Tedenski horoskop od 07.06.2021

By | 07/06/2021

Preberite tedenski horoskop za vsa astrološka znamenja. Preberite ga in malo pomeditirajte na prebrano. S tedenskim horoskopom si lahko pomagate, lahko usmerite vaša delovanja in se lahko tako izognete slabim stvarem in obenem usmerite k tistim pozitivnim za vas.

Tedenski horoskop Oven od 24.05.2021

tedenski horoskop oven od 24.05.2021

Neverjetno je, kaj in koliko ste dosegli in se tega še ne zavedate. V ponedeljek bodo ljudje okoli vas resnično navdušeni. In še naprej vas bodo oboževali do sredine tedna. Nenavadno pri vaši nenadni sposobnosti je, da tega niste pričakovali – samo opravljate svoje delo in ga boste še naprej pa se tega zavedajte, ste in še boste središče dogajanja. Ko se bliža konec delovnega tedna, se bo vaša želja po nekoliko osamljenosti povečala. Poskrbite, da boste izpolnili svoje obveznosti in se nato sprostite. Načrtujte svoj naslednji korak. In pomislite, kaj se dogaja v vašem ljubezenskem življenju!  

Tedenski horoskop Bik od 24.05.2021

tedenski horoskop bik od 24.05.2021

Ključna stvar na začetku tedna bo vaša prilagodljivost. Načrti se bodo na poti spreminjali in hitreje, kot se boste prilagodili novi situaciji, bolj boste zadovoljni. Sredi tedna se potrudite, da postanete mirovnik, tisti, ki umiri situacijo Karkoli naredite, situacije nikakor ne zapletajte še bolj. Resnica je, da vas ne bo motilo malo stresa. Odlično se boste spopadali z njim, še posebej v petek. Čas je, da pokažete svoj pravi obraz. 

Za vsa vaša vprašanja v zvezi z vašo prihodnostjo, za vedeževanje, me lahko pokličete ali pošljete sms.

Tedenski horoskop Dvojčka od 24.05.2021

horoskop dvojček

V začetku tedna vas bodo obkrožali pravi prijatelji. Vi ste si prislužili res tako čudovite in pridne prijatelje? Ko vi in vaši prijatelji združite svoje načrte, obstaja velika verjetnost, da se vaše sanje uresničijo. To se bo zgodilo ta teden, zlasti v sredo, četrtek in petek. Usedite se in si dobro oglejte situacijo na dolgi rok. Brez panike. Bodi mirni. Prihodnost vam bo kmalu zelo jasna. Čez vikend lahko pričakujete usodno srečanje. Pred vami je res prijeten teden. Ste na dobri poti, da prihajajo pomembne spremembe.

Tedenski horoskop Rak od 24.05.2021

horoskop rak

Nič ni narobe, če imate svoja trdna stališča. Toda v ponedeljek se potrudite, da se ne razmetavate z svojimi stališči. Prav tako ni teden, ko bi lahko sprejemali pomembne odločitve, malo še počakajte. Ne prepirajte se z vodilnimi kajti tudi verjetno ne bodo dobre volje, vi pa lahko samo izvlečete krajši konec in ostali boste praznih rok. Naslednji teden pa lahko zaprosite za razgovor in da predstavite svoje ideje. V četrtek in petek je zelo mogoče, da boste slišali nekaj skrivnosti, povezane s vašim prijateljem, ki vas bo presenetila. Če imate priložnost, preživite vikend z njim in se o tem vsem pogovorite. 

Tedenski horoskop Lev od 24.05.2021

lev horoskop

Kaj se dogaja z vašimi načrti za potovanje ali dopust? Kje so se izgubili ti načrti? Ne obupajte nad njimi načrti samo malo ste voljo izgubili. Ponedeljek in torek sta dneva, ko jih je treba obnoviti pogledati zadeve iz vseh strani in se samo odločiti. Nima smisla biti živčni. Nič ne boste spremenili. Pojdite ne glede na bolj slabo finančno stanje na pot. Spoznali boste veliko zanimivih ljudi. Poleg tega, ko si določite dopust, boste manj slabe volje zlasti v sredo in četrtek imate zelo dobro obdobje tedna. Pričakujte vesel in nasmejan vikend. 

Tedenski horoskop Devica od 24.05.2021

devica horoskop

Zelo verjetno je, da boste v ponedeljek imeli malo težav z motivacijo za delo in pogledom z okna v prihodnost. Čeprav je to lahko zelo lep pogled. Ne samo, da boste imeli težave s fokusiranjem, ampak tudi z prijatelji okoli vas. Zdelo se bo, kot da se zaman trudite in, da se v prazno pogovarjate. A brez skrbi v sredo in četrtek boste spet vsi na enakih valovnih dolžinah. V petek se boste slišali z nekom, s katerim se že dolgo niste slišali, pogovor pa bo morda usmerjen v preteklost. Možno je, da boste vikend preživeli v razmišljanju o dobrih starih časih. Ampak ne ostanite tam predolgo- v preteklosti! 

Vaša prihodnost še nikoli ni bila tako blizu. Dobra vedeževalka vas pričakujem. Za vedeževanje kliknite sem

Tedenski horoskop Tehtnica od 24.05.2021

horoskop tehtnica

Pričakujte, da bo ponedeljek lahkoten dan, vendar ne računajte veliko nanj. Očitno je, da so vsi okoli vas čudnega razpoloženja in, da boste potrebovali veliko kreativnosti, da vse pretresete in povežete. Kot v zvezi je včasih treba veliko kompromisa in to lahko storite. Sredi tedna boste morda imeli težave z ljudmi, ki si prepogosto premislijo ali nekaj obljubijo, pa se tega ne držijo. Spustite žogo. Vi nadzirajte situacijo. In brez skrbi v petek se bo vse postavilo na svoje mesto. Preživite vikend obkroženi s pozitivnimi ljudmi. 

Tedenski horoskop Škorpijon od 24.05.2021

škorpijon horoskop

Ponedeljek je ravno dan, ko bi morali začeti z novo zadevo, namenjeno izboljšanju vašega zdravja. Ne gre samo za gibanje, ampak tudi prehrana vam lahko pomaga, da se počutite bolje. Potrudite se tudi, da se izognete nepotrebnim dramam, ker vas lahko zelo pretrese. Pozneje v nekje v sredini tedna boste bolj osredotočeni tako na delo kot na prijateljske odnose. Čudovito je, da imate tako dobre prijatelje, ki vas tako dobro poznajo, da vam, ni treba končati stavkov, kajti poznajo vas tako, da vedo kaj želite povedati.! Uživajte. 

Tedenski horoskop Strelec od 24.05.2021

horoskop strelec

V ponedeljek se boste počutili odlično. Čudovit občutek je vstati Naspan in svež. Svet okoli vas je poln lepih ljudi in zdi se, da ste nekomu posebej od njih všeč. Pričakujte, da vas bodo v naslednjih dneh prevzeli ljubezen in romantični dogodki prepustite se, bodite ustvarjalni in se skupaj odpravite na pustolovščino, saj se boste morali v četrtek posvetiti delu in se osredotočiti na delovne naloge. Ne skrbite – vse boste lahko končali pred vikendom. Nato se sprostite in preživite soboto in nedeljo z ljubljeno osebo. 

Pravijo, da sem dobra vedeževalka. Tudi vam lahko napovem vašo prihodnost. Kliknite in me kontaktirajte

Tedenski horoskop Kozorog od 24.05.2021

tedenski horoskop kozorog

Zelo mogoče je, da se boste v ponedeljek in torek borili za resnico ali pa boste vpleteni v boj nekoga. Kaj se zgodi z ljudmi in njihovo nezmožnostjo, da bi bili resni in povedali resnico? No, ničesar ne boste mogli spremeniti. Poskusite situacijo umiriti in posvetiti energijo v svoje obveznosti. Ni vsak boj vreden vašega časa. Na koncu boste na vse to pozabili že v četrtek, saj boste v svojem življenju zasedeni z romantičnimi dogodki. Če ste v zvezi, obiščite skupaj kakšen umetniški dogodek in imeli se boste super. Med vikendom pričakujte, da bo sreča na vaši strani. 

Tedenski horoskop Vodnar od 24.05.2021

vodnar tedenski horoskop

V ponedeljek vam bo vseeno, kakšno je vreme bo zunaj, saj bo v vas bo posijalo sonce. Zablesteli boste! Morda se sliši predobro, da bi bilo res, vendar bo pač tako. Sredi tedna vam bo postalo jasno, da so ljudje radi v vaši družbi, se pogovarjajo z vami in delijo svoje ideje, saj imate dar za komunikacijo in radi imate debate. Nenavadno je, da se vam bo ob koncu delovnega tedna zdelo, da imate težave s komunikacijo z družino. Nekateri preprosto ne poslušajo, kar jim govorite. Čez vikend se prepustite svojemu pustolovskemu duhu. 

Tedenski horoskop Ribi od 24.05.2021

riba horoskop

Ah, ta vaša ekstravaganca! V začetku tedna naredite zase nekaj posebnega in ekstravagantnega. Modra ženska je nekoč rekla, da lahko preveč dobrih stvari prinese tudi slab občutek. Vi se prepričajte, da potrebujete dober občutek. Seveda se prepričajte, da si to lahko privoščite Ne skrbite sredi tedna, če ljudje mislijo, da se pretvarjate, da ste pomembni. Tega nikoli ne počnete in večina jih to ve! Ob koncu delovnega tedna se spet obrnete na vrednote majhnih stvari. V soboto ali nedeljo je možno, da boste imeli kakšna nesoglasja s sosedi, vendar uporabite svoj šarm in vse bo v redu. 

Nazaj na seznam tedenski horoskop