Tedenski horoskop od 30.08.2021

By | 30/08/2021
tedenski horoskop od 30.08.2021

Preberite tedenski horoskop za vsa astrološka znamenja. Preberite ga in malo pomeditirajte na prebrano. S tedenskim horoskopom si lahko pomagate, lahko usmerite vaša delovanja in se lahko tako izognete slabim stvarem in obenem usmerite k tistim pozitivnim za vas.

Tedenski horoskop Oven od 30.08.2021

tedenski horoskop oven od 30.08.2021

Obstaja možnost, da vas bo, ta teden kdo ustno napadel in vas spomnil na pretekle napake. Ampak obstajajo dobre priložnosti v smislu odpiranja novih odnosov ali vzpostavljanja poslovnih partnerstev. V tem obdobju boste morda naleteli na ljudi, ki vas bodo spodbujali, ali vodili k organiziranju vašega življenja. Lahko doživite situacije, v katerih ste lahko bolj prijazni, harmonični in ljubeči. Vsakdo se na neki točki svojega življenja sooči z ljubosumnostjo ali zavistjo drugih. Zato se pripravite in se borite! 

Tedenski horoskop Bik od 30.08.2021

tedenski horoskop bik od 30.08.2021

Način, kako ravnate z stvarmi, vam ne prinaša želenih rezultatov. Dajte si nekaj časa, da ugotovite, kaj delate narobe, in preglejte svoje metode za uspeh. Previdno načrtujte svoja dela in se osredotočite na svojo prihodnost. Ni pomembno, s kakšnim delom se ukvarjate, dokler ga opravljate iz srca in dajete vse od sebe. Ne zanemarjajte ljudi, ki vas potrebujejo, saj boste na koncu tudi njih potrebovali. Morda boste morali v nekem konfliktu stopiti korak nazaj! S svojo intenzivno erotiko in romantičnim razpoloženjem oživite svoj odnos. 

Za vsa vaša vprašanja v zvezi z vašo prihodnostjo, za vedeževanje, me lahko pokličete ali pošljete sms.

Tedenski horoskop Dvojčka od 30.08.2021

horoskop dvojček

Ta teden bo zelo ustvarjalen in poln energije, vi pa boste poskušali poravnati vse neporavnane obveznosti. Prejeli boste zanimive ponudbe, ki jih morate kar najbolje izkoristiti. Lahko se vključite v razvoj, ki bo povečal vašo kakovost življenja in udobje. To je srečen teden za začetek odnosa z novo osebo, ki vam bo dala zaupanje (če ste sami). Tudi vaši talenti in pobude lahko pritegnejo več pozornosti kot običajno. Če imate otroka, se mu lahko zgodi pozitivna sprememba. Za vas je najbolje ostati nevtralen. 

Tedenski horoskop Rak od 30.08.2021

horoskop rak

Vstopate v obdobje, v katerem boste morda želeli inovirati in izboljšati svoje življenje. Odprete lahko novo stran, ki se nanaša na vaše družinske in domače težave. Nekatere podrobnosti, ki se vam morda zdijo nepomembne, lahko kasneje prerastejo v nekaj veliko večjega in bolj problematičnega. To je primeren čas, za pozitivne spremembe. Počutili se boste tudi zelo energično. Če v svojem življenju nimate nekoga, lahko spoznate nekoga, ki ustreza vašim družinskim vrednotam(samski). 

Tedenski horoskop Lev od 30.08.2021

lev horoskop

Morda boste želeli zapustiti mestno življenje in odkriti nova odkritja. Za vas bo izredno pomembno, da sledite bolj konstruktivnemu odnosu in komunicirate. Če so na vašem dnevnem redu vprašanja, kot so selitev, obnova in popravilo, lahko te naloge učinkovito obvladate. Ta teden se vam zdi veliko stvari narobe. Morda se boste želeli izolirati, da boste lahko dokončali delo, vendar to ne bo mogoče. Kot da neka nevidna sila vse destabilizira. Če ste samski, ne bodite tako zaprti vase, če postanete malo bolj odprti, se vam bodo ljudje lažje približali. 

Tedenski horoskop Devica od 30.08.2021

devica horoskop

Ta teden bo konstruktiven in ustvarjalen, vi pa boste zelo energični in aktivni. Nekateri zastali načrti bodo zdaj našli pravo podlago za uspeh, zato bodite pametni in pozorni. Nadzirajte svoj temperament in svoje frustracije ne prenašajte na druge. Med vikendom si privoščite odmor ali pa se odpravite na kratek in prijeten izlet. To vam bo pomagalo, da se sprostite in reorganizirate ter odplujete v nove dogodivščine.

Vaša prihodnost še nikoli ni bila tako blizu. Dobra vedeževalka vas pričakujem. Za vedeževanje kliknite sem

Tedenski horoskop Tehtnica od 30.08.2021

horoskop tehtnica

Ta teden bo za vas pozitiven, zlasti na področju komunikacije. Lahko se povežete in sodelujete z ljudmi okoli sebe, ter poiščete prave rešitve za rešitev vsake težave. Skrbno ukrepanje in vztrajnost vam bosta omogočila, da naredite nove načrte. Če ste sami, vam lahko ti dnevi prinesejo prijetna presenečenja, ki vas bodo napolnila z veseljem. Bodite pripravljeni na vse. Potrudite se, da naredite tisto, kar mislite, da je prav. Čas je, da svoje strahove odložite in sledite poti samozavesti. To bo zelo pozitiven prehod v vašem življenju. 

Tedenski horoskop Škorpijon od 30.08.2021

škorpijon horoskop

Na delovnem mestu bodo stvari zelo pozitivne. Vaše dobro razpoloženje vam bo dalo zagon, ki ga potrebujete za vse pomembne odločitve, ki ste jih odložili. Lahko boste izboljšali svoj odnos, se zbližali s partnerjem in premagali vse ovire, ki vam preprečujejo, da bi se sprostili in uživali v skupnem življenju. Vaša samozavest vas vodi do pobud in novih dejanj. Vaša dinamika vam bo pomagala spremeniti življenje na bolje. Ne poskušajte iti hitreje, kot lahko. Pojdite v naravo in se sprostite. Poskusite tam pustiti vso nabrano negativno energijo. Napolnite baterije za naslednjih nekaj dni. 

Tedenski horoskop Strelec od 30.08.2021

horoskop strelec

Začetek tedna bo miren in prijeten, kar resnično potrebujete. Planeti vas navdajajo z optimizmom in energijo. Imate vse, kar potrebujete, da izpolnite vse svoje sanje in pričakovanja. Ta teden na sceno vstopa vaš jasen in praktičen um. Ponovno postanete družbeno aktivni in nekako bo prihajajoči vikend povsem vaš. Mnogi bodo navdušeni nad vašim romantičnim navdihom. Pripravite se na nov vrstni red stvari in situacije pri svojem delu. Številne težave, ki so bile problematične, bodo našle rešitve, ki ste jih vedno želeli, in začeli boste delati projekte, na katere ste morda pozabili. 

Pravijo, da sem dobra vedeževalka. Tudi vam lahko napovem vašo prihodnost. Kliknite in me kontaktirajte

Tedenski horoskop Kozorog od 30.08.2021

tedenski horoskop kozorog

Ta teden boste končno rešili nekatera vprašanja, ki vas skrbijo. Pri tem ne boste sami, saj vas bodo podpirali ljudje, ki jim zaupate. Ta teden vas čaka “napad” inovativnih idej. Zaupajte svojemu instinktu, tudi če se vam zdi neresničen. Navdih pride in gre, zato ga uporabite takoj, ko se pojavi. Partnerske težave lahko pridejo do izraza, ampak tako tudi odplujejo vstran kot so prišle. Morda je pomembno, da nadaljujete s prevzemom nadzora nad svojo komunikacijo in vedenjem. Zelo pomembno je biti bolj energičen, da se znebite pesimistične energije. 

Tedenski horoskop Vodnar od 30.08.2021

vodnar tedenski horoskop

Šli boste skozi postopek, v katerem lahko razširite svoje delovno področje ali pa se boste bolj pridno predstavili. Ste oseba, ki želi preizkusiti vse ideje in jih razviti v svojo smer. Bodite skromnejši, prizemljeni in bolj praktični. Dan pravih dosežkov v tem tednu je petek. Vaš vrh! Teden se bo dobro začel. Vaše razpoloženje bo odlično in vaš libido bo dosegel zvezde. S pozitivnimi vplivi planetov boste dobili moč za ukrepanje. Imate vse, kar potrebujete, da izboljšate stvari. Zdaj vzemite svoje življenje v svoje roke, poravnajte neizpolnjene obveznosti in spremenite stvari, ki vas ne zadovoljujejo. Sreča je na vaši strani.

Tedenski horoskop Ribi od 30.08.2021

riba horoskop

Morda se boste počutili močnejše in uspešnejše. Vaša dinamika in energija bosta zelo intenzivni. Ta teden ni ugoden za prenagljeno ukrepanje v smislu priložnosti, ki vam bodo na voljo, ne glede na to, kako mamljive se zdijo. Poskusite vzpostaviti globljo povezavo s samim seboj. Zelo pomembni so tudi odnosi (ljubezen in prijateljstvo). Vi boste zelo vpijali ta teden energijo drugih, zato se obkrožite s pozitivnimi ljudmi. Planetarna situacija izboljša stanje v vašem ljubezenskem življenju. Konec tedna načrtujte krajši izlet za prosti čas. Morda je tisto, kar iščete, nepričakovano poznanstvo (samski).

Nazaj na seznam tedenski horoskop