Letni horoskop Vodnar 2022 za vas

By | 01/06/2021

Za vas sem pripravila letni horoskop Vodnar 2022

Preberite letni horoskop Vodnar 2022, malo pomeditirajte na prebrano, potem pa me pokličite ali mi pošljite sms in vprašajte še vse tisto kar vas zanima ta trenutek v vašem življenju. za vse vaše ljubezenske težave, za vsa vprašanja okoli službe, denarja ali počutja pokličete ali mi pošljete sms. Tukaj najdete vedeževanje za vas in vašo prihodnost.

letni horoskop vodnar

Letni horoskop Vodnar 2022 SPLOŠNO

Leta 2022 zvezde vodnarju obljubljajo leto odličnih idej in projektov. Vse leto  se bo njegova glava polnila, ter prepletale misli z zanimivimi idejami in kar je še posebej dragoceno – zelo veliko se jih bo razlikovalo ne samo po izvirnosti, ampak tudi po globini. Možno je celo, da bo letos Vodnar naredil pomembno odkritje, če ne v svetovnem merilu, pa bo vsaj sposoben spremeniti svoje življenje. In tu bi morali biti previdni, saj ni vedno dobro obrniti življenja na hitro in na glavo.

Dejstvo je, da če bo ustvarjalna domišljija Vodnarja vso leto na višini brez primere, bo kar se tiče praktičnosti, Vodnar očitno izkusil svoj uspeh. Leta 2022 ga bodo zvezde nagnale, da se bo povzpel med oblake, zaradi česar bodo njegove zemeljske zadeve nekoliko zamajane.

Torej, če želi Vodnar leta 2022 doseči velik uspeh, mu to ne bo preprečeno , ampak da bi se s svojih mentalnih višin občasno spuščal na trdo zemljo to pa bo potreba. Potem bo morda njegova ustvarjalna domišljija delovala v bolj uporabni smeri, kar bo nedvomno vodnarju zagotovilo uspeh na skoraj vseh področjih. Letos bi mu lahko iznajdljivost zavidal celo kak znanstvenik. In greh je tega ne izkoristiti!

Vaša barva bo v tem letu naj bo VIJOLIČNA. Zelo intenziven in produktiven mesec bo za vas  Maj.

Letni horoskop Vodnar 2022 LJUBEZEN

Leta 2022 imajo Vodnarji vse možnosti, da okrepijo odnos z ljubljeno osebo. Njegova domišljija in iznajdljivost bosta na taki višini, da bo lahko tudi najobičajnejši zmenek spremenil v resničnega. Romantična pustolovščina. In to morate uporabiti – da presenetite, pripravite prijetna presenečenja, prosim in koga tudi razveselite.

Če je Vodnar še vedno samo v iskanju svoje sorodne duše, mu tudi tukaj zvezde obljubljajo uspeh in celo morje romantike. No, da se ne bi zmotil v srčnih zadevah, bi moral Vodnar upoštevati, da bo letos njegov šesti čut izostren do visoke meje.

To pomeni, da mu bo srce v vsaki situaciji ukazalo pravo pot. No, in seveda mu to ne preprečuje, da bi bil letos bolj pozoren na lastne sanje – Vodnarju se lahko izkažejo za preroške.

Poglejmo kaj se bo dogajalo z Vodnarji na področju kariere v 2022

Ključna značilnost leta za Vodnarja bo nepredvidljivost in to je treba uporabiti! To je primeren čas za drzne eksperimente, nove začetke in velike projekte.

Intuicija bo vodnarju zagotovo sporočila nestandardne rešitve tudi zapletenih težav. Edinega, česar bi se Vodnarji v tem letu morali bati, je lastna nestalnost.

Žal tudi najboljši in najbolj zanesljivi projekti lahko gredo navzdol, če se Vodnarjeva pozornost nenadoma preklopi na nekaj novega. Zaradi tega mu zvezde toplo priporočajo, naj si nabere vsaj nekaj potrpljenja – leta 2022 mu to ne bo škodilo.

Povejmo še kako na počutje Vodnarjev v letu 2022

Težav s počutjem ni pričakovati, počutju vodnarja lahko le zavidamo. Polni bodo moči in energije, vendar se splača potruditi za zdrav način življenja. Že januarja ali februarja se lahko odločite za medicinske posege, ki so bili nenehno preloženi. Bilo kaki kirurški poseg bo potekal brez zapletov, popolnoma uspešno.

Toda v letu 2022 je bolje, da opustite idejo, da spremenite nekaj v svojem videzu. V tem obdobju je treba najti čas za zdravljenje zob in temeljito pristopiti k izbiri zobozdravnika. Jeseni zdravje ne bo tako gladko.

Vodnarji bodo morda trpeti zaradi poslabšanja kroničnih težav. Mnogi se bodo začeli pritoževati nad bolečinami v kosteh.   

Nazaj na seznam za letni horoskop