeževanje za vas in vašo prihodnost.

letni horoskop strelec

Letni horoskop Strelec 2022 SPLOŠNO

Za Strelca leta 2022 zvezde napoveduje dobro, mirno leto, čeprav ima lahko tudi sam Strelec drugačno mnenje o tem. Skozi vse leto se mu bo zdelo, da se dogodki razvijajo nekako prepočasi in je zelo težko sprejeti še druge stvari zaradi dvomov kakšen bo razplet, ker je vse počasno.

Toda zvezde so tako oblikovane, da bo res težko ljudi zbuditi in okužiti s kakršnimi koli novimi idejami. Vendar je tako najbolje, kajti če Strelcu še vedno uspe zbuditi tiste okoli sebe, potem jih ne bo mogoče hitro umiriti in vstaviti!

Žal se bo vztrajnost,  za letošnje leto, kazala na različne načine, vključno z nezmožnostjo, da pravočasno ustavite svoja čustva.

Najboljša stvar, ki jo strelec lahko naredi v letu 2022, je, da se mirno osredotoči na svoje zadeve in načrte. Letos ima, kot še nikoli, veliko možnosti, da mirno in brez nepotrebnega napora doseže uspeh na različnih področjih življenja, tako v karieri kot v osebnem življenju. Za to bi moral porabiti svoj čas, ne se vznemirjati zaradi malenkosti in ne pričakovati podpore drugih.

Leta 2022 bo tako ali tako vse v njegovih rokah in preprosto greh je, če tega ne izkoristiš! Vaša barva bo v tem letu TEMNO MODRA. Zelo intenziven in produktiven mesec bo za vas November.

Letni horoskop Strelec 2022 LJUBEZEN

Strelec bo leta 2022  težko skrival svoja čustva, pisana mu bodo na kožo, kot pravijo, ali na čelo. In to je dobro, ko gre za pozitivne občutke. Slabo bi bilo, če bi se to negativno pokazalo. Zato zvezde v novem letu Strelcu toplo priporočajo, naj svojih občutkov ne poskuša zagnati previsoko (to še vedno ne bo dobro), temveč bo moral poskusiti spremeniti pogled na tiste stvari, ki ga motijo ​​ali vznemirjajo.

Navsezadnje je pogosto dovolj samo pogledati stvari z druge strani, v njih najti svetle plati, nato pa bo negativno izginilo samo od sebe.

No, še posebej previden mora biti Strelec s tako nadležnim občutkom, kot je ljubosumje. Leta 2022 mu za to niti ni treba razpravljati, dovolj bodo preproste fantazije. In tu je zelo pomembno, da ne gre predaleč, saj ljubljene osebe ni težko užaliti z sumi, težko je potem popraviti napako.

Poglejmo kaj se bo dogajalo s Strelci na področju kariere v 2022

Leta 2022 bo glavni vir Strelca čas in ta vir mu nikoli ne bo zadostoval. Pozni prihodi in zamude lahko postanejo značilnost tega leta. Če torej strelec želi uspešno leto, mora vsaj na pol ure naprej premakniti kazalce na svoji uri! Samo tako se  mu leto obeta dobro in pozitivno, zlasti na tistih področjih, kjer pozornost in natančnost nista potrebna. Na primer v ustvarjalnosti.

Povejmo še kako na počutje Strelcev v letu 2022

Na začetku leta  bo večina strelcev imela dobro počutje, nobene rane jih ne bodo doletele. Kronične bolezni za zdaj tudi ne bodo zaskrbljujoče. Vendar pa z nastopom pomladi zvezde priporočajo, naj se pazijo tudi navadnih prehladov.

Če težav ne boste zdravili, se lahko razvije vse skupaj v zapleteno obliko. Pogosto so predstavniki tega znaka prepričani, da bodo težave izginile same od sebe. Toda to je napačno mnenje, ki lahko privede do zelo neprijetnih posledic.

Težave z dihali se vas bodo dotaknile. Prehlad-previdnost , da se ne spremeni v pljučnico. Zato zvezde toplo priporočajo poiskati zdravniško pomoč, če se počutite slabo.

Nazaj na seznam za letni horoskop