Tedenski horoskop od 14.06.2021

By | 15/06/2021
tedenski horoskop od 14.06.2021

Preberite tedenski horoskop za vsa astrološka znamenja. Preberite ga in malo pomeditirajte na prebrano. S tedenskim horoskopom si lahko pomagate, lahko usmerite vaša delovanja in se lahko tako izognete slabim stvarem in obenem usmerite k tistim pozitivnim za vas.

Tedenski horoskop Oven od 14.06.2021

tedenski horoskop oven od 14.06.2021

Ta teden se lahko vaši načrti spremenijo iz razlogov, na katere ne morete vplivati. Ta teden se bodo dogajale zahtevne situacije. To vam lahko resnično povzroči težave in celo nervozo, jezo. Lahko zaradi neizpolnjene obveznosti, finančne težave, izgube, nepremišljene odločitve. Ohranite svojo borbenost, bodite bolj previdni in natančni. Bolje je, da ne tvegate. Vidik prinaša grenkobo v ljubezni, nezadovoljstvo, ljubosumje, odtujenost in ohlajanje občutkov. V bolj zapletenih primerih se lahko odnosi prekinejo. 

Tedenski horoskop Bik od 14.06.2021

tedenski horoskop bik od 14.06.2021

Med tednom bo v vašem življenju negotovost. V torek in sredo je zaželeno, da se posvetite ustvarjalnosti, intelektualni dejavnosti ali pa se popolnoma potopite v svoje delo. Vplivi planetov bodo za vas ustvarjalni. Ko gre za moč in denar, bodite previdni. Številne v tem obdobju bo prevzelo toliko projektov, da preprosto ne bodo imeli časa za ljubljeno osebo. Težave so možne tako doma, kot v poslovnem okolju. Pazite, kako se šalite in govorite, kajti nekdo lahko vaše besede jemlje resno in vas užali. Nekaj v vašem življenju se bo kmalu spremenilo. Za osebne odnose lahko pomeni to, nekaj nenadnega in nepričakovanega. 

Za vsa vaša vprašanja v zvezi z vašo prihodnostjo, za vedeževanje, me lahko pokličete ali pošljete sms.

Tedenski horoskop Dvojčka od 14.06.2021

horoskop dvojček

rve dni v tednu se je priporočljivo posvečati le obveznemu delu in stvarem, ki jih ni mogoče preložiti. To ni najboljše obdobje za nova poznanstva in za začetek novih stvari, potovanja, spreminjanje razmer. Nekateri planeti bodo vplivali na usodo, zato ne bo vse tako preprosto, kot se zdi na prvi pogled. Ne pričakujte ničesar. Biti morate samozavestni. Ta teden vas bo nekaj pripravilo do negotovosti in ranljivosti v intimnih odnosih. Vendar ne pozabite, to je samo neko krajše prehodno obdobje.

Tedenski horoskop Rak od 14.06.2021

horoskop rak

Poskušali boste spremeniti nekatera pravila na delovnem mestu, vendar lahko naletite na nestrinjanje. Pri svojem delu in dejanjih bodite čim bolj iznajdljivi. Ne kupujte vozila zdaj. Najverjetneje lahko ima skrite napake. Tudi čas sedaj ni ugoden, da sprejemate nove ponudbe. Na različne malenkosti se boste odzivali občutljivo. Od vsega se boste morali čustveno distancirati. Lahko imate neprijetne duševne izkušnje. Bodite zelo previdni pri svojem partnerstvu. Na ljubezenskem obzorju bo nekoliko oblačno, vendar je na koncu predora vidna svetloba. Ohranite svoje pozitivne vibracije. 

Tedenski horoskop Lev od 14.06.2021

lev horoskop

Ta teden ne bo najlažji in vse bo za vas moteče. Možno je, da se bodo nekateri negativni odnosi v teh dneh stopnjevali. Včasih bo težko najti motivacijo in podporo. Vendar se bodo nekatere okoliščine razvile v vašo korist. Izogibajte se pomembnim odločitvam. Vaši poskusi spreminjanja podobe in popravljanja videza ne bodo uspešni in zadovoljivi, zato nič ne spreminjajte. Osredotočiti se boste morali na družinske zadeve, vendar to ne pomeni, da se morate žrtvovati v korist drugih. Poiščite čas za sprostitev, poiščite zabavo. To vam bo dalo energijo in izboljšalo razpoloženje. 

Tedenski horoskop Devica od 14.06.2021

devica horoskop

Ni vam treba prepustiti vsega naključju. V tem obdobju je zaželeno, da poskušate razmišljati le o tem, kako pritegniti pozitivne spremembe v svojem življenju. V nekaterih nenavadnih situacijah na delovnem mestu morate ravnati zelo trezno. Včasih se vam zdi, kot da vam nekdo ali nekaj skuša omejiti svobodo. To so lahko določeni ljudje, zunanje okoliščine ali odvračilna dejavnost so lahko vaša osebna negotovost in vaše sposobnosti. Možen padec energije in ustrezno zmanjšanje delovne učinkovitosti. Ob koncu tedna boste imeli občutek utrujenosti, rahlo slabo počutje. 

Vaša prihodnost še nikoli ni bila tako blizu. Dobra vedeževalka vas pričakujem. Za vedeževanje kliknite sem

Tedenski horoskop Tehtnica od 14.06.2021

horoskop tehtnica

rihajajoči dnevi v tednu bodo napolnjeni z dvomi, ustvarjalno stagnacijo in konflikti. Soočili se boste z omejevalnimi okoliščinami. Zato morate biti previdnejši. Torej, ne pričakujte ta teden nič posebnega. Naj se stvari razvijajo same od sebe. Obveznosti vam bodo precej od več. Kar zadeva obdobje tega tedna na splošno, bo vse občutljivejše občutek apatije, zato bi bilo zaželeno izogibati konfliktnim situacijam, napetostim. 

Tedenski horoskop Škorpijon od 14.06.2021

škorpijon horoskop

V začetku tedna vam zvezde priporočajo, da se posvetite mirnejšim aktivnostim, enostavnemu čiščenju doma in duševnemu počitku in sprostitvi. Težave se lahko povečajo, vendar ne izgubite poguma. Če se težko pričakovani dogodki še vedno ne zgodijo, ta teden ne skrbite. Bodite razumni, ne nasedajte, ne pozabite si vzeti časa za svoj najljubši hobi in si občasno dovoliti lenobo. V petek se osredotočite na nujne zadeve. Bodite previdni v komunikaciji z drugimi, pa tudi s partnerjem. 

Tedenski horoskop Strelec od 14.06.2021

horoskop strelec

Nemirni in drzni boste, ker vas bo nekdo potisnil v boj za odgovore na pomembna vprašanja. Težave so možne, vendar ne obupajte. Za tiste, ki uspejo prestati preizkus vzdržljivosti, ne da bi izgubili čast in dostojanstvo, je usoda pripravila lepo nagrado. Morda bodo mnogi doživeli razočaranje v ljubezni, ker ste v položaju, da “dajete” in v zameno ne prejmete skoraj nič. Vzajemnost je nujen pogoj za harmonijo v ljubezni. Torek in sreda sta slaba dneva, ko se negativne misli ne bi smele množiti. Na splošno je ta cel teden lahko povezan z zapleti pri stikih z vašimi bližnjimi: prijatelji, sosedi, sorodniki. 

Pravijo, da sem dobra vedeževalka. Tudi vam lahko napovem vašo prihodnost. Kliknite in me kontaktirajte

Tedenski horoskop Kozorog od 14.06.2021

tedenski horoskop kozorog

Ta teden bo vaša sreča spremenljiva – zdaj bo prišla, pa spet zapustila. Karkoli se bo v tem tednu to zgodilo, se zavedajte, da se nikoli ne boste nehali vzpenjati na vrh gore. Poskusite trdno stati na nogah. Cenite tisto, kar imate, ne bodite v iskanju iluzij. Ne podcenjujte svojih konkurentov. To bi bila huda napaka. Ta teden boste imeli boste priložnost popraviti nekatere napake iz preteklosti. Mnogi se boste vrnili k prejšnjim projektom. Vsa vprašanja, ki se bodo pojavila v tem obdobju, bodo rešena brez veliko truda. 

Tedenski horoskop Vodnar od 14.06.2021

vodnar tedenski horoskop

Vse korake, ki lahko vplivajo na vaše življenje, ta teden dobro premislite. Poskusite pretehtati vse prednosti in slabosti. Bolje je, da v tem tednu ne naredite nenadnih sprememb. Po krivdi drugih lahko utrpite finančno škodo. Odnosi s poslovnimi partnerji bodo težki. Prav tako ni najboljši čas o vprašanjih, povezanih z delitvijo premoženja. Ne hitite s pomembnimi odločitvami. Lahko se pojavijo prepiri s prijatelji in nestrinjanje. 

Tedenski horoskop Ribi od 14.06.2021

riba horoskop

Začetek tedna vam bo prinesel malo več napetosti. Možni so spori s sodelavci o morebitnih napakah pri delu. Težave imate lahko tudi v odnosih s sosedi, znanci, sorodniki. Zaradi sporov lahko prekinete odnose s nekaterimi od njih. Poskusite, da se ne zapletete v konflikte in ne prekinite stikov, ne dovolite, da vas vodijo ponos in ambicije. Poskusite sinhronizirati vsa svoja dejanja s cilji in načeli svojega življenja. Ne sprejemajte prenagljenih odločitev. Bolje je slediti svojemu cilju v majhnih korakih, kot pa narediti velik korak in izgubiti moč in vero vase. 

Nazaj na seznam tedenski horoskop