Tedenski horoskop od 09.08.2021

By | 09/08/2021
horoskop za vas

Preberite tedenski horoskop za vsa astrološka znamenja. Preberite ga in malo pomeditirajte na prebrano. S tedenskim horoskopom si lahko pomagate, lahko usmerite vaša delovanja in se lahko tako izognete slabim stvarem in obenem usmerite k tistim pozitivnim za vas.

Tedenski horoskop Oven od 09.08.2021

tedenski horoskop oven od 09.08.2021

Številni tega znaka se bodo ta teden soočili s težavami v družini – za čiste malenkosti, zaradi staršev ali odraslih otrok, ali lahko tudi samo sosedov. Če iščete nov dom, začnite iskati zdaj, morda boste naleteli na dobro ponudbo. Za počitek zdaj ni najboljši čas, konec meseca je za vas ugodnejši. S seboj vzemite kaka zdravila, če greste nekam. Lahko se pojavijo kaka prebavna motnja. Ne prezrite tisti samski, romantičnih isker, ki vam jih pošlje oseba nasprotnega spola. 

Tedenski horoskop Bik od 09.08.2021

tedenski horoskop bik od 09.08.2021

Konkurenca se bo na delovnem mestu okrepila, zato bodite pozorni. Zavistni sodelavci vas lahko poskušajo ovirati in celo potlačiti. V svojem odnosu si prizadevajte za mir in stabilnost, vendar boste morali ta teden biti potrpežljivi. S partnerjem lahko pride do težav zaradi ljubosumja ali nesporazuma. Če ste spoznali nekoga samski, s katerim se želite zbližati, je najbolje, da začnete s preprostim prijateljstvom, da se dobro spoznate, preden se zaljubite.

Za vsa vaša vprašanja v zvezi z vašo prihodnostjo, za vedeževanje, me lahko pokličete ali pošljete sms.

Tedenski horoskop Dvojčka od 09.08.2021

horoskop dvojček

Ta teden vam horoskop svetuje, da nikar ne ravnate nepremišljeno. Sredi vsega obdobja se lahko počutite nerazumljeno in celo osamljeno. Tvegate, da boste postali žrtev svoje iluzije. Morali boste rešiti številne težave, povezane z vašim domom in gospodinjstvom. Komuniciranje z drugimi lahko vodi v prepire. Vendar pa vam bosta vaša volja in zdrav razum pomagali izstopiti iz tega stanja. Bodite nežni s partnerjem in se izogibajte konfliktom. Ne pozabite, da so takšna negativna čustva lahko škodljiva za vaše zdravje. 

Tedenski horoskop Rak od 09.08.2021

horoskop rak

olni boste energije, a vaše čustveno stanje potrebuje več pozornosti. Razvajajte se s sproščujočo masažo, nakupovanjem, izletom v bližnji kraj, z najljubšim hobijem. Osrečite svojega notranjega otroka. V nasprotnem primeru je možno čustveno “izgoreti”. Preveč ste trmasti in zahtevni. Dajte več svobode svojemu partnerju. Odreči se morate nekaterim prepričanjem in mislim, ki vam preprečujejo, da bi se osredotočili na glavne življenjske radosti. Boste videli na koncu bo vse dobro. 

Tedenski horoskop Lev od 09.08.2021

lev horoskop

Naslednji teden zaradi prevelike impulzivnosti v vaših željah tvegate, da boste zašli v težave. Bolje je biti aktiven v službi ali športu, kot na čustvenem področju. Kar zadeva delo, si vsekakor vzemite odmor, čeprav se zdi zdaj najbolj neprimeren trenutek. Pravzaprav pravi trenutek morda nikoli ne bo prišel in ključnega pomena je, da si povrnete moč in zdravje. Čakajo vas finančni izzivi. Sonce v vašem znamenju vam bo kar malo ponagajalo. Imejte malo več kontrole nad sabo. 

Tedenski horoskop Devica od 09.08.2021

devica horoskop

Naslednji teden bo mnogim od vas prinesel izzive in težave v smislu potovanja, učenja, novih informacij in izkušenj. Najbolj boste uživali v sprostitvi v družinski prijetnosti. Radi ste sami s svojimi mislimi. Verjetno boste prejeli novice, ki vas bodo presenetile. Nikar ne iščite težav tam , kjer jih ni, da jih ne prebudite. Ne komplicirajte ta teden povsod, kjer se pojavite. Razmislite dobro in se ne odločajte na hitro za nakupe. Če ste v zvezi, je lahko nebo med vama harmonično, če le ne pretiravate. 

Vaša prihodnost še nikoli ni bila tako blizu. Dobra vedeževalka vas pričakujem. Za vedeževanje kliknite sem

Tedenski horoskop Tehtnica od 09.08.2021

horoskop tehtnica

Prisiljeni boste vzpostaviti red tam, kjer zdaj vlada ustvarjalni kaos ali običajni nered, da bodo vaše dejavnosti bolj produktivne. Imeli boste komunikacijo z ustvarjalnimi ljudmi, ki vas navdihujejo, prostovoljno delijo svoje izkušnje in sadove svojega ustvarjanja. Prosti predstavniki tega znaka bi morali biti previdni. Vaša močna samozavest, lahko prestraši nasprotni spol, zato je dobro biti malo bolj zadržan pri izražanju čustev in nikar naj se vam ne mudi. Z majhnimi koraki lahko pridete daleč. 

Tedenski horoskop Škorpijon od 09.08.2021

škorpijon horoskop

Verjetno boste pri delu dosegli pomemben uspeh, vključno z dejstvom, da želite nekomu nekaj dokazati. Ta teden vaša komunikacija potrebuje več pozornosti, da se izognete nesporazumom in nepotrebnemu stresu. Več pozornosti boste morali nameniti poklicnemu področju, saj vam lahko v soboto neka informacija prinese čudne okoliščine, zato se boste morali oborožiti z mirom, predvsem pa potrpežljivostjo, da ne boste ustvarjali resne težave, brez potrebe. Naslednji teden bo boljši, le imejte potrpljenje. 

Tedenski horoskop Strelec od 09.08.2021

horoskop strelec

Teden vam lahko prinese težave na poklicnem področju – zaradi subjektivnega odnosa do vas s strani šefov ali strank. Težave pri delu vas lahko skrbijo, a razmišljanje o tem, kako se bodo stvari razvile, vas bo bolj skrbelo. Poskusite, da vaš um ne zaide v začaran krog negativnih misli, saj bi to lahko vplivalo na vaše razpoloženje in ne le na vas ampak tudi na vašo okolico. Ta teden se lahko nekateri načrti, ki ste jih imeli s partnerjem, spremenijo, kar lahko povzroči obojestransko nervozo in pelje v prepir. 

Pravijo, da sem dobra vedeževalka. Tudi vam lahko napovem vašo prihodnost. Kliknite in me kontaktirajte

Tedenski horoskop Kozorog od 09.08.2021

tedenski horoskop kozorog

ZV začetku prihodnjega tedna se zaradi razlik v odnosih in nesoglasij v družini lahko pričakujejo konflikti. Če imate moč, da boste prepričali, nekoga v družini se bo stanje do konca tedna opazno izboljšalo. Pri reševanju številnih vprašanj ne prezrite signalov svoje intuicije. Uspeh je mogoče doseči le z vztrajnostjo in predanostjo. Vendar ne pretiravajte – skrbite za svoje zdravje. Vikend je dobro posvetiti sprostitvi. Pred vami je dokaj naporen teden vendar vaša modrost vam bo pomagala najti rešitve za vse. 

Tedenski horoskop Vodnar od 09.08.2021

vodnar tedenski horoskop

Ta teden vam bo ustvaril mešane občutke, saj bodo po eni strani pozitivni vidiki Venere pomagali pri nekaterih osebnih zadevah in čustvenih težavah, po drugi strani pa lahko, v ospredje postavilo nekaj vprašanj iz preteklosti. To vas lahko spravi iz tira. Vendar morate biti zelo previdni, da ne sprejemate na hitro odločitev pa naj so na poslovni ali osebni ravni, da vam pozneje ne bo treba odločitev obžalovati. Pred vami je res precej valovit teden, ki vas bo premetaval malo sem in tja. 

Tedenski horoskop Ribi od 09.08.2021

riba horoskop

Na delovnem mestu boste morali vzdrževati stalno koncentracijo, da se izognete napakam. Zvezde vam svetujejo, da podatke večkrat preverite. Ko gre za medosebne odnose, so možni manjši prepiri. Ta teden vam bo kar precej otežil komunikacijo. V vašem vsakdanjem življenju so lahko srečanja in pogovori, ki bodo ustvarili močna in morda tudi kaka negativna čustva. Nikar ne pretiravajte z svojo močjo in energijo, ker vam bo je primanjkovalo v tem tednu. Precej nestabilen teden iz ene skrajnosti v drugo vas bo nosilo.

Nazaj na seznam tedenski horoskop