Letni horoskop Tehtnica 2022 za vas

By | 01/06/2021

Za vas sem pripravila letni horoskop Tehtnica 2022

Preberite letni horoskop Tehtnica 2022, malo pomeditirajte na prebrano, potem pa me pokličite ali mi pošljite sms in vprašajte še vse tisto kar vas zanima ta trenutek v vašem življenju. za vse vaše ljubezenske težave, za vsa vprašanja okoli službe, denarja ali počutja pokličete ali mi pošljete sms. Tukaj najdete vedeževanje za vas in vašo prihodnost.

letni horoskop tehtnica

Letni horoskop Tehtnica 2022 SPLOŠNO

Za Tehtnico leto 2022 priporoča, naj si bolj odpočije in poskrbi zase. In bistvo ni v tem, da se bodo tehtnice letos utrudile bolj kot po navadi, ampak ravno nasprotno. Preprosto leta 2022 se zvezde za Tehtnico kažejo tako, da njihov uspeh ne bo odvisen od veliko truda.

Več kot bo truda bolj bo okrog tehtnice pa v katerem koli poslu, več kaosa bo nastalo okoli njih. Če pa tehtnici uspe spraviti sebe in svoja čustva v ravnovesje, pa nekaj časa pusti, da se dogodki odvijajo po svoje, se jim sreča zelo na veliko nasmehne in to bo doživela večkrat v letu. To ne pomeni, da lahko tehtnice ležijo na zofi in ne vstanejo z nje do naslednjega novega leta.

Ampak, ko se lotijo ​​nečesa, naj ne poskušajo rinit z glavo skozi zid. Leta 2022 bodo Tehtnice stvari opravile enostavno in brez pritiska ali pa se sploh ne bodo lotevale.

Zato je za Tehtnice bolje, da ne pretiravajo, počasi naj uresničujejo svoje zadeve in načrte in jih ob prvem oklevanju in neuspehu mirno preložijo na boljše čase. V tem času bi bilo bolje, da si primerno odpočijete ali preklopite na kaj drugega. Verjemite mi, po dobrem počitku bodo šle stvari kot po maslu.

Vaša barva bo v tem letu RDEČA. Zelo intenziven in produktiven mesec bo za vas September.

Letni horoskop Tehtnica 2022 LJUBEZEN

Leta 2022  zvezde obljubljajo, da bodo tehtnice v očeh nasprotnega spola velikodušno dodale čutnost in privlačnost. Vse, kar potrebujejo za to, je, da se ne obremenjujejo ​​in naj so to, kar so. Ni treba posebej poskušati nekaj na silo. Zadeve je potreba videti z vseh zornih kotov. 

Ostalo se bo zgodilo samo po sebi, kajti privlačnost osebe ni toliko v njenem videzu, kot v očeh tistega, kar išče.

In tu je glavno, da ne pretiravajo, ker močna želja po privlačnosti povzroči nasprotni učinek. Zato zvezde tehtnicam priporočajo, da se sprostijo in ostanejo raje same.

Bolj, kot so tehtnice mirne in samozavestne, bolj občudovanja vredne poglede bodo ujele nase leta 2022.

Poglejmo kaj se bo dogajalo s Tehtnicami na področju kariere v 2022

Leta 2022 naj bi tehtnice imele odprte oči in ušesa. In bistvo ni v tem, da bo nekdo zraven tam nekaj zapletel. Veliko bolj pomembno je, da lahko letos po naključju postanejo lastniki dragocenih informacij, ki jim bodo pomagale do resnega poslovnega uspeha!

Zato zvezde Tehtnici svetujejo, naj manj govorijo in več poslušajo. In ne pozabite – denar ljubi tišino. Še posebej leta 2022.

Povejmo še kako na počutje Tehtnic v letu 2022

Na splošno bo leto v smislu počutja za Tehtnico v redu, če bodo poskrbele zase. Tesnoba in stres lahko povzročijo težave s srcem.  Vi bi morali najti čas za sprostitev, treba je hoditi po svežem zraku in samo uživati ​​v življenju. Težave s kardiovaskularnim sistemom se bodo lahko pojavile predvsem v začetku leta. V tem času morate biti še posebej previdni glede svojega zdravja. Spomladi in jeseni se prehladu ni mogoče izogniti.

A ne bodo tako nevarni, zato zvezde priporočajo, naj ne skrbijo. Koristno bo delati na krepitvi imunskega sistema, da vas bodo nalezljive bolezni v prihodnosti zaobšle. 

Nazaj na seznam za letni horoskop