Tedenski horoskop od 26.07.2021

By | 26/07/2021
tedenski horoskop

Preberite tedenski horoskop za vsa astrološka znamenja. Preberite ga in malo pomeditirajte na prebrano. S tedenskim horoskopom si lahko pomagate, lahko usmerite vaša delovanja in se lahko tako izognete slabim stvarem in obenem usmerite k tistim pozitivnim za vas.

Tedenski horoskop Oven od 26.07.2021

tedenski horoskop oven od 26.07.2021

Med tednom boste prehitri in impulzivni v razmišljanju. To ne bo prineslo veliko navdušenja, tako vam kot drugim. V vašem življenju bo ena velika uganka. Nihče še ne ve, kako boste lahko v svojih zadevah vzpostavili red. Velikih podvigov in junaških dejanj ne bo. Namesto tega se boste morali spoprijeti z majhnimi stvarmi, nadležnimi in nepomembnimi. Nekateri boste tolažbo našli v ustvarjalnih dejavnostih, a večina od vas si bo priznala, da je zaloga navdiha in energije izčrpana. 

Tedenski horoskop Bik od 26.07.2021

tedenski horoskop bik od 26.07.2021

Glede učinkovitosti je teden precej dvomljiv. Ne boste se mogli pohvaliti z aktivnostjo in trdim delom, vendar se sploh ne boste trudili za doseganje kakršnega koli uspeha, temveč le za reševanje nekaterih zaostalih nepomembnih nalog. Pri nekaterih od vas se stvari ne bodo iztekle povsem tako, kot boste pričakovali. Vendar ni mogoče reči, da vas bo to zelo motilo. Dobro bi bilo, če imate v bližini osebo, ki vam je sposobna svetovati in vam pomagati, da se vključite v zadeve, ki si resnično zaslužijo pozornost. Sledite samo korakom , ki vam sporoča intuicija. 

Za vsa vaša vprašanja v zvezi z vašo prihodnostjo, za vedeževanje, me lahko pokličete ali pošljete sms.

Tedenski horoskop Dvojčka od 26.07.2021

horoskop dvojček

Pred vami je zanimiv teden. Spet boste neustavljivo privlačni, neskončno prijazni, pripravljeni mešati glave in osvajati srca! Trudite se za čustveno ravnovesje. Bolj kot boste mirni, bolj ploden bo teden. Pomembno je tudi za vaše zdravje. Težava pri vas je, da si pogosto želite stvari, tudi ko se zavedate, da vam to ni naklonjeno. Ne poskušajte kazati samo veliko vztrajnosti in močne volje, temveč uporabite tudi logiko. Tako boste lažje šli skozi teden vi in tudi tisti, ki so vam zelo pomembni in vas obkrožajo. 

Tedenski horoskop Rak od 26.07.2021

horoskop rak

Med tednom boste odločni in prevzeti od navdušenja. Tokrat boste premagali ovire, ki so pred vami in šli uspešno skozi njih. Poiščite mirno rešitev vseh težav! Sovražniki lahko za vami delajo zahrbtne načrte, šefi lahko uveljavljajo zahteve, vaši partnerji lahko imajo nekatere čudne želje. Vi pa boste delali po svoje in bili na koncu zadovoljni, ne glede na okoliščine. Vaša slaba navada je, da po vsaki težavi porušite mostove za seboj. Borite se s tem, kajti v bližnji prihodnosti boste morali poiskati pot, po kateri se boste želeli vrniti. 

Tedenski horoskop Lev od 26.07.2021

lev horoskop

Čaka vas zelo vznemirljiv teden. Zdaj boste lahko uživali v močnem koktajlu različnih občutkov in čustev, vključno s takšnimi energijami, kot sta logika in zdrava pamet. Obdobje ni dovolj dobro za kake koli pomembne spremembe in to na vseh področjih – od službe, osebnega življenja do pogleda na svet na splošno. Zdaj boste sposobni velikih odkritij, iznajdljivih idej, pa tudi mističnih spoznanj. Skratka, ne bo vam težko pridobiti vsesplošnega občudovanja drugih. Imeli boste veliko oboževalcev ali pa boste le v središču dogajanja, če boste to želeli.

Tedenski horoskop Devica od 26.07.2021

devica horoskop

Teden bo za nekatere lahko zmeden in napet. Včasih bo šlo vse tako, kot je treba in vas bo prevzela samozavest, vendar bo trajalo malo časa in postalo vam bo jasno, da je bil uspeh navidezen. Zmaga bo nepomembna, nagrada pa bo morda celo obremenjujoča. Prej ali slej bodo rezultati doseženi, a na ta trenutek boste morali potrpežljivo še malo počakati. Večkrat boste imeli opravka z ljudmi, ki so nedosledni, nestrpni, pa tudi preveč čustveni. Stiki z takimi ljudmi vas bodo nervirali in navdajali z negativnimi čustvi. ustrezno zmanjšanje delovne učinkovitosti. Ob koncu tedna boste imeli občutek utrujenosti, rahlo slabo počutje. 

Vaša prihodnost še nikoli ni bila tako blizu. Dobra vedeževalka vas pričakujem. Za vedeževanje kliknite sem

Tedenski horoskop Tehtnica od 26.07.2021

horoskop tehtnica

Teden je lahko nekoliko zapleten, ampak potrebujete potrpljenje. Možno je, da se bodo pri vas pojavile nove želje, za izpolnitev katerih se boste morali potruditi po najboljših močeh, saj boste le tako dobili, kar si želite. Samo bodite previdni, da se te želje ne izkažejo za napačne in prenagljene. Če pokažete malo zdrave pameti, se boste lahko izognili najmanjšim razočaranjem. Ta celi teden boste bolj čustveni. Ne sprejemajte odločitev, ker boste zmedeni in si boste zelo verjetno kmalu premislili glede odločitev. 

Tedenski horoskop Škorpijon od 26.07.2021

škorpijon horoskop

Čeprav bo začetek tedna težaven, boste vseeno ostali optimistični in to je tisto, kar je potrebno za vaš uspeh in napredek. Druga pomembna stvar za zmago pa je vaša pripravljenost na hitro in odločno ukrepanje, brez nepotrebnega cincanja in upoštevanja drugih. Ta teden se ne podajajte v neke igre na srečo, tukaj ne bo uspeha. Nazadnje lahko rečem, da morate zmerno in po zmožnosti razporejati svojo moč in energijo, ter jo usmeriti v pravo stvar. Ta teden se lahko dogodi prepir z ljubljeno osebo ali vašimi nadrejenimi. Zato umirjeno delujte. 

Tedenski horoskop Strelec od 26.07.2021

horoskop strelec

Čas je za odločitve, vi pa ste dovolj modri in sposobni za njihovo sprejemanje. Z lahkoto boste rešili finančna vprašanja, našli boste podporo drugih, lahko računate na sklepanje dobrih poslov. Druga polovica tedna bo bolj mirna in harmonična. Ritem dogodkov se počasi upočasnjuje in lahko se boste sprostili in se imeli lepo. V komunikaciji z otroki in vašimi ljubljenimi se boste počutili bolje in občutili boste močan val nežnosti. Teden bo zelo prijeten in izkoristite ga, kar je najbolj mogoče. 

Pravijo, da sem dobra vedeževalka. Tudi vam lahko napovem vašo prihodnost. Kliknite in me kontaktirajte

Tedenski horoskop Kozorog od 26.07.2021

tedenski horoskop kozorog

Za uspeh lahko naredite še marsikaj, vendar bodo vaši dosežki še vedno skromni ta teden. Stvar je v tem, da je teden bolj priprava na zmago, kot odločilne bitke. Učite se, trenirajte, pridobivajte izkušnje, ki jih boste potrebovali kasneje posebej v naslednjih tednih. Zelo pomembno je imeti čustva pod nadzorom. Jeza, razdraženost, negativno razmišljanje ustvarjajo težav, to je vse, kar lahko ovira vaš napredek. Potrudite se za iskanje pravega tona v komunikaciji z drugimi, čeprav bo težko, vendar ni nemogoče. 

Tedenski horoskop Vodnar od 26.07.2021

vodnar tedenski horoskop

Med tednom, posebej v sredo, boste zelo aktivni in odločni. Večina vas bo točno vedelo, kaj si želite in to boste zagotovo dosegli, četudi se okoliščine ne bodo razvijale na najbolj ugoden način. Pokažete lahko številne talente. Mnogi boste dosegli ustvarjalni uspeh. Če boste v harmoniji s seboj, boste vi in tudi drugi zlahka našli skupni jezik. Samo, če si tega resnično želite. Vendar pa ni nenavadno, da zavzamete malo sebično držo in ravnate le v skladu z lastnimi interesi, ampak ne ostanite brezbrižni do potreb in želja drugih. Tudi, če se tega ne boste zavedali. 

Tedenski horoskop Ribi od 26.07.2021

riba horoskop

Težko se boste prilagodili ritmu tega tedna. Hoteli boste imeli bolj hiter razvoj dogodkov. Sprva boste nezadovoljni z dogajanjem, a postopoma se boste umirili in vaše razpoloženje se bo izboljšalo. Morda boste zamudili nekaj dobrih priložnosti. Čustva bodo prevladovala nad logiko, vendar boste dovolj razumni. Previdno in dobro premislite o vsaki svoji odločitvi. Nekateri vam bodo zavidali vašo radodarnost, vendar se ne ozirajte na to-ljudje so različni. Potrebujete pa tudi vi razumevanje in podporo, vaše ljubljene osebe. 

Nazaj na seznam tedenski horoskop