Vedeževanje in prerokovanje

Živim v popolnem stiku z naravo, daleč od tehnološkega sveta. Sem iskrena in preprosta ženska, ki vam lahko ponudim jasen uvid v vašo prihodnost. Mojo jasnovidnost vzbujam z raznoraznimi vedeževalskimi kartami, s sprehodom v naravi, nabiranjem zelišč in z neprestanim stikom z neokrnjeno naravo.

===== Za vpogled v vašo prihodnost, za vedeževanje in za svetovanje mi pošljite sms ali me pokličite =====

 

Z vsemi mojimi močmi in iskrenostjo bom za vas poiskala odgovore na vsa vprašanja, ki vas neprestano in vztrajno obremenjujejo.

Skupaj bomo na telefonu ravno dovolj časa, da vam bom odgovorila na vsa vprašanja, ki mi jih boste zastavili. Nakar pa vas na telefonu brez potrebe ne bom zadrževala več.

Moč besede

Moč besede je največji zaklad, ki ga lahko premoremo le mi, ljudje. Samo naše sposobnosti spreminjanja misli v besede in iz besed v dejanja govorijo o tem, da smo neizmerno bogati.

Stvarnik nam je dal možnost, da svoje naravne zaklade delimo z drugimi. Tudi ko smo sami, v svoji popolni tišini, misli tvorijo besede, govorimo jih svojemu srcu.

Besede božajo, bolijo, zdravijo ali ubijajo, ustvarjajo ali razdirajo. Upam, da bodo vaše besede ljubile, božale in ustvarjale.

Vedeževanje, svetovanje in energijsko zdravljenje

Uspeh lahko zgradite tudi s pomočjo tehnik kot so vedeževanje, prerokovanje, radiestezija, astrologija in podobno. Za vedeževanje in prerokovanje se odločite takrat, ko želite izvedeti katere korake bi bilo najbolje narediti v vašem življenju. Marsikdo ne verjame v vedeževanje in prerokovanje. Tudi prav. Vsak ve kaj je za njega najbolje. Kdor želi, naj me za vedeževanje in prerokovanje pokliče na objavljene številke. Z veseljem bom pomagala z vsemi mojim znanjem in nasveti, ki jih je kar nekaj.

Pokličite me in se pridružite vsem tistim, ki so spoznali, da je vedeževanje in svetovanje odlična priložnost za boljše razumevanje tistih dogodkov, ki so se že dogodili in tistih, ki se še bodo dogodili. Pridružite se ljudem, ki jim tedensko svetujem in napovedujem prihodnost.